pitic de 2 luni jumatate - cat lapte sa beau?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Saturday, January 5, 2008 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Este suficient 7 minute, depinde de debitul laptelui.Uneori vine ca la robinet repede alteori trebuie supt mai lung ca vine greu.Eu in perioadele cu lapte mult stau 5 minute la alaptat.In perioadele cand lactatia scade un pic stau mai mult dar niciodata nu-l fortez daca bebele nu mai vrea.
Alina
Scris: Saturday, January 5, 2008 6:42 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
mjohn wrote:
Buna,
Bebelusul nostru are 3 luni. Are 5 mese pe zii, noaptea nu se trezeste sa manance. Mananca doar de la san, la o masa suge (efectiv) 7 min FIX. Proba laptelui nu am prea rusit sa o facem. Dupa ce suge cele 7 min oricat s-ar chinuii sotia sa-i mai dea san, copilul refuza. Credeti ca in 7 min poate sa manance cantitatea de lapte necesara? Bebelusul arata bine, are 5.5 kg (s-a nascut cu 3 kg).

Va multumesc !

Eu vad ca sta foarte bine cu greutatea, fiecare copil sta la san atat cat ii trebuie, asa ca nu poti face comparatii, o data ce a luat bine in greutate, totul e OK.
danab
Scris: Saturday, January 5, 2008 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
MJohn, bine ai venit intre mamici!
Dupa ce spui bebe sta bine cu greutatea (o medie de 800g/luna). Din cate citisem eu, bebe ar trebui sa suga min 5 minute. Pofta mare in continuare!
mjohn
Scris: Sunday, January 6, 2008 10:55 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Va multumesc pentru raspunsuri.
Lactatia este foarte buna, "curge ca si la robinet".
Mananca asa doar de doua saptamani de cand si-a scos masa de noapte. Doctorita vine marti sa-l vada, controlul de 3 luni.
mjohn
Scris: Sunday, January 13, 2008 10:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
mjohn wrote:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Mananca asa doar de doua saptamani de cand si-a scos masa de noapte. Doctorita vine marti sa-l vada, controlul de 3 luni.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.