Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Cappy85 wrote:bune rau am facut si eu aseara si au iesitnemaipomenit de bune si s-au mancat toate.Multumim pentru reteta.Apropo este prima mea reteta de mancare care o fac si nu a iesit un dezastru.multumesc inca odata
ma bucur mult ca nu sunt singura care a reusit sa o faca... mai intind niste pizza pentru pofticioase?
din aceeasi coca in care nu am mai pus de aceasta data sare am facut si niste gogosi si niste paine cu cascaval (aveti pas cu pas cum se face) mama_Sonyei attached the following image(s):
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte interesanta painea cu cascaval |
|
| bereea wrote:Foarte interesanta painea cu cascaval
poti incerca si cu alte ingrediente, totul este sa le tai foarte marunt si sa lasi la dospit mai mult dupa ce o impletesti si o pui in tava... am mai incercat cu seminte de floarea soarelui, dovleac si seminte de in, bagate la robot sa le maruntesc putin si iese o paine super, pui putin unt pe ea sau o mananci asa calda cu o cana de ceai inainte de culcare seara ... yumii!!!
si totul este facut din aceeasi coca de pizza, dar in care eu nu ma ipun de mult timp nici un praf de sare (mai ales ca fac si gogosi sau alte minuni dulci din ce imi ramane de la pizza) |
|
| O sa incerc cu siguranta, poate sub forma de cornuri...ceea de ce ma tem este ca se mananca prea repede.Am facut luni o paine neagra cu semninte de tot felul prin ea, a durat 2 ore |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Asa arata si mini-pizza mea
dupa urmatoarea reteta:
coca: 600 gr branza proaspata, 400 gr margarina, 600-700gr faina (sa nu se lipeasca de maini), apoi o dau un pic la rece umplutura: ce doriti voi (ton, preparate carne, legume, masline, cascaval), doar ca eu amestec toate ingredintele cu oua crude sa se lege
|
|
| ce bine arata...chiar apetisante |
|
| marmita arata foarte bine mini-pizzele tale... as face si eu asa, dar nu am forme si nu suport ca tot trebuie sa le spal sau sa am grija sa le ung sa nu se lipeasca coca de ele mi-ai facut pofta si am zis ca azi nu gatesc nimic, ca tricotez...
eu din reteta asta de coca cu branza de vaci si margarina fac saratele: intind foaie si rad cascaval, apoi tai degetele si le pun pe foaie de copt la cuptor... e batalie pe ele |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw! Ce bine arata! |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Wawwwwww ce bine arata toate pe aici fetelor,,,,mai ales ajutoarele la facut si mancat |
|
| mama_Sonyei wrote: ....si nu suport ca tot trebuie sa le spal sau sa am grija sa le ung sa nu se lipeasca coca de ele
nu se lipesc deloc, eu nu ung formele pentru ca margarina din coca e de ajuns
Sunt intradevar foarte gustoase, si apreciate in special de copii |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mirela,arata foarte bine mini pizza ta,.....Tu de unde ai luat acele forme?Arata supeeeer |
|
| Mari sunt forme pentru briose, se gasesc la Kaufland, in real, in billa |
|
| Multumesc,am sa merg sa caut si eu,.... |
|
| Mi-am cumparat si eu forme de briose! |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| cine ma ajuta cu o reteta de pizza dar faina sa fie de secara sau neagra ?o coc separat apoi pun mezelu si ciupercile sau ce am /? |
|
|