Piticii vostri incearca sa va pacaleasca?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
tiramisu
Scris: Thursday, August 13, 2009 9:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/4/2009
De cateva zile si piticul meu incearca sa ma pacaleasca. De exemplu azi a luat ochelarii tatalui sa se joace cu ei. Cand l-am intrebat "Ce ai in mana? E voie? " i-a ascuns repede la spate. A invatat ceva nou. Pana acum n-a mai facut sic
cristinaflorina
Scris: Friday, August 14, 2009 8:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Ieri imi povestea mama ca era cu Edy la ea in balcon (ca Edy este inca la mama la Constanta), mama isi bea linistita cafeaua el in picioare mesterea pe acolo. La un moment dat el a vrut sa se duca la o floare parca sa traga de ea logic doar nu sa o admire ras la care mama a intins un picior in fata lui ca sa nu poata trece si in timpul asta i-a sunat telefonul mamei. Ea vb la telefon cu piciorul tot intins sa nu treaca nepotul Edy al meu se tine cu o mina de perete si paseste cu un picior , bariera pusa de mama (piciorul eihohot ) si acum nu stia cum sa faca sa isi aduca si celalat picior dar s-a prins repede si-a pus si a doua mina pe perete (se tinea deci cu ambele maini) si a pasit si cu al doilea yes dupa care mama raminind tablou (ca el nu a mai facut asa ceva nici nu stie bine sa merga) il intreaba: vai ce rusine ce ai facut m-ai pacalit!! la care Edy foarte calm si cu un zimbet satisfacator pe buze ii zice " da babo hohot hohot hohot . A incremenit mama cind i-a zis da babo ca nu suporta sa ii zica baba si el numai asa ii zice.hohot hohot
ANDREEA&BIANCA
Scris: Friday, May 14, 2010 12:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
hohot hohot hohot hohot da babo
ingerash
Scris: Friday, May 14, 2010 12:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Edyhohot hohot hohot hohot
Iuli
Scris: Friday, May 14, 2010 1:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Bravo Edy, esti baiat mare de acum nu te mai pacaleste nimeni. thumright sic
alimami
Scris: Wednesday, August 25, 2010 5:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Da.Ma pacaleste ca vrea la olitza sa faca caca si cand colo vrea doar la baie sa se joace cu apa.
elaga
Scris: Saturday, August 28, 2010 7:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Tudor isi da pampersul jos, face pisu pe covor, ma ia de mana, imi arata ce a facut si dupa aceea imi arata ca nu e voie topai Binenteles ca ma bufneste rasul. Azi a facut alta si ma si. A prins pachetul cu servetele umede, s-a scremut pana a scos cateva picaturi de pisu pe covor si a inceput constiincios sa stearga cu un servetel.cool
Genoveva
Scris: Thursday, April 12, 2012 3:15 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/12/2012
A mea are 2 saci cu jucarii dar nici nu le baga in seama. Placerea ei maxima este sa rupa revistele cu oferte de la hipermarketuri in bucatele mici si sa le imprastie prin toata casa. Mai stiti vreo fetita care face asa?
bereea
Scris: Friday, April 13, 2012 8:47 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Genoveva wrote:
A mea are 2 saci cu jucarii dar nici nu le baga in seama. Placerea ei maxima este sa rupa revistele cu oferte de la hipermarketuri in bucatele mici si sa le imprastie prin toata casa. Mai stiti vreo fetita care face asa?

Multi copii fac asa.Si a mea rupea foile cu mare grija numai din revistele de masini ale lui taica-su.Cartile le manuia cu mare grija si nu a rupt nici una nici o data.Jucariile incep s adevina interesante abia dupa varsta de 3 ani.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.