|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| MULTUMESC,VA MULTUMESC DIN SUFLET! As vrea atat de mult sa fiu mai mult prezenta printre voi,dar serviciul,extracurricularele,viata de familie nu-mi permite mai mult de atat.Voi face tot posibilul sa fiu mai mult de atat prezenta,.... Ma bucur enorm ca am atatea prietene de suflet din tara si de pretutindeni,...sunt atat de mandra de acest lucru,incat va laud peste tot pe unde mi-i se iveste ocazia. Va iubesc enorm si va multumesc ca-mi sunteti alaturi mereu! PS.Carla,nu inteleg,....sincer,...nu am inteles ,.... Daca este vb de rang,cred ca numai Adriana sau Tzepii decide ce loc as ocupa,eu una sunt pe dinafara total |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari Mari! Si la mai mare! |

| ROXINTYA,multumesc, Sa dea Domnul,....la cat mai multe postari si la cat mai multi ani,aici cu voi! |

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Scuze Marivic daca gresesc,stiam ca te-ai retras o vreme si ai luat-o de la zero |

| Da,am lipsit 1 an de pe forum,am fost suspendata,dar asta nu inseamna ca am abandonat forumul,....data de inscriere este 2007.Chiar daca am vizitat forumul ca vizitator asta nu inseamna ca eu nu am fost aici,...Deci eu nu ma consider absenta,...imi pare rau.Si nu am luat-o de la zero,de ce as lua-o??? PS.Sa inteleg ca-mi spui ca nu ar trebui sa ocup acest rang? |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Marivic daca nu ai fi fost suspendata (eu acum am aflat ca-s mult mai noua) ai fi avut mult mai multe postari cam asta e ce vroia sa zica, Carla nu ce ai inteles tu. |

| oanamaria wrote:Marivic daca nu ai fi fost suspendata (eu acum am aflat ca-s mult mai noua) ai fi avut mult mai multe postari cam asta e ce vroia sa zica, Carla nu ce ai inteles tu. Eu am inteles altceva,.... dar asta e din cauza durerii de stomac |

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| marivic wrote:Da,am lipsit 1 an de pe forum,am fost suspendata,dar asta nu inseamna ca am abandonat forumul,....data de inscriere este 2007.Chiar daca am vizitat forumul ca vizitator asta nu inseamna ca eu nu am fost aici,...Deci eu nu ma consider absenta,...imi pare rau.Si nu am luat-o de la zero,de ce as lua-o??? PS.Sa inteleg ca-mi spui ca nu ar trebui sa ocup acest rang? Nu,ma gandeam ca ai luat-o de la zero si trebuia sa ai un punctaj mai mare |

| Nu,nu am luat-o de la zero.Am reluat activitatea,de la punctajul la care l-am intrerupt.Am pierdut mult,asa este,dar totul a ramas undeva in urma,... Ma bucur sa fiu MAESTRU,caci nu visam sa ajung asa repede,...Ce pot sa zic?,,Oare cand voi ajunge Safir?''Urmatorul nivel,urmatorul rang,va fi unul greu de atins.Inca 7000 de postari,....in cativa ani sper sa ajung si eu acolo |

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Marivic,felicitari,si s-a ajungi repede acolo unde visezi |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Felicitari Marivic ...Eu una sunt multumita si asa cum sunt junior ..stiu ca incet dar sigur voi ajunge si eu ca voi ... |

| MULTUMESC! La cat mai multe postari si la cati mai multi ani,aici pe forum,intre fete dragi! |

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mari |

| Mariana |
|

| Urmatorul rang ,dupa Maestru,este Safir? Ca nu inteleg de aici,......De la cate postari ajungi la rangul de SAFIR? Cine a fost Safir poate ma lamureste,.... |
|
|