Buna fetelor. Va rog dati un semn cand puteti. Va pup
|
Buna fetelor, nu mai stiu nimic de voi. Cum sunteti? Ceva vesti? Daca aveti timp, scrieti mi. Va pup cu drag
|
Buna Nadira. Exact la asta ma gandeam si eu: ca o sa renunt. Apoi m-am dus la dr si spunandu-i ca nu cred ca ovulez a zis sa incerc cu pastilele astea si sa ma intorc la ele gravida. in ziua 11 am facut lovee si apoi cum ma certasem un pic cu scumpul meu sotior, nu am mai facut nimic. Nadiraaa, cand am aflat ca sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred. Cred ca si atunci cand nu te astepti, atunci ramai. Eu una stiind ca s-a intamplat o data, nu ma asteptam sa raman insarcinata. Ma gandesc la tine si ma rog ptr tine. Sa nu renunti, se va intampla in curand. Si eu am 37 ani si am crezut ca nu o sa se mai intample odata, dar D-zeu e sus. abia astept sa imi dai vesti buneee. Te puuup
|
Buna fetele. Ce faceti? Nadira recomand si eu tinctura de mladite de zmeur. Eu am luat din ian pana in aug cand am ramas. Poate ar fi bine sa faci o monitorizare a ovulatiei. Eu cred ca nu ovulam si dr mi a dat Clostilbegyt 5 pastile. Am luat cate una pe seara incepand cu ziua 5 pana in ziua 9. Din ziua 10 la 2 zile Love si am ramas din prima. V aduceti aminte ca pierdusem 2 sarcini si nu reuseam sa mai raman. La fel ca tine eram super stresata din cauza varstei 37 ??. Va puup si astept vesti bune de la voi. Eu sunt bine, sarcina e ok si vom avea o fetita. Dam in continuare cu injectiile. Va pup cu drag si va imbratisez.
|
Buna fetelor, ce faceti? Cum sunteti? Va inteleg asteptarea si sa dea Dumnezeu ca Mos Craciun sa va aduca cel mai frumos cadou, un cadou cu ochisori. Eu sunt bine, am fost la dr si se pare ca va fi o bebelina, dar mai mergem inca o data inainte de Craciun si vom afla sigur. Cu injectiile o dau inainte, am inceput sa imi fac in mana ptr ca in burta imi este din ce in ce mai greu. S-a intins pielea tare, eu fiind slabuta si de cate ori fac in burta imi iese cate un nodul care ia cateva zile sa treaca. I-am aratat sotului meu cum sa faca si acum imi face el. La hematolog nu am mai fost deloc, chiar ma gandeam daca e necesar sa mai fac vreo analiza ca sa vedem cum decurg lucrurile, l-am intrebat pe dr ginecolog si a zis ca nu e nevoie sa merg pana in sapt 30. Voi face totusi o programare la el, la dr Gheorghita. Va pup si va imbratisez si abia astept sa veniti cu vesti bune, sunt convinsa ca dupa tratament va iesi cu ochi. Eu in luna in care am ramas insarcinata, am luat 5 pastile Clostylbegit, ptr stimulare ovariana si am ramas atunci, aveam impresia ca nu ovulez si mi le-a prescris dr. Chiar imi amintesc ca mi-a zis dr sa ne vedem peste o luna la controlul de confirmare sarcina si uite ca asa a fost. Va puuuup dulce si va astept cu vesti bune
|
Buna fetelor. Imi cer mii de scuze ca nu am mai dat niciun semn de atata vreme si va multumesc pentru grija voastra. Am citit din urma toate mesajele voastre si abia astept sa veniti cu vestea cea mare. Eu sunt bine, am fost la control cand eram in saptamana 11 si totul era in ordine, bebe dadea din maini si picioare, am fost atat de fericiti sa traim momentul asta. Burtica creste pe zi ce trece iar de maine intru in saptamana 14. Doctorul a spus sa mai vin in saptamana 17 pentru urmatoarea ecografie, am facut si dublu test si totul a iesit ok. Nu mai iau atatea vitamine pentru ca analizele mi-au iesit bune, in schimb cum eu am hipotiroidism am facut analiza si a trebuit sa cresc doza de eutyrox ceea ce nu e nicio problema. Injectiile le fac cu sfintenie in fiecare seara, sa stiti ca la inceputul sarcinii mi-a fost usor sa fac injectia, in schimb de cand a mai crescut burtica imi este din ce in ce mai greu. Am impresia ca intra acul greu si am sub piele o gramada de galme care se formeaza in urma injectiei, dar trec cu timpul. Am auzit ca in picior este mai dureros sa le faci asa ca raman sa le fac in burta. Ca pastile a ramas sa iau Elevit si Aspenter, nu mai iau progesteron ptr ca dr a zis ca nu mai este nevoie si nici acid folic pentru ca s-a format deja tubul neural si toate cele si nu mai e nevoie. Asadar, ma bucur deocamdata de sarcina si astept cu nerabdare ziua de 21 nov sa vedem si ce este si daca totul este in regula. Abia astept sa veniti cu vesti si sa imi povestiti. Eu lucrez destul de mult, sunt implicata in cateva proiecte si de aceea cand ajung acasa ma bag direct in pat la somn. Va pup cu drag si chiar daca nu scriu sa stiti ca ma gandesc la voi si ma rog ca totul sa fie bine.
|
Buna fetelor. Nadira te intelg perfect, cand am fost in saptamana mare de Craciun si mi-a spus ca s-a oprit din evolutie am crezut ca o sa cada cerul pe mine. la iesirea din cabinet erau colindatori, imi venea sa urlu de suparare, iti inteleg supararea. dar dupa o vreme de izolare ca sa zic asa, ptr ca eu m-am inchis foarte tare si nu prea am vrut sa discut cu nimeni despre cele intamplate, mergand la doctori si facand tot felul de analize, imi revenise increderea in mine. Eu zic ca faptul ca vei lua din timp aceste vitamine, si Sorina la fel, va fi mult mai bine data viitoare si mai ales ca veti incepe si sa faceti tratamentul injectabil. Sorina ma bucur ca te-ai dus la dr Gheorghita, cu siguranta data viitoare va fi bine si Clexanul te va ajuta. eu fac Fraxiparine pentru ca Clexane se gaseste mai greu si atunci dr Gheorghita a zis ca sa optez pentru tratamentul care este mai usor accesibil. Eu voi veni cu vesti saptamana viitoare. Sper sa vin cu o veste buna iar vestea sa va ridice moralul si speranta ca totul va fi in regula la urmatoarea sarcina. Sorina, cand vei ramane insarcinata sa stii ca dureaza cateva zile pana iti elibereaza tratamentul compensat asa ca eu am cumparat o cutie si apoi am luat si cel pe reteta. Va pup si va imbratisez
|
Buna fetelor. Eu sunt ok, cel putin asa zic eu. Inca o saptamana si merg la control. Sunt 3 saptamani de cand am fost ultima oara, asadar astept cu nerabdare. In rest lucrez intens Omega 3 e de 1000g asa cum a zis si Sorina. Una pe zi este de ajuns. Abia astept sa vii cu vesti bune Nadira. Tu ce faci Sorina? Ai fost la Dr Gheorghita? Ce a zis? Sunt tare curioasa. Va pup cu drag si va tin la curent.
|
Poate ar fi bine sa faci un beta hcg. Primesti raspunsul in 2 ore la Bioclinica.
|
Am uitat sa iti spun Sorina ca in primavara I am trimis si eu mail dr Uscatescu cu toate analizele Dar mi a raspuns vag, in doi peri. A zis ca trebuie sa ma vada si sa vedem ce mai e de facut. As fi putut merge la ea dar m am gandit ca poate rezolv aici in bv.
|