Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| sa dea Dumnezeu toate visele (planurile) voastre sa devina realitate in acest an. eu planuiesc anul acesta "sa urc o treapta sociala" dar pentru asta voi avea mult de muncit. si in al doilea rind, vreau un Touareg VW. sa vedem ce-mi iese. de sanatate pentru noi nu spun nimic caci asta imi doresc in fiece clipa. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Planurile mele pe 2010:
1. bebe 2. sa amenajez casa cat de cat 3. sa mai slabesc 4. sa dau examen pt Cambridge 5. sa ma ocup de sanatatea mea, ca am restante la acest capitol 6. sa ajung in Italia in concediu si mi-as mai dori un concediu cat de mic la Felix/Herculane plus o iesire scurta in Bucovina... 7. sa imi vizitez mai des parintii, sa ies mai des cu prietenii, sa citesc mai mult, sa merg mai des la biserica, sa iert mai mult, sa fiu mai buna in ceea ce fac, sa fiu mai calma.... si multe altele. 8. (era sa uit) anul asta vreau sa ajung la intalnirea anuala a piticilor |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| sanatate,bucurie la toata familia...si mai multa apropiere de Cel care ne ajuta in fiecare zi.in rest...toate se fac incet, incet. "bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile lui n-au ajuns la capat,ci se innoiesc in fiecare dimineata pt cei ce se tem de El" este un verset biblic pe care il dedic tuturor de aici care cred in D-zeu, iar altii pot sa il ignore, daca nu sant de acord |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Buli sa te ajute Dumnezeu!
Miriam mi-ai innseninat ziua!!! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Imi doresc sanatate pentru toti, iar eu sa fiu mai buna... |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mami de Rik si Flavio wrote:Buli sa te ajute Dumnezeu! Miriam mi-ai innseninat ziua!!! Anabella numai zile senine sa ai |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| 2010 este anul in care mi-am propus sa ma"lucrez" pe mine.Sunt o fire iute si un pic prea nervoasa asa incat vreau sa invat sa fiu mai rabdatoare, sa am mai multa dragoste pentru aproapele meu, sa ajut mai mult pe cei care au nevoie, sa fiu o mama mai buna si sa-i dedic mai mult timp fetitei mele, sa fiu o sotie mai intelegatoare.Imi doresc ca toata familia mea sa fie sanatoasa.Cum in luna mai voi implini 5 ani de cand am fost bolnava imi doresc ca doctorul sa fie de acord sa mai incerc sa am un copil. Pe plan material imi doresc sa ne mearga la fel de bine ca in anul precedent si sa reusim sa ne ridicam casuta la rosu macar.Imi doresc sa calatoresc mai mult si sa onorez invitatia verilor mei din America.Imi doresc inca multe...dar cel mai mult imi doresc ca Dumnezeu sa binecuvinteze viata mea si a celor pe care ii iubesc. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mult succes tuturor in indeplinirea planurilor! |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| va doresc succes in realizarea planurilor
eu am multe planuri, printre care: - sa conduc masina singura - sa imi coordonez mai bine timpul (sa-mi ramana si pt. sufletul meu) - sa avem un concediu mai lung - sa merg in Grecia sau macar pe aici pe la noi - si sa scimbam apartamentul asta mic
Cam multe? nu cred. daca nu ai tinte inalte, nu indeplinesti nimic.
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| Si eu am cateva planuri: -sa slabesc 8 kg -sa conduc masina (am permis de 4 ani si abia de cateva luni am pus mana pe masina sa incep sa conduc, si inca nu stiu bine) -sa mananc sanatos -sa alerg cel putin de 2 ori pe sapt -sa ma angajez
|
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Sa dea Domnul sa vi se implineasca toate tzelurile!!!!Nu de alta, dar meritati toate!!! Eu....nu spun nimik ca am invatat ceva de la seful meu care face si tace....uite, daca am vorbit prea mult si am batut toba la toata lumea anul trecut, nu am reusit ce am vrut..asa ca va spun anul asta daca da Domnul sa reusesc... Dar dupa, da??? Printre altele, imi doresc ca fetitza sa fie sanatoasa si norocoasa si sa fim noi sanatosi! Pupici si spor in toate! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Imi doresc im primul rand sanatate pt toti! -sa ne ridicam casa -sa slabesc 10 kg -sa imi renovez apartamentul -sa imi cumpar o masina micuta(cu una nu ne decurcam) -sa merg in concediu cel putin o saptamana Daca reusesc sa fac macar jumatate din astea tot e ceva , avand in vedere criza, dar cum spunea cineva "Daca vrei ,poti!" |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu nu am planuriu marete doar atat tre sa-mi caut job ,unde si cum inca nu stiu poate-mi pica vreo para malaiata |
|

Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Fetelor imi doresc ca in 2010 sa vi se implineasca toate planurile!!!!!!!! |
|
Inregistrat: 2/6/2009 Mesaje: 2162
| Anabella wrote:Fetelor imi doresc ca in 2010 sa vi se implineasca toate planurile!!!!!!!!
|
|
|