Planuri 2010
Subiectul anterior · Subiectul urmator
yaya
Scris: Friday, January 22, 2010 10:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
imi doresc sa am copilul sanatos si noi pe langa el restul vom vedea .cu ajutorul lui dumnezeu vom trece anul cu bine pupici
Roxanel
Scris: Saturday, January 23, 2010 8:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu imi doresc sa incep sa conduc, un servici mai bine platit si o casa. Dar mai intai de toate sanatate ca-i mai buna decat toate.
KRYS85
Scris: Monday, February 8, 2010 10:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Eu anul acesta imi doresc mai multa sanatate ca restul vin de la sine,si planurile nu se spun ca dupaceea nu o sa-mi mai iasasic sic ,unu va zic ca il stiu sigur ,in toamna voi incepe scoala pentru asistent medical si mi s-a promis si un loc de munca odata cu inceperea scolii!Pe celelalte nu vi le mai spun decat pe parcurs!!!sic

Va pup si va doresc tuturor sa vi se implineasca toate planurile!!!!pupici pupici pupici pupici pupici
roxy_oxxy
Scris: Tuesday, February 9, 2010 9:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
ce imi doresc eu in 2010???........... ati ghicit????....... BEBE,sic .... sau macar burticaras .... si multa multa sanatetopai topai topai (cer multuff uff )
KRYS85
Scris: Tuesday, February 9, 2010 10:08 AM
Nivel

roxy_oxxy wrote:
ce imi doresc eu in 2010???........... ati ghicit????....... BEBE,sic .... sau macar burticaras .... si multa multa sanatetopai topai topai (cer multuff uff )

Nu deloc,toate la timpul lor si spor la treaba!!!!majoreta majoreta majoreta Succes la bebe!!!!computerlove computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, February 9, 2010 10:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Roxi sa vina bebetopai majoreta
AdrianaC
Scris: Tuesday, May 25, 2010 7:42 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce mi-am dorit eu cu adevarat pentru 2010...

1. Sanatate cat se poate de multa, cat mai putine (sau chiar 0) imbolnaviri in familie.

2. Sa fim fericiti si sa petrecem mai mult timp de calitate impreuna.

Deocamdata... nu stiu ce sa zic... sanatate... se putea si mai rau de atat, deci ma declar multumita pana acum (desi Tzepii a tras o gripa urata, eu o laringita oribila, copiii infectii ale tractului respirator superior repetate - faringite, traheo-bronsite, rino-faringite, laringite). Toate insa au fost forme relativ usoare, sacaitoare rau si cam dese, la copii, dar fara complicatii. De aceea ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat.

Cat despre fericire si timp de calitate... in cea mai mare parte a timpului sunt fericita, atunci cand ma trezesc dimineata si vad ce comori am langa mine, ce copii buni (si uneori si neastamparati) si ce sot am (bine, acum nu sunt toate roz, caci daca ar fi asa, cu siguranta m-as plictisi ras, ca in orice familie avem si noi suisuri si coborasuri, dar important este ca esenta exista si e de calitate ras). Mai am insa si momente de tristete, melancolie, in care mi se pare ca timpul trece mult prea repede si noi nu stim sa il gestionam prea bine. Nici nu a inceput bine anul si deja vine luna iunie !!! Oare cand a trecut atata timp? Cat din timpul asta am reusit sa il petrecem impreuna intr-un mod frumos si placut, fara activitatile cotidiene, pline de rutina, fara orele de lucru... Mi-as fi dorit sa am timp sa ma ocup mai mult de copii, dar inca nu reusesc sa imi fac timp ... Pe Andrei as vrea sa il duc la karate si la inot, as vrea sa il invat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare si pe role, as vrea sa lucrez mai mult cu el pentru ca poate si isi doreste acest lucru (am inceput sa lucram dupa matematica de clasa I deja)... Pe Alice as vrea sa o inscriu la un curs de pictura si desen, sa o dau la inot, la pian si la engleza.... Toate acestea insa necesita timp, prea mult timp.... si de la ora la care ajungem noi acasa mai ramane atat de putin timp liber.... nervi

Deci... in continuare imi doresc aceleasi lucruri: sanatate + fericire + timp de calitate cu si pentru familia mea.

Succes tuturor !
raly
Scris: Tuesday, May 25, 2010 10:43 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Adriana,multa sanatate!computerlove computerlove
Ana
Scris: Tuesday, May 25, 2010 10:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate Adriana!computerlove computerlove computerlove
KRYS85
Scris: Wednesday, May 26, 2010 9:48 AM
Nivel

Adriana multa sanatateangel !!!computerlove
kali
Scris: Wednesday, May 26, 2010 10:50 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Hmmmmm, eu nu mi-am facut niciun plan pe anul asta, dar deja mi-a depasit orice asteptare sau dorinta as fi putut avea.
... Sa vedem ce mai urmeaza...
shirel
Scris: Wednesday, May 26, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu ce imi doresc nu prea multe sanatate pentru toata familia,sarcina s-a decurga normal si fara probleme si sa fiu o persoana mai spirituala ,mai buna si cat mai apropiata de Creator!
bereea
Scris: Thursday, May 27, 2010 6:04 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
shirel wrote:
Eu ce imi doresc nu prea multe sanatate pentru toata familia,sarcina s-a decurga normal si fara probleme si sa fiu o persoana mai spirituala ,mai buna si cat mai apropiata de Creator!

sa te ajute Dumnezeu!computerlove

Adriana, numai binecomputerlove

eu mi-am dorit sa trec de cei 5 ani fatidici , sa-mi ridic casuta, sa am de munca in continuare , sa petrec mai mult timp cu Ale si sa incerc sa fiu o persoana mai buna, mai intelegatoare si sa ma apropii mai mult de Dumnezeu.Unele le-am realizat, la altele mai am de lucrat
AdrianaC
Scris: Friday, May 28, 2010 5:39 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc tuturor si succes si voua in tot ceea ce v-ati propus !
raly
Scris: Sunday, July 25, 2010 4:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor s-au terminat planurile voastre?hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.