|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anabella wrote:Sincer planuri ar fi multe,unul sa ne schimbam masina,altul sa terminam casa,altul sa mergem in tara.....dar mai bine lasam in grija lui Dumnezeu astea...eu vreau ca in acest an sa fiu mai buna,mai intelegatoare,rabdatoare si iubitoare...  ....sper sa reusesc
Masina inca nu aam schimbat-o dar mai este timp pana se sfarseste anul La casa acuma se lucreaza la scari,geamuri,curent si tencuit am observat ca am reusit sa devin mai darnica,mai buna,mai intelegatoare si rabdatoare.... poate altele nu mi sau implinit dar binecuvantarile de la Dumnezeu le-am vazut tot timpul si nu pot decat sa fiu multumitoare |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| imi doresc sanatate pt familia mea, liniste....si sa putem trai decent in continuare. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,e sfarsit de an,deci...cum stati? vi-ati realizat planurile? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mela wrote:fetele,e sfarsit de an,deci...cum stati? vi-ati realizat planurile? buna intrebare...este timpul bilantului ! |

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Asa scriam la inceputul anului,..... Dar iata ca anul aproape a trecut si jumatate din planuri s-au indeplinit.Alex a luat bacul din prima,a luat si la facultate si a intrat la Aeronave,sotul a trecut peste probleme si i-am readus echilibrul in viata(cel putin asa cred),fata s-a razgandit cu nunta,caci a zis ca vor sa-si fac singuri nunta,.....au programat cununia civila momentan,....acum depinde cand va fi si sotul meu in tara,....iar cu sanatatea,.....asa si asa.Deci planurile pe 2010 s-au concretizat cat de cat pt.familia mea.Aaahh,si casa am avansat dar nu ne putem muta caci nu ar fi rentabil acum,mai mult am strica.Asa ca mai bine mai asteptam pana la vara |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| La mine planurile au cam la scoala m-am inscris ,am primit si un loc de munca in comert dar l-am refuzat din cauza scolii ,sanatate am cam avut ,dar mi-a plecat sotul de acasa si asta nu era in plan pentru 2010 !!!In rest e totul ok ,sunt multumita cum mi-a mers in 2010!!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| La mine s-au implinit tot ce mi-am dorit! Anul asta a fost un an bun,am realizat destul de multe! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hehe , bun subiectul asta la ceva ..... Bifez ok la toate , exceptand serviciul ! La anu''''' ..... |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| t-mihaela wrote:Eu nu am planuriu marete doar atat tre sa-mi caut job ,unde si cum inca nu stiu poate-mi pica vreo para malaiata
Haha, ce planuri averam eu ...astepytam para malaiata . Eh, a cazut para malaiata in gura lui natafleatza |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu nu prea am trecut pe aici ,dar am avut planuri care s-au implinit si unele care au ramas in asteptare. Au fost cateva persoane care m-au dezamagit crunt si asta o iau ca pe un esec personal. O sa particip la listuta cu planuri pe 2011. Felicitari tuturor celor care au facut posibil ca visele sa li se indeplineasca! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| kali wrote:Hmmmmm, eu nu mi-am facut niciun plan pe anul asta, dar deja mi-a depasit orice asteptare sau dorinta as fi putut avea. ... Sa vedem ce mai urmeaza...
E bine cand nu-ti faci planuri si primesti lucruri bune, nu-i asa? Logic ar fi, deci, sa nu-mi fac planuri nici de acum inainte... ... insa nu ma pot abtine. Tragem linie la sfarsit... |

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| carla wrote:Stiti ce se spune:"cand rade Dumnezeu?"-"cand ii povestim planurile noastre" Eu vreau doar sa ajung in armonie cu mine,cu familia mea si cu Dumnezeu, Ce mi-as dori in 2010?Sa reusim sa acoperim casa e visul nostru....
Casa am acoperit-o,de restul n-am avut timp sa ma ocup... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Nu mai stiu pe unde am scris ca aveam in plan sa citesc o carte pe saptamana. Pana prin mai 2010, mi-a reusit, dupa aceea...Din octombrie, tot anul trecut, am inceput sa citesc numai in engleza, iar daca termin o carte intr-o luna e prea bine Pe plan profesional, am reusit sa-mi gasesc serviciu cu cel mai mare salariu pe care l-am avut pana la aceasta varsta. Reusesc sa-mi achit chiria, taxele etc si sa raman cu mai mult decat aveam pe hartie in RO. Si mai imi place ca nu e stresant, chiar daca ajung acasa, uneori, si dupa ora opt seara. |
|
|