|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Fetita mea plange cand mananca. Mananca in reprize si foarte putin. Nu are afte, nu are rosu in gat, nu are nasul infundat. Stie cineva de ce? Sa nu-i mai placa laptele acesta? Sa i-l schimb? Sa fie de la colici? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Da, e poate e din cauza laptelui... |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| si eu am aceeasi problema . o alaptez la san si pange cand mananca . am vorbit cu pediatra si ma-i esplicat ca ea e micuta si se ineaca i intra prea mult lapte in gurita. mie mi-a zis sa tin degetele pe san cum as tine o tigara . dar mai e si faptu ca o dor gingiile |

| Da, dar eu no o alaptez. A mea papa lapte praf. Mai astept2-3zile sa vad ce face. Daca e tot asa ii schimb formula. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Poate sa fie de vina laptele dar si sticla de biberon,poate curge prea repede sii provoaca durere sau prea incet.se poate sa aiba si colicii,deci fa-i in acelasi timp si masaj pe burtica incet. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| poate fi si din cauza colicilor si eu am avut probleme,dar manca putin si des e bine si asa copilul mananca cat i trebuie
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu mai am din cind in cind problema asta tipa cu biberonul in gura dar nici drumul la biberon nu da e un mincacios oricum |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Multa sanatate puisori si pofta buna!
Madalina mea plangea pana pe la 3 luni,la trei luni ia iesit un dintisor.Eu o si alaptam si ma musca groaznic.
|

| A inceput de aseara sa fie mai bine. Cred ca sunt colici ca se si arcuieste de spate si impinge cu piciorusele. Azi a mancat mai bine. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carmenush wrote:A inceput de aseara sa fie mai bine. Cred ca sunt colici ca se si arcuieste de spate si impinge cu piciorusele. Azi a mancat mai bine.
Ma bucur ca a inceput sa manance.Acum e perioada colicilor,trece ea. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/6/2015 Mesaje: 5
| Bebelul meu este tare plangacios, si cand papa plange:( Inclusiv cand mi-am luat pompa de san, am ales un model cat mai silentios, pentru a nu-l deranja pe Ionut cand doarme. Mi-am luat un model nou pe piata, de la Spectra. Ce sa mai fac in privinta asta? :(( |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Alapteaza-l direct, de ce te mulgi? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| In prima ei postare, Patriciaaa se plangea ca nu e multumita de pompa de sani din dotare si voia recomandari pentru una mai buna care sa nu-i provoace dureri. Acum inteleg ca aceeasi pompa e cea mai silentioasa pentru a nu trezi copilul, de parca daca nu e Spectra = aspirator... si tre' folosita numai cand doarme pruncul.. hm...
Sincer, mi se pare reclama mascata. Daca nu, da'... |
|
|