Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Nici eu nu tin mancarea mai mult de 2-3 zile, dar am avut o perioada cand sambata imi faceam un plan impreuna cu copiii cu ce sa gatesc saptamana urmatoare.
Ma ajuta mult la cumparaturi, dar de gatit gateam macar de 2 ori / saptamana, daca nu chiar 3.
Ai mei prefera dimineata: - ceai cu sandwich cu sunca si cascaval + rosie - ou ochi cu sunca, rosie si almette - omleta cu ceapa verde - omleta cu sunca si cascaval
Pentru pranz, la felul I: - ciorba de pui - ciorba de perisoare - ciorba de vacuta - supa de pui cu galuste / taitei - ciorba de fasole boabe
Pentru felul 2: - budinca de cartofi cu branza si smantana - budinca de conopida cu branza si smantana - budinca de broccoli cu branza si smantana - paste carbonara - snitzele cu piure - pulpe de pui la cuptor cu pilaf - varza calita cu costita afumata - mancare de mazare cu pui - tocanita de ciuperci cu pui - mancare de spanac - mancare de dovlecei - pui la gratar cu salata
Pentru seara: - mamaliguta cu branza si smantana - pui cu salata - sandwich-uri diverse - iaurt cu biscuiti - kefir - clatite
Pentru ca de luni incepe scoala si noi vom sta in 2 case... a trebuit sa gatesc la 2 case... Prin urmare le-am lasat pentru una din case (unde stau dupa ore si mananca pranzul si o gustare), sa le ajunga pana miercuri si miercuri sa gatesc iar, 1 oala cu ciorba de pui, 12 snitzele, 1 oala cu pilaf, rosii, branza, oua pentru gustari si ceai...
La cealalta casa o sa gatesc ca sa avem doar pentru cina... asa ca o sa fac ceva mai usor... Azi o sa fac o budinca de cartofi cu branza si smantana, o mancare de fasole verde cu pui... asta pana miercuri cand fac altceva... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Adriana, multumesc. Deocamdata eu nu am de ales...cateva luni nu o sa pateasca nimeni nimic, mancarea sta bine la frigider. Singura critica a venit de la Teo vineri la cina cand mi-a spus ca ea a mancat mazare si ieri si in alta zi, dar pana la urma a mancat...Prefer sa le dau mancare gatita decat semipreparata |
| Pentru azi: ciorba a la grec (care EU in farfurie o transform in radauteana ), nelipsitul peste pane si o friptura din muschi de porc cu gandul ca o pot combina ba cu pireu, ba cu paste, ba cu orez. Pe saptamana viitoare am cam intrat in pana de idei, am facut saptamana care a trecut chile con carne si paste cu sos... Ceva alte idei? Am inceput sa ma uit pe la caresole meniuri... |
| Oooo Eileen, super!!!! Multumesc tare mult, cam asta cautam eu de la bun inceput! |