Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| imi doresc sa am copilul sanatos si noi pe langa el restul vom vedea .cu ajutorul lui dumnezeu vom trece anul cu bine |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu imi doresc sa incep sa conduc, un servici mai bine platit si o casa. Dar mai intai de toate sanatate ca-i mai buna decat toate. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Eu anul acesta imi doresc mai multa sanatate ca restul vin de la sine,si planurile nu se spun ca dupaceea nu o sa-mi mai iasa ,unu va zic ca il stiu sigur ,in toamna voi incepe scoala pentru asistent medical si mi s-a promis si un loc de munca odata cu inceperea scolii!Pe celelalte nu vi le mai spun decat pe parcurs!!!
Va pup si va doresc tuturor sa vi se implineasca toate planurile!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| ce imi doresc eu in 2010???........... ati ghicit????....... BEBE, .... sau macar burtica .... si multa multa sanate (cer mult ) |
|

| roxy_oxxy wrote:ce imi doresc eu in 2010???........... ati ghicit????....... BEBE,  .... sau macar burtica  .... si multa multa sanate  (cer mult  )
Nu deloc,toate la timpul lor si spor la treaba!!!! Succes la bebe!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxi sa vina bebe |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Ce mi-am dorit eu cu adevarat pentru 2010...
1. Sanatate cat se poate de multa, cat mai putine (sau chiar 0) imbolnaviri in familie.
2. Sa fim fericiti si sa petrecem mai mult timp de calitate impreuna.
Deocamdata... nu stiu ce sa zic... sanatate... se putea si mai rau de atat, deci ma declar multumita pana acum (desi Tzepii a tras o gripa urata, eu o laringita oribila, copiii infectii ale tractului respirator superior repetate - faringite, traheo-bronsite, rino-faringite, laringite). Toate insa au fost forme relativ usoare, sacaitoare rau si cam dese, la copii, dar fara complicatii. De aceea ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat.
Cat despre fericire si timp de calitate... in cea mai mare parte a timpului sunt fericita, atunci cand ma trezesc dimineata si vad ce comori am langa mine, ce copii buni (si uneori si neastamparati) si ce sot am (bine, acum nu sunt toate roz, caci daca ar fi asa, cu siguranta m-as plictisi , ca in orice familie avem si noi suisuri si coborasuri, dar important este ca esenta exista si e de calitate ). Mai am insa si momente de tristete, melancolie, in care mi se pare ca timpul trece mult prea repede si noi nu stim sa il gestionam prea bine. Nici nu a inceput bine anul si deja vine luna iunie !!! Oare cand a trecut atata timp? Cat din timpul asta am reusit sa il petrecem impreuna intr-un mod frumos si placut, fara activitatile cotidiene, pline de rutina, fara orele de lucru... Mi-as fi dorit sa am timp sa ma ocup mai mult de copii, dar inca nu reusesc sa imi fac timp ... Pe Andrei as vrea sa il duc la karate si la inot, as vrea sa il invat sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare si pe role, as vrea sa lucrez mai mult cu el pentru ca poate si isi doreste acest lucru (am inceput sa lucram dupa matematica de clasa I deja)... Pe Alice as vrea sa o inscriu la un curs de pictura si desen, sa o dau la inot, la pian si la engleza.... Toate acestea insa necesita timp, prea mult timp.... si de la ora la care ajungem noi acasa mai ramane atat de putin timp liber....
Deci... in continuare imi doresc aceleasi lucruri: sanatate + fericire + timp de calitate cu si pentru familia mea.
Succes tuturor ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Adriana,multa sanatate! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate Adriana! |
|

| Adriana multa sanatate !!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Hmmmmm, eu nu mi-am facut niciun plan pe anul asta, dar deja mi-a depasit orice asteptare sau dorinta as fi putut avea. ... Sa vedem ce mai urmeaza...
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu ce imi doresc nu prea multe sanatate pentru toata familia,sarcina s-a decurga normal si fara probleme si sa fiu o persoana mai spirituala ,mai buna si cat mai apropiata de Creator! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| shirel wrote:Eu ce imi doresc nu prea multe sanatate pentru toata familia,sarcina s-a decurga normal si fara probleme si sa fiu o persoana mai spirituala ,mai buna si cat mai apropiata de Creator!
sa te ajute Dumnezeu!
Adriana, numai bine
eu mi-am dorit sa trec de cei 5 ani fatidici , sa-mi ridic casuta, sa am de munca in continuare , sa petrec mai mult timp cu Ale si sa incerc sa fiu o persoana mai buna, mai intelegatoare si sa ma apropii mai mult de Dumnezeu.Unele le-am realizat, la altele mai am de lucrat |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Multumesc tuturor si succes si voua in tot ceea ce v-ati propus ! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor s-au terminat planurile voastre? |
|
|