Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| La pizza pui totul pe foaie,apoi dai la cuptor.Se coc toate odata si foaia si umplutura. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| mirela multumesc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Se mai poate face intr-un fel. mi-a povestit un tip care are o pizzerie. pentru ca nu ai acasa cuptorul clasic de pizza, poti baga aluatul 5 minute, apoi il dau cu sos de rosii si busuioc si pui pe el tot ce-ti pofteste inima si mai pui totul la cuptor pana se topeste branza |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| zaza multumesc , asa precis faina neagra nu v-a fi clicoasa |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu fac pizza altcumva...Va spun si reteta :
Ingrediente:
-Cateva felii de paine taiate nu chiar subtiri(cate credeti ca se mananca) -Salam/pastrama(depinde ce puneti voi) -Niste feliute de rosie(daca va plac in pizza) -Branzica -Ketchup -Ciupercute(daca va plac in pizza-eu nu folosesc-) -Masline(la fel,daca va plac-nici din astea nu folosesc- ) -Intr-un bol,niste lapte dulce -Oua(vreo 3...depinde si cate felii de paine folositi),k sa se prinda.
Mod de preparare:
Se dau feliile de paine prin lapte si se aseaza in tava,apoi incepeti sa adaugati salamul/pastrama,feliile de rosii,ciupercutele,maslinele si branzica pe deasupra+ ketchup (nu foarte mult)...Se bat ouale,apoi se adauga peste branzica. Se tine la cuptor/rola(eu o bag la rola) si se mai intoarce din cand in cand pentru a se verifica.
Poate veti incerca Sa-mi spuneti cum a iesit Pofta buna!
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu sunt foarte pretentioasa cand e vorba de pizza, dar e si normal, nu? Cea facuta cu paine nu s-ar numi pizza, pizza trebuie sa aiba o crosta foarte subtire si crocanta si nu se face cu ketchup , ci cu suc de rosii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote:Eu sunt foarte pretentioasa cand e vorba de pizza, dar e si normal, nu? Ceea facuta cu paine nu s-ar numi pizza, pizza trebuie sa aiba o crosta foarte subtire si crocanta si nu se face cu ketchup , cu cu suc de rosii
Si eu folosesc suc de rosii la pizza in loc de ketchup |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bereea wrote:Eu sunt foarte pretentioasa cand e vorba de pizza, dar e si normal, nu? Cea facuta cu paine nu s-ar numi pizza, pizza trebuie sa aiba o crosta foarte subtire si crocanta si nu se face cu ketchup , ci cu suc de rosii
Eu asa o fac,si sunt multumita,nu am incercat cu suc de rosii dar cred ca in viitorul apropiat...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Tot pizza rapida e cam ce am facut si eu , cam 15 min si e gata, fara aluat framantat, cu blat de ou si topping de carne tocata. A iesit o nebunie, doar ca nu indraznim sa numaram caloriile (oricum nu le numar niciodata) Eileen attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Arata interesant Eileen si cred ca a fost gustoasa - felicitari |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Maine fac si eu pizza....este foarte rapida si buna ...toti ai mei declara sus si tare ca este cea mai buna pizza mancata vreodata! O sa va pun poze maine...sa va fac pofta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Asteptam ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am facut cinci tavi de pizza fiindca am avut musafiri (si cand n-am, tot atatea fac! )In total, mi-a luat cam o ora pregatirea si coacerea lor! Poze am facut doar la trei dintre ele, inainte si dupa ornarea cu sos! aurishta attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Wow! Ce bine arata! Pofta buna! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multumesc...deja a fost "exterminata"! |
|
|