|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| imi cer scuze am trimis de doua orii mesajul,se mai intimpla. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| SHIREL,baga o poza cu ''urechea de elefant'', s-o vedem si noi... |

|  Imi cer scuze ptr. intirzierea cu fotografia. Daca i se ofera conditii optime de dezvoltare poate atinge cu usurinta inaltimea unui om. Dar in general ajunge 120cm si frunze cu diam.de1m in apartament(in sera la 5 m)De abia astept sa fie mai mare(daca o lasa Eden) |

| Va fac cunostinta si cu bambucul meu era mult mai mic cind l-am cumparat si nici nu avea frunze.Este foarte usor de ingrijit si decoreaza exotic camera. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2007 Mesaje: 58
| 1 metru diametru?
In apartamentele noastre mici ,o camera ar ocupa-o numai floarea -deci daca frunza e cat urechea unui elefant ,apoi floarea cu totul e cat un elefant
E minunat bambusul tau ! Gata, m-am hotarat si imi iau si eu unul...
Ce pietricele ai in vaza ,sunt speciale sau numai de decor? |
|

| Depinde in ce vas creste ,in momentul cind este pus intr-un vas mai mic cresterea este oprita si este normala si ptr.apartamentele din Rom.Pietrele sint numai de ornament ,cumpara-ti sa stii ca e misto.Uite si unul din cactusii mei se cheama Copacul fericirii
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Si mie imi plac tare mult florile, mai ales cele care fac flori multe. Uitatile pe ale mele:
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Valentina imi plac mult florile tale ( mai ales ultima)
Vara aceata mi s-au distrus mai toate florile ( probabil de la caldura) deci am cumparat noi, iata:

de asemenea iata ce s-au facut si craciunita si cealalta flore ( nu ii stiu numele )
cum erau in martie ( in ghiveciul mic de sus):

si cu arata acum

era sa uit petuniile 

|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce frumos e aici, ce de flori!
Cristy, sper sa te tina mult si bine noile floricele. Aici e foarte scump sa cumperi mereu, spre ex, un ghiveci, adica 2-3 fire de petunii costa aprox 10-15 Ron, iar 5 bulbi de lalea 27.5 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Imi pare rau sa aud.. la noi sunt foarte ieftine adica iti poti permite
Aici cu 20$ umplii toate givecele la terasa mea imensa ( la noi sunt lastari mici si sint foarte ieftini - fiecare lastar mai putin de 40centi )intradevar putine traiesc mai mult de cateva luni dar eu le schimb primavara si toamna |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Imi imaginez cat de frumos trebuie sa arate. Eu, primavara, trebuie sa ma socotesc bine sa pot aranja si cateva ghivece si toata gradina (flori, legume si chiar pomisori). |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Cristy, ce flori frumoase ai tu! Se vede ca le prieste caldura din Israel, de cresc asa de repede... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am si eu o multime de plante de apartament.cele mai dragi imi sunt gloxinia,am citeva culori dar mi-as dori una alba. |
|
| Am si eu o gramada de plantute de interior foarte frumoase pe care vara le scot afara in curte. Imi poate spune si mie cineva cum fac sa pun pozele. Pls
|
|
| si eu as posta plantele mele aici dar nu stiu cum. poate ne ajuta cineva! |
|
|