Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Placa de intins parul ! Folositi ? Sunteti multumite ? V-ati achizitionat una personala ? De care si la ce preturi ? Folositi simultan produse de protejat patul si/sau coafura ? De care ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anul trecut mi/am cumparat un feon de la Rowenta care are si placa l/am luat mai mult pt Karina sa nu adoarma cu parul ud ca eu nu foloseam .Placa nu am am folosit/o ,cred ca din comoditate .Dar am sa o incerc data viitoare sa vad cum este. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Am cerut si eu aul trecut de ziua mea si am folosit-o exact de doua ori...mai bine ceream un depilator A fost de vreo trei ori mai scumpa decat cele obisnuite, luata din salon cu fite,adica pentru prosti ca doar tot aceeasi treaba face, nu intinde parul de trei ori.Nici cadou n-o pot face ca i-am pierdut cutia .Darya e ondulata ,poate o folosi-o ea peste 15 ani E buna pntru crete si ondulate,pentru asa ca noi e pierdere de bani . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Am si eu 2.
Una Remington, cam lata, pe care am dat o gramada de bani si care nu a meritat. Adica e buna dar numai daca ai parul super lung. La parul meu pana la umeri mai mult ma incurca.
Dupa aceea am luat una ieftina de 5 lire de la Tesco super subtire si care s-a dovedit mai usor de manevrat decat cealalta.
Trebuie sa mentionez in schimb ca cea Remington nu mi-a ars niciodata parul, cea de la Tesco da.
Daca ai de gand sa-ti iei placa iti recomanda sa-ti cumperi un spray profesional care se da pe par inainte de a folosii placa. Ti-l protejeaza si parul este super lucios. Eu am avut unul de la Swartzkopf Proffesional.
Este esential caci astfel ti se va face parul ca o matura dupa vreo 10 folosiri.
Mie intotdeauna mi-a placut parul facut cu placa, cel putin cum imi statea mie, era exact cum vezi prin reclame. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mi-am cumparat di eu placa de par si sunt foarte multumita.In sfarsit parul meu are o forma si sta intins. Este de la Imetec- Belissima - i-au facut multa reclama , costa 69 de euro, dar parerea mea este ca isi merita banii. Totusi in ultima vreme imi cade foarte mult parul.o fi pentru ca folosesc place de 2-3 ori pe saptamana? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| N-am nevoie de placa, parul meu natural arata ca si cand a fost intins cu placa.
Evident ca mi-ar fi placut sa fie ondulat. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| bereea wrote:Mi-am cumparat di eu placa de par si sunt foarte multumita.In sfarsit parul meu are o forma si sta intins. Este de la Imetec- Belissima - i-au facut multa reclama , costa 69 de euro, dar parerea mea este ca isi merita banii. Totusi in ultima vreme imi cade foarte mult parul.o fi pentru ca folosesc place de 2-3 ori pe saptamana?
Nu cred. Eu o foloseam in fiecare zi. Daca e o placa buna care nu arde parul nu ai de ce sa-ti faci griji. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nici eu nu cred ca-ti cade parul de la placa; singura chestie pe care o poti pati e sa-l arzi, dar probabil ca a-i observa din timp ca sa iei masuri. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La mine daca nu ma duc la coafor sa mi-l intinda nu am nici o sansa sa-l intind cu placa acasa,este foarte ondulat ,aspru si lung.Acuma ma gindesc la metoda de intindere japoneza si am vazut ca da rezultate frumoase .6 luni ai parul lins. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,in ce consta intinderea japoneza? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| sami wrote:Shirel,in ce consta intinderea japoneza?
si eu sunt curioasa.
Daca nu-mi cade parul de la folosirea placii - ars nu este si placa e performanta - atunci cred ca sunt stresata cu adevarat. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Este o intindere care se face de la radacina intr-un aparat special si dureaza depinde de lungimea parului dar dureaza c-am 6-10 ore(deci dormim la coafor)nu prea are efecte asupra parului ,deci nu ne arede si nici nu cade parul ,tine 6 luni si pe urma se face din nou de la radacina .Este superb ca te poti spala pe cap fara nici o problema parul ramane lins. Si-a facut o prietena de-a mea care avea parul foarte des si cret si este multumita.Nu se face pe par vopsit blond numai pe par natural fara oxigenare. Ttrebuie sa primesc mai multe informatii atunci va tin la curent. Cee ce stiu ca este foarte scump . |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Si eu mi-am cumparat un set (scump) care are si placa si ondulator si perie si inca un fel de ondulator, dar pe care aproape nu le-am folosit deloc... Am par lung si ondulat si des si dureaza mult cand ma apuc sa-l aranjez. Imi e mai usor sa-l pun pe bigudiuri si sa dorm cu ele pe par iar dimineata doar sa le iau jos. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Am primit si eu una anul trecut de ziua mea si am folosit-o de vreo 2-3 ori. Am atata par in cap ca ma plictisesc sa-i fac ceva. Ma mai face coafeza uneori, dar mereu imi zice ca e mult par in capul meu.OF! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| De cateva zile m-a lovit si pe mine sa-mi iau o placa sa-mi intind parul,ca-mi sta nicicum.Dar nu stiti,isi revine parul la forma initiala dupa spalare,se roade? |
|
|