Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Oamenii de stiinta ne avertizeaza ca mai avem aproximativ 10 ani pentru a ne schimba modul de viata si a impiedica un posibil dezastru. Home este un documentar cu imgini luate din aer din peste 50 de tari, realizat de Yann Arthus-Bertrand, scopul sau fiind acela de a constientiza spectatorii de consecintele comportamentului actual. Mai jos este versiunea in limba engleza, insa puteti gasi pe YouTube variante in toate limbile de circulatie internationala. Documentarul este extrem de interesant, iar pentru cei care nu l-au vazut deja la televizor il recomand cu incredere. (Home a fot difuzat simultan in majoritatea tarilor ca parte a unui proiect global de salvare a ecosistemului planetei).
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mi-aduce aminte de un film numit BARAKA. Aici este trailerul. http://www.youtube.com/watch?v=7geZs4qci1M&feature=related Superb filmuletul. Se gaseste in 10 parti pe you tube, nu are nevoie de traducere. Sper sa va convinga trailerul |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu pot sa-l vad...imi afiseaza un mesaj cum ca nu-lpot viziona in tara in care sunt din cauza copyrightului. In urma cu vreun an am vazut un film despre global warming "An inconvenient truth", prezentat de Al Gore, care-a luat in 2007 premiul Nobel pentru pace. La fel cum ai prezentat documentarul "Home", Tzepii, "An inconvenient truth" este un film care trage un semnal de alarma omenirii tot asupra consecintelor comportamentului fata de mediu si ale stilurilor de viata si asupra urgentei luarii masurilor ce se impun, nu numai la nivel politic, dar mai ales social, atingand latura morala a individului. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Incercati si link-ul asta:
HOME |