pitic 3 luni jumatate vreau sa beau suculet
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anca beu
Scris: Thursday, September 6, 2007 3:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/30/2007
buna mamicelor!
ma ajuta si pe mine cineva?
vreau sa ii introduc incetisor piticului meu ( trei luni jumatate) in alimentatie suc de fructe.nu stiu cat si mai ales din ce fructe.
va multumesc si va pup pupici
Kiki
Scris: Thursday, September 6, 2007 3:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ar trebui sa vorbesti cu pediatrul copilului. El iti spune ce fructe si ce cantitate si de la ce varsta. pupici
Roxanel
Scris: Thursday, September 6, 2007 3:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
anca beu wrote:
buna mamicelor!
ma ajuta si pe mine cineva?
vreau sa ii introduc incetisor piticului meu ( trei luni jumatate) in alimentatie suc de fructe.nu stiu cat si mai ales din ce fructe.
va multumesc si va pup pupici

Eu pana la 5 luni nu am dat decat apa. Dupa 5 luni am inceput cu suc. Cred ca este cam devreme dar cere si parerea medicului.
delfinasa
Scris: Thursday, September 6, 2007 3:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Nu-i cam mic pentru suc scratch? Dar de ce vrei sa incepi diversificarea asa devreme? Nu ia in greutate? Daca pediatrul iti recomanda sa-i introduci suc de fructe, ok! El iti va spune si ce fel de suc, cat si de cate ori/zi, in functie de recordul copilului (cat lapte bea, ce greutate are, cate scaune are si altele).
Eu i-am dat suc pe la 5-6 luni fiica-mii: suc de morcovi (pe care nu l-a suferit), de mere, apoi treptat am adaugat piersici, pere, castravete, portocale, ananas proaspat, struguri si altele, toate facute in casa din fructe proaspete la storcator.
Alina
Scris: Thursday, September 6, 2007 5:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Subscriu la ce au zis fetele, mai asteapta. oare
Maria & Mario
Scris: Thursday, September 6, 2007 5:46 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ce te grabesti asa , mami ? E suficient lapticul si apa fiarta si racita pana peste 5 luni. Mai asteapta ! angel
Miri
Scris: Thursday, September 6, 2007 8:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Sunt de acord cu ceea ce au spus fetele!thumright
Eu am inceput sa-i introduc Sarei - prima data!- in alimentatie , pentru ca nu lua foarte bine in greutate, cereale in laptele de seara,la indicatia medicului .
Mult succes si sa ne spui ce ai facut!angel
lori16ro
Scris: Thursday, September 6, 2007 10:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
in cartile vechi de cresterea copilului se recomanda suc de mere sau de morcov, dar se da f putin la inceput ca sa se vada efectele
eu i-am dat primei si a durut-o burta asa ca am renuntat, cred ca sfatul fetelor sa mai amani e bun, dar daca te inarmezi cu rabdare si chiar vrei sa incerci incepe cu suc de morcov o lingurita si urmareste copiluldaca nu -l doare burta si nu face diaree
stii cum e mama decide
anca beu
Scris: Saturday, September 8, 2007 3:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/30/2007
Va multumesc, ca de obicei, nu mi-ati inselat asteptarilepupici thumright
M-am hotarat sa discut cu pediatrul . Nu aveam oricum de gand sa incep cu diversificarea, nici sa renunt la o masa cu lapte, ci doar sa-i dau intre mese putin suculet (cel putin asa am auzit ca e indicat).
Va pup si sa va creasca copiii frumosi si mai ales sanatosi.
cristinica
Scris: Sunday, September 23, 2007 9:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna eu sunt noua printre voi si sunt de aceeasi parere cu ceea ce au spus fetele mai inainte.Eu am un baietel de 5 luni si am inceput cu sucul de fructe la 4 luni i-am dat in prima zi o lingurita de suc de morcovi in a doua zi doua lungurite si asa pana am ajuns la 10-12 lingurite.Apoi am stopat cu sucul de morcovi o perioada de vreo 3 zile cand i-am introdus sucul de mere tot asa crescand cantitatea apoi le-am amestecat.Puiului meu nu i-a plcut sucul de mere asa ca i-am dat piersica cica e foarte buna contine fier si cam peste 2 saptamani dupa ce am inceput cu sucul am inttrodus si cate un biscuite.Mie asa mi-a spus medicul pediatru dar cel mai bine e sa discuti cu el.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.