planeta in pericol - HOME un film despre schimbari climatice, resurse alternative ...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, June 9, 2009 12:06 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Oamenii de stiinta ne avertizeaza ca mai avem aproximativ 10 ani pentru a ne schimba modul de viata si a impiedica un posibil dezastru. Home este un documentar cu imgini luate din aer din peste 50 de tari, realizat de Yann Arthus-Bertrand, scopul sau fiind acela de a constientiza spectatorii de consecintele comportamentului actual. Mai jos este versiunea in limba engleza, insa puteti gasi pe YouTube variante in toate limbile de circulatie internationala. Documentarul este extrem de interesant, iar pentru cei care nu l-au vazut deja la televizor il recomand cu incredere. (Home a fot difuzat simultan in majoritatea tarilor ca parte a unui proiect global de salvare a ecosistemului planetei).
zaza_
Scris: Tuesday, July 21, 2009 10:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
delfinasa
Scris: Tuesday, July 28, 2009 9:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Nu pot sa-l vad...imi afiseaza un mesaj cum ca nu-lpot viziona in tara in care sunt din cauza copyrightului.
In urma cu vreun an am vazut un film despre global warming "An inconvenient truth", prezentat de Al Gore, care-a luat in 2007 premiul Nobel pentru pace. La fel cum ai prezentat documentarul "Home", Tzepii, "An inconvenient truth" este un film care trage un semnal de alarma omenirii tot asupra consecintelor comportamentului fata de mediu si ale stilurilor de viata si asupra urgentei luarii masurilor ce se impun, nu numai la nivel politic, dar mai ales social, atingand latura morala a individului.
AdrianaC
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:18 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Incercati si link-ul asta:

HOME
ingerash
Scris: Wednesday, July 29, 2009 9:35 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Este restrictionatuff dar daca dati dublu clik pe filmulet se deschide pagina youtube si puteti vedeahearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.