Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| delfinasa wrote:Shirel, piftie o sa-ti faca Bereea ca ea a adus vorba sau mama ta; eu nu ma mai bag sa fac nimic ca mi-a dat deja batai de cap un tort pe ziua de azi. Eu aseara sa stii ca ti-am facut cocktailul, o sa ti-l pun diseara sa te racoresti putin si maine iti pun si-o poza cu tort ca sa nu mai poftesti atata, sa si mananci ceva .
Lasa-ma ce crezi ca am facut eu aseara offf topic total am iesit cu Yohanan la un pub si ce am baut White russian ca nu se putea fara ,mai citisem despre ciorba radauteana ce crezi ca am gatit astazi ciorba radauteana asa ca pana vad ceva de la voi trebuie sa am grija de mine singura ca daca nu este vai de mine asta mica din burta face greva cred ca ,nicioata nu am fost asa de pofticioasa cu mancarurile .Aaa si inca ceva de dulciuri nu imi este pofta fiindca nu imi plac plus ca am si eu proiect pe miercuri tort lui fiu-meu implineste 2 ani! scuzee ,cele cu piftia ptr,offf topic!
Aaaa ,pe Mela nu o iert ea imi este datoare cu o slanina din aia nu ma intereseaza dar asta pe la anul ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
A, da? Bietul cucos m-a trezit de nu m-am vazut bine...nici nu stiam pe ce lume traiesc.Si cum pe langa el mai erau vreo 15 aspiranti cocosi inchipuieti cam pe la ce ora ma trezeau dimineata
Shirel, eu fac doar racituri de cocos asa ca daca vrei iti fac |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:A, da? Bietul cucos m-a trezit de nu m-am vazut bine...nici nu stiam pe ce lume traiesc.Si cum pe langa el mai erau vreo 15 aspiranti cocosi inchipuieti cam pe la ce ora ma trezeau dimineata Shirel, eu fac doar racituri de cocos asa ca daca vrei iti fac
Si noi la fel fiindca nu mancam porc (stii tu Kasher)si mai sunt aici niste picioare de vita cred care se folosesc la racituri,ne facem si noi ca acuma nu avem incotro. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Nici nu stiam ca se spune piftie
eu am pus la facut cu bulan de curcan si cateva bulanse de gaina cu morcov,ceapa,foi de dafin si mai spre final usturoiul,am o pofta |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sambata am facut si eu o piftie de pui. Anabello, tu esti vinovata ca mi-ai dat idei . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Delfinasa pun si poze dar nu mai merge programul cu care faceam uploand si nici cont pe photobuket nu ma lasa sa-mi fac.
si pozele
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Arata super, Anbabella! Noi facem de sarbatori, si atunci prea multe racituri si mereu arunc macar o treime din cantitate |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Soacra mea face o minunatie de piftie (si in Moldova tot racituri se spune; doar la restaurant se numeste piftie ) din ciolan afumat de porc. Iese beton, cu gust de afumatura si... pentru doritori, si putin soric de pe ciolan! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| danab wrote: Arata super, Anbabella! Noi facem de sarbatori, si atunci prea multe racituri si mereu arunc macar o treime din cantitate |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_babies_of_mine wrote:Soacra mea face o minunatie de piftie (si in Moldova tot racituri se spune; doar la restaurant se numeste piftie ) din ciolan afumat de porc. Iese beton, cu gust de afumatura si... pentru doritori, si putin soric de pe ciolan!
ciolan cumparat sau "de casa"? ca as face si eu, mi-ati facut o pofta.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Anabella, piftia ta n-a adunat grasimea la suprafata? Sau i-o separi tu cumva inainte s-o torni in farfurii? Mie-mi iese mereu piftia cu o crusta alba de grasime deasupra, pe care o culeg inainte de servire. Si asta de pui la fel mi-a iesit ca si aia de porc, nu credeam ca poate lasa atata grasime. Cute, interesanta ideea soacrei tale...n-am incercat niciodata piftie cu afumatura...mmm, poate de sarbatori fac si eu .
Spor la piftilit, fetelor ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Buli, cumparat, ca nu sta nimeni sa afume porcul acum! Delfinasa, spor la gatit! Sa stii ca se merita! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| delfinasa wrote:Anabella, piftia ta n-a adunat grasimea la suprafata? Sau i-o separi tu cumva inainte s-o torni in farfurii? Mie-mi iese mereu piftia cu o crusta alba de grasime deasupra, pe care o culeg inainte de servire. Si asta de pui la fel mi-a iesit ca si aia de porc, nu credeam ca poate lasa atata grasime Delfinasa alea erau pozele cand racitura era gata preparata dupaia a urmat sa se inchege,iar a doua zi avea asa crusta alba dar nu foarte multa. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Anabella ce pofta mi-ai facut! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Si mie imi place racitura de mor.Eu de obicei fac din aripi de curcan. |
|
|