Placa de par
Subiectul anterior · Subiectul urmator
myha84
Scris: Wednesday, March 25, 2009 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/6/2009
E u mi-am cumparat o placa mai ieftina 55ron de la centerul din Baia Mare si sunt tare multumita de ea, imi intind parul cam la 2 zile si nu am probleme sa se arda sau sa se roada la varfuri.
carla
Scris: Wednesday, March 25, 2009 3:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
myha84 wrote:
E u mi-am cumparat o placa mai ieftina 55ron de la centerul din Baia Mare si sunt tare multumita de ea, imi intind parul cam la 2 zile si nu am probleme sa se arda sau sa se roada la varfuri.

Si eu la pretul asta am gasit,dar nu stiam daca s-o cumpar sau nu.Ma bucur s-aud ca e bunayes
myha84
Scris: Wednesday, March 25, 2009 6:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Este marca Eltron
bereea
Scris: Thursday, March 26, 2009 6:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
carla wrote:
De cateva zile m-a lovit si pe mine sa-mi iau o placa sa-mi intind parul,ca-mi stanervi nicicum.Dar nu stiti,isi revine parul la forma initiala dupa spalare,se roade?sic

placa trebuie sa o folosesti dupa fiecare spalare
petro
Scris: Thursday, March 26, 2009 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Carla, parul isi revine la forma initiala daca-l uzi, daca te prinde ploaia descoperita etc. De ros nu cred ca se roade. Sor-mea foloseste placa de 2 ani zilnic si nu are nimic parul: Nu e ars, nu e ros. E drept ca isi aplica multe tratamente pe el si merge lunar la coafor ca sa-i ia varfurile.
cristinaflorina
Scris: Thursday, March 26, 2009 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Si eu am de la Victronic si sunt foarte multumita de eafirstprize
carla
Scris: Thursday, March 26, 2009 8:52 AM
Nivel

petro wrote:
Carla, parul isi revine la forma initiala daca-l uzi, daca te prinde ploaia descoperita etc. De ros nu cred ca se roade. Sor-mea foloseste placa de 2 ani zilnic si nu are nimic parul: Nu e ars, nu e ros. E drept ca isi aplica multe tratamente pe el si merge lunar la coafor ca sa-i ia varfurile.

Deci sta putin aranjat iar eu tare mult timp n-amuff Eu il dau doar cu balsam dupa spalare,ma gandesc sa-i aplic un tratamentpupici
katy_lumika
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Si eu am devenit dependenta de placaras dance
carla
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:46 AM
Nivel

katy_lumika wrote:
Si eu am devenit dependenta de placaras dance

Waw,n-am stiut ca provoaca dependenta,desi am mai auzit de la o prietena de-a mea care are 2 fete si trebuie sa le indrepte parul in fiecare dimineatabanghead
carla
Scris: Thursday, April 2, 2009 8:12 AM
Nivel

Mi-am luat si eu una ieftina,am incercat-o putin.Katy,acuma stiu de ce esti dependenta de placa.Pai,e ca si calcatul,numai ca in loc de haine iti calci parulras love
bulibuli
Scris: Thursday, April 2, 2009 8:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
hohot hohot carla, esti de coma.. tare faza cu calcatulcool

Tare as vrea si eu placa, dar spuneti-mi, la placa voastra este afisata temeperatura? Sau are diferite nivele de temperatura, un termostat? Am vrut sa-mi iau una de aici si am cautat pe net pareri despre ea, si ziceau fetele ca e aiurea ca nu poti sa contorlezi temperatura si se incinge prea tare si cam arde parul, sa optam mai bien pt o placa cu afisaj, la acre alegi temperatura dorita si nu se incinge mai mult de atat, bla bla.. (de parca eu stiu care e temp maxima pe care o suporta parul meu)

Apoi as mai intreba: dureaza mult sa-l faci? Ca stau prost cu rabdarea si nici talente deosebite nu am in ceea ce priveste aranjatul parului alcool
miraa
Scris: Thursday, April 2, 2009 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
e obligatoriu sa fie folosite tratamente la indreptarea parului si bineinteles luat la varfuri la cateva luni.
Se toceste, nu are importanta cat e de buna placa, diferenta e ca la cea mai proasta te chinui mai mult sa-ti indrepti parul si se arde mai usor. Se simte imediat la mana care e mai buna, dintr-o singura intindere iti da mai mult luciu si se indreapta usor. Eu m-am ferit cat am putut de mult de placaras desi ma tenteaza.
Ely
Scris: Thursday, April 2, 2009 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Carla sa o folosesti cu placere.
Eu am una de la feon dar e ciudata nu este buna nici nu m-am chinuit prea mult.
Eu saptamana asta sper sa ajung si sa-mi iau.Al meu par nu este nici ondulat,nici drept si-mi sta in cap asa naspa ca numai cu putin ser pentru par antifrizz il linistesac si parul meu este rar.Asa ca fie ce o fi optez pentru o perie de par ,si ma fac si eu cand cred nu in fiecare zi ca sa nu-l ususc prea tare.Am vazut una de la Braun mi s-a parut calitativa si mi-a mai fost recomandata inca una care este pentru parul vopsit des..Fetele care aveti placa ce marca recomandati si ce fel de spray trebuie dat inainte sa aplicam placa?pupici
Ely
Scris: Sunday, April 12, 2009 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Gata ieri mi-am luat placa de la Rowenta-Attitude ionica .Mi-a fost recomandata de personal ,inca nu am folosit-o,dar mi-e tare draga . hearts

Ely attached the following image(s):
cf7150lateral452x395.jpg

shirel
Scris: Sunday, April 12, 2009 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ely,sa o folosesti sanatoasa.
Eu prefer spalatul la coafor in jumatate de ora am si parul intins.Este adevarat si eu am ajuns dependenta ,dar ei imi aplica un fel de solutie inainte de a mi-l intinde care nu face sa arda parul si are si un miros superb .Am si pe acasa vreo doua solutii de astea sunt naturale am sa ma uit cum se cheama,le recomand cu incredere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.