Placa de par
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Sunday, April 12, 2009 8:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Shirel multumesc frumos.Si eu merg la coafor ,dar nu foarte des cum parul meu dupa prima spalare revine la forma lui asa ca nu am cum sa merg asa des si m-am gandit ca este bine sa am si o placa in casa pentru zilele cand nu-mi sta parul deloc bine si asa mi-l intind un pic .Eu asa zic ca de obicei abia astept sa-mi cumpar lucrul pe care mi-l doresc ca apoi sa-l abandonez undeva uff Sper sa nu fac si acum la fel.
Shirel daca gasesti solutia chiar te rog sa-mi spui cum se numeste ca vreau sa merg saptamana aceasta la un magazin special in produse pt par sa vad daca gasesc.pupici
shirel
Scris: Sunday, April 12, 2009 9:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ely,uite ca m-am uitat acesta este un ulei care se aplica inainte de placa si fen.Asa scrie pe sticla:PURE ACTIVE (cosmetics) natural linen seeds extract este un produs natural fantastic si mai am ceva foarte misto dupa ce se intinde parul de la KLeRAL LABORATOIRES o firma italiana SEnjal Fluid silk iti face parul ca de matase la atingere.Incerarca ,eu le cumpar direct de la coaforul meu.
Ely
Scris: Sunday, April 12, 2009 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
shirel wrote:
Ely,uite ca m-am uitat acesta este un ulei care se aplica inainte de placa si fen.Asa scrie pe sticla:PURE ACTIVE (cosmetics) natural linen seeds extract este un produs natural fantastic si mai am ceva foarte misto dupa ce se intinde parul de la KLeRAL LABORATOIRES o firma italiana SEnjal Fluid silk iti face parul ca de matase la atingere.Incerarca ,eu le cumpar direct de la coaforul meu.

Multumesc mult Shirel am sa caut sa vad daca gasesc pupici
carla
Scris: Sunday, April 12, 2009 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Acuma sunt OK:am ondulator de par sa-mi fac bucle si am placa de par sa mi le indrept.Oare ce mai urmeaza?sic
katy_lumika
Scris: Sunday, April 12, 2009 11:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
carla wrote:
Mi-am luat si eu una ieftina,am incercat-o putin.Katy,acuma stiu de ce esti dependenta de placa.Pai,e ca si calcatul,numai ca in loc de haine iti calci parulras love

Ai sa razi, dar sora-mea cand isi uita placa pe la vreo prietena si-l indrepta cu fierul de calcat...nu-ti imaginezi in ce pozitii se intindea pe masa de calcatalcool fool
carla
Scris: Sunday, April 12, 2009 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Nu rad,Katy(hohot )!Remarc ca la voi e "boala de familie".Daca ai stii cat te invidiez,tanjesc dupa macar o ora de calcat,dar nu pot ca Bogdanel umbla disperat dupa fierpupici
Andi&Mariuca
Scris: Monday, April 13, 2009 5:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
carla wrote:
Acuma sunt OK:am ondulator de par sa-mi fac bucle si am placa de par sa mi le indrept.Oare ce mai urmeaza?sic

cum e placa asta de ondulat parul? cum se foloseste?

eu am de intins parul! deh, acum un an eram disperata dupa o placa de intins parul si acum vreau una de carliontat! hainoroc
Roxanel
Scris: Monday, April 13, 2009 6:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Placa de ondulat, are niste damburi/valurele pe bucata de ceramica in care se prinde parul. De obicei le primesti pe amandoua la placile astea mai elevate. Oricum nu e mare scofala din punctul meu de vedere, tot bigudiurile sunt sfinte pentru ondulat.
miorita02
Scris: Saturday, February 20, 2010 7:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
buna fetele.am primit si eu o placa de ziua mea si nu stiu ce sa fac cu eahohot .am intrebat-o pe prietena care mia dat-o si a zis sa o bag in prizahohot .
am incercat-o ieri pe parul uscat dupa spalare dar nu a indreptat mare lucru.va dati cu gel fixativ sau altceva pe par?
eu am parul natural si cam rarut parerea mea.nu asi vrea sa al stric ca si asa pica mult.
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 20, 2010 7:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Se folosesc produse de protectie termica inainte de a folosi placa de par.
Acum, am si eu o intrebare. Placa mea are 10 trepte de temperatura, mergand pana la 210*. Voi ce temperatura folositi????
miorita02
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
la mine nu arata nimik.are doar un beculet rosu atat.
bereea
Scris: Saturday, February 20, 2010 8:49 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
eu o folosesc la 200 de grade si chiar indreapta bine,

Lenus, ce produse de protectie termica folosesti?
vanina
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Eu folosesc un spray de la wella inainte sa-mi indrept parul. L-am cumparat de la coafor, cica protejeaza parul, dar e putin cleios(o combinatie intre mousse si fixativ :))).
Sincer, nu credca exista vreo protectie termica in produsele asteaalcool
sweet angel
Scris: Saturday, February 20, 2010 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
am primit si eu cadou de la sotul meu de craciun o placa care intinde parul, dar il si onduleaza, ondulat ca pe bigudiuri , eu imi intind parul tot timpul la 190 de grade ,pt ca firul meu de par e mai subtirel. la inceput imi era frica ca o sa imi arda parul eu il intind din 2 in 2 zile cand imi spal parul si nu e ars deloc,de fapt scrie ca are ioni care protejeaza parul, sincer eu sunt f multumita de ea , la inceput ma gandeam ca e scumpa dar merita toti banii.
shirel
Scris: Saturday, February 20, 2010 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Chiar alaltaieri mi-am cumparat si eu o jucarie noua de intins parul care se foloseste fara nici un produs termic inainte placa avand aparare termica.Sunt super multumita si la parul meu cu fir gros si ondulat chiar este minune ca functioneaza .il folosesc la 200 grade.

Asta este jucaria mea!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.