Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ingeras, Mamibogdan |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bereea,Dumnezeu te iubeste si asta conteaza cel mai mult....priveste la El si stii ca acolo vei gasi pacea! Dumnezeu sa te binecuvanteze draga mea! |
|

| Amin si pe voi |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| A trecut mai bine de jumatate din anul 2011-cum stati cu indeplinirea planurilor peopuse pentru anul acesta? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu sunt cam varza la capitolul asta.Imi doresc cel mai mult sa fiu langa sotul meu cu Daria.Deci ar insemna ca planul meu e sa ma mut in Germania! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi suntem in target. Bine, planul nostru e pe 3 ani si deocamdata ne incadram. Cel mai important e ca avem ce ne-am dorit cel mai mult: sanatate si fericire. In rest... tot ce am vrut, am facut. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ana wrote:Anul trecut toate mi sau implinit in afara de masina care nu am reusit sa o cumparam,dar nu ma plang ca am avut alta in schimb chiar daca putin mai veche,pentru anul acesta imi doresc masina  sa facem la casa cate ceva,sa-mi iau o masina de uscat haine  si sa fim la fel de sanatosi,buni,darnici si binecuvantati cer multe? Dorinta de a ne lua masina s-a indeplinit multumim lui Dumnezeu,masina de uscat haine inca este in plan,la casa am mai facut....si vreau sa fiu mai darnica si mai buna.... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Anabella sa iti ajute bunul Dumnezeu! Si vou fetelor la fel! Si noi am realizat o parte din ce ne-am propus - am facut actele pe masina, am fost in concediu, suntem sanatosi, voiosi - deci n-avem de ce ne plange |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fie ca toate dorintele sa vi se indeplineasca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| eu am avut ceva dorintze? Nu ,nu cred dar vreau numai sanatate si in continuare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,daca avem sanatate,pe restul le facem cu siguranta.Sa va ajute Dumnezeu in indeplinirea planurilor voastre |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Doamne ajuta fetelor ! Ma bucur ca unele din planuri vi s-au indeplinit si va doresc si eu sanatate. La noi este un an plin de impliniri pe toate planurile ,sa ne tina sanatosi in continuare si sa vedem ce se mai intampla pana in decembrie. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ingerash wrote:1.sa fim sanatosi 2.sa avem putere de munca 3.sa ne mutam in alta casa,daca este posibil sa aiba si gradina 4.sa facem mai multe excursii;daca se poate sa ajungem si prin Scotia
Am reusit sa ne mutam...dar fara gradina,doar o curte. Excursii nu prea mai facem din cauza sarcinii,iar Scotia am amanat-o pentru la anul cand bebe va fi mai mare. In rest am cumparat masina de spalat noua si mai vrem o masina de uscat haine,sa scap de rufe insirate peste tot la uscat Mai vrem un storcator fructe,blender,fier de calcat mai performant...apoi sa cumparam pentru bebe,patut,carut,lenjerii,saltea,hainute...etc.Lista ar continua dar mai intai sa reusim cu prioritatile. |
|

| Abia astept sa se termine odata anul acesta.Numai lucruri rele mi-a adus |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| tot ce mi-am dorit in mare pe anul asta s-a implinit,mai putin cu casa,suntem asa nehotarati in privinta asta,sa ne luam aici sau in tara,apartament sau teren si trece timpul si tot cu gandurile ramanem... sa vedem,poate pana la sfarsitul anului incepem formalitatile la banca |
|
|