|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Tina wrote:Multzumesc Stele si celorlalte fete....uffff zau ca-i greu si imi doresc din tot sufletul sa ies din starea asta
Te pupacim, Tina...daca te ajuta cu ceva, pentru ca sunt si eu tot din Bucuresti, poate ne vedem intr-o zi cu bebeii, fireste.Daca vrei, vorbim pe privat
Cat mai multa liniste iti doresc tie, si micutei Briana ! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai nou, am observat la david ca si-a schimbt felul de a plange. Nu mai este smiorcaiala aia enervanta, de ma aducea in pragul unei crize de nervi . Acum in timp ce plange incearca sa vorbeasca (ca si cum ar vrea sa imi zica de ce plange), zice mama printre lacrimi si suspina si are niste lacrimi de crocodil . la voi s-a schimbat ceva? |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sara,de cand si-a descoperit vocea,nu mai plange decat daca ii e somn sau daca o las singura in camera.Daca merg la bucatarie sa-i prepar mancarea,in prima faza tipa de doua -trei ori ,apoi incepe sa planga. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nici David nu mai plange daca nu are motiv...doar ca si-a schimbat modul in car o face... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Azi noapte am crezut ca sar de la balcon. Azi am avut botezul si am stat pana la 4 dimineata sa termin pregatirile, apoi am hranit fata si m-am culcat...iar la cinci minute fata mea cea cuminte, care doarme noaptea neintoarsa, a inceput sa planga si nu s-a oprit vreo ora...sunt rupta de oboseala, dar botezul a fost minunat, am avut o zi de neuitat, o sa povestesc si o sa pun si poze cand ma mai odihnesc. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Cercetatorii americani (nu cei britanici) propun o noua explicatie pentru faptul ca bebelusii se trezesc frecvent în timpul noptii.
Quote:Profesorul David Haig, cel care realizat studiul, este convins ca cei mici nu se trezesc de foame, ci au un scop mult mai important pentru care o fac. Biologul spune ca nou-nascutii încearca sa-si creasca sansele de supravietuire prin împiedecarea parintilor sa procreeze din nou.
....
Quote:Cred ca fac acest lucru pentru a amâna o noua nastere", spune David Haig. "Selectia naturala a pastrat acest comportament, care suprima functiile ovariene, pentru ca bebelusii sa beneficiaze de perioada mai lunga dintre nasteri
Sursa: http://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/de-ce-plang-bebelusii-noaptea-care-este-explicatia-cercetatorilor-12481312 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| In cazul acesta, cu cat plange mai mult, cu atat e un supravietuitor innascut?... un gand de consolare pentru noptile albe care vor veni |
|
|