Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Super... felicitari, cred ca nici nu s-au vazut mainile care au furat bucatile din tava de repede ce se miscau... arata foarte bine (sau sa zic mai bine "aratau" ca s-au dus deja?)
Mereu am spus ca o pizza facuta in casa nu se compara cu cea de restaurant, macar si numai pentru ca stii ce pui in ea, cat de proaspete sunt ingredientele si ca folosesti ceea ce place si foloseste familia ta uzual...
Mi-ai facut pofta de pizza, poate fac si eu maine |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| aurishta wrote:Am facut cinci tavi de pizza fiindca am avut musafiri (si cand n-am, tot atatea fac! )In total, mi-a luat cam o ora pregatirea si coacerea lor! Poze am facut doar la trei dintre ele, inainte si dupa ornarea cu sos! Ce aluat folosesti ? Ca aici se pierde cel mai mult timp, la dospitul aluatului. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Fac un aluat simplu, din faina, apa, drojdie , sare si ulei....maxim 5 min cu tot cu framantat ....cat timp dospeste, fac altceva...de regula, cam in 15 min este gata de intins in tava (doar cat incepe sa creasca, nu trebuie sa stea prea mult). In versiunea rapida, cumpar totul gata feliat, ca sa nu pierd timpul cu asta....cat timp o tava se coace, o umplu pe cealalta...merge totul ca pe banda! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Aura, atat pizza cat si fata sunt |