Profil: pisicutaiuby
Despre
Utilizator: pisicutaiuby
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Thursday, February 5, 2015
Ultima vizita: Friday, December 25, 2015 2:05 PM
Numarul de postari: 801
[0.08% din toate postarile / 0.22 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 41
Postat: Monday, November 30, 2015 9:14 AM
Buna dinmineata tuturor si La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numeluilove Sa fiti iubite si sa vi se implneasca toate dorintelemajoreta coeur
Postat: Monday, November 30, 2015 9:12 AM
BiancaS wrote:
Buna seara fetelor. Numele meu este Bianca. Va urmaresc din umbra de ceva timp si acum m-am hotarat sa va scriu si eu. La inceputul anului am fost diagnosticata cu SOP si am facut timp de 2 luni tratament cu AC, dar fara rezultat. Pt ca ne dorim foarte mult bebe Hands si menstruatia refuza sa mai apara din septembrie, am fost din nou la control si doctorul mi-a prescris Duphaston si Myo-sun. Am inteles ca cel din urma chiar da rezultate. Stiti ceva mai mult despre el? Va multumesc si va pup DistanceKiss dragi viitoare mamici iloveyou

Bine ai venit si succesDistanceKiss
Postat: Monday, October 19, 2015 7:39 PM
Am reusit sa fac azi ecografie la tiroida care e ok,doar un mic nodul care nu pune probleme,o usoara guta,si mi a recomandat sa fac si eco la suprarenale si m a suspectat de ovare micropolichistice,,,,,mi a dat sa fac o lista de analize la sange printre care si amh ul,,,,sunt destul de costisitoare dar o sa fac un efort sa le efectuez si cu D Zeu inainte !Hands
Postat: Saturday, October 17, 2015 10:47 AM
doinanuta wrote:
La multi ani stelutza.Azi lla 1:30 ma duc la eco.E si ziua mea azi si poate am vro surpriza sa ovulez :)

La multi ani!!!chitara hainoroc Si sa ai parte de ovulatie aducatoare de bebeBravoo coeur majoreta
Postat: Saturday, October 17, 2015 9:04 AM
Buna dimineata fetelorCheek Kiss
Stelutza multi ani sanatosi si voiosi si sa dea Domnul ca la implinirea celor 33 de anisori sa fiti deja 3!computerlove
Eu m am programat luni seara la endocrinolog sa fac eco si sa imi citeasca analizele din ziua 3,,,,
Care urmati la testare ca imi e dor sa vad un test pozitiv!!!majoreta
Postat: Friday, October 16, 2015 1:43 PM
Adinuta wrote:

Cu mutatiile genetice te nasti. Daca le faci odata nu le mai repeti niciodata. Eu am facut impreuna cu iubitul meu. Analize din sange, mutatii cromozomiale. M-au pus sa le fac pt ca am pierdut 3 sarcini, si au vrut sa elimine probabilitatea de o fi ceva genetic. Daca la cea extrauterina mi-ar fi facut analize a sarcinii scoase. As fi stiut cauza pierderilor si daca as fi avut probleme genetice. Cum m-am operat la elias, eu nu stiam ca se face asa ceva. Nu am cerut si nu au facut. Analizele sunt destul de scumpe genetice am platit cam 1300 lei pentru ambii parteneri, aici in Bucuresti. Cred ca in provincie e mult mai scump pt ca sunt mai putine laboratoare care sa analizeze genetic sangele.Cheek Kiss

Multumesc mult ptr raspunsul promptSimplyLove
Sunt destul de costisitoare si momentan nu ne permitem,ma agatam de faptul ca am ramas candva insarcinata si am renuntat eu ,nu am pierdut sarcina,,,,,sa vad ce rezolv la endocrinolog apoi vedem cu restulcomputerlove
Postat: Friday, October 16, 2015 1:12 PM
NicoletaNisca wrote:
Buna fetelor!
Eu sunt z2, tocmai mi-am facut prog la dr pentru verificarea trompelor, am niste emotii de numa uff sper sa fie totul okAngelNot
Îmi zicea dr ceva de anestezie totala de scurta durata, a mai facut cineva? Parca as vrea fara nici o anestezie mie tare frica!!! Voi ce ziceti fetelor ? Va pup pe toate si spor la bebelitcoeur

Frica sa nu iti fie dar iti recomand sa faci ceva usor local,o pastiluta ,un supozitor ceva,eu am facut fara nimic si m a durut rau,,,,,dar asta ptr ca asistenta a uitat sa imi bage supozitor si eu de emotii,etc nu mi am dat seama,dar a trecut ,rezultatul a fost ok si am uitat de durere,,,succesDistanceKiss
Postat: Friday, October 16, 2015 1:06 PM
Adinuta wrote:

Ti-ai facut AMH-ul si toate analizele din ziua 3 si ziua 21? Histeroscopie? Trece vremea si ramai fara "oua" daca lasi in mainile Domnului. E o vorba Dumnezeu iti da, da nu pune si in traista. Nu te lasa pagubasa. Eu am facut chiar si analize genetice, si eu si iubitul meu. crede-ma nu ai epuizat investigatiile. Ceva sigur este daca nu ramai. Cheek Kiss

Cum e cu mutatiile genetice ,te nasti cu ele sau apar in timp?Eu am mai marturisit asta iarna ca am ramas insarcinata la 26 ani dar am renuntat din pacate ,era sarcina toxica,etc,,,relatia nu mai mergea,,,,,nici amh ul nu l am facut dar vreo 3 luni am avut teste pozitive de ovulatie ,,,,,as vrea sa ma lamuresc mai mult cu ajutorul vostru care cunoasteti si sunteti in tema,,,sper sa reusesc saptamana viitoare sa ma programez la endocrinolog,,,,,pup
Postat: Wednesday, October 14, 2015 1:51 PM
Alexandra iti urez si eu cu intarziere bun venit in randul nostru si iti doresc din suflet sa treci cat mai repede in clubul gravidutelorBravoo
Adinuta stiu ca mai sunt unele analize de facut,spermograma sotului a iesit bine,amh nu l am facut inca,,,,am zis sa trec pe la endocrinolog cu analizele din ziua 3 pe care le am facute si sa fac si un eco la tiroida apoi mai vedemDistanceKiss
Nu am incredere in totalitate in medici si analize ptr ca am vazut si citit despre multe cazuri de persoane care erau cu pbl si medicii nu le depistau sau invers,,,,,ceea ce stiu cu siguranta este ca D zeu nu da gres niciodata si am mare incredere in EL Hands
Carmenalina ai mare dreptate cu gresia si nu numai,,,,si eu sunt foarte sensibila si am avut pbl cu anexita pana acum,,,,si vara mai pun sosetele in picioare noaptea,,,,
LiliEu imi place de tine ca esti o luptatoare si asa sa ramai,sa nu te dai batuta orice ar fi topai
Postat: Tuesday, October 13, 2015 3:01 PM
Adinuta wrote:

Ti-ai facut AMH-ul si toate analizele din ziua 3 si ziua 21? Histeroscopie? Trece vremea si ramai fara "oua" daca lasi in mainile Domnului. E o vorba Dumnezeu iti da, da nu pune si in traista. Nu te lasa pagubasa. Eu am facut chiar si analize genetice, si eu si iubitul meu. crede-ma nu ai epuizat investigatiile. Ceva sigur este daca nu ramai. Cheek Kiss

Am facut analizele din ziua 3 ,,,hsg,,,cele genetice recunosc ca nu ,,,,,eu am avut o sarcina acum cativa ani care nu s a finalizat,,,,la mine varsta si stresul sunt o problema cred,,,,