PIFTIE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, August 13, 2010 10:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
delfinasa wrote:
Shirel, piftie o sa-ti faca Bereea ca ea a adus vorba ras sau mama ta; eu nu ma mai bag sa fac nimic ca mi-a dat deja batai de cap un tort pe ziua de azi. Eu aseara sa stii ca ti-am facut cocktailul, o sa ti-l pun diseara sa te racoresti putin ras si maine iti pun si-o poza cu tort ca sa nu mai poftesti atata, sa si mananci ceva hohotcomputerlove.

Lasa-ma ce crezi ca am facut eu aseara offf topic total am iesit cu Yohanan la un pub si ce am baut White russian hohot hohot ca nu se putea fara ,mai citisem despre ciorba radauteana ce crezi ca am gatit astazi ciorba radauteana sic hohot alcool alcool asa ca pana vad ceva de la voi trebuie sa am grija de mine singura ca daca nu este vai de mine asta mica din burta face greva cred ca ,nicioata nu am fost asa de pofticioasa cu mancarurile .Aaa si inca ceva de dulciuri nu imi este pofta fiindca nu imi plac plus ca am si eu proiect pe miercuri tort lui fiu-meu implineste 2 ani!
scuzee ,cele cu piftia ptr,offf topic!

Aaaa ,pe Mela nu o iert ea imi este datoare cu o slanina din aia nu ma intereseaza dar asta pe la anul !hohot hohot sic
bereea
Scris: Saturday, August 14, 2010 7:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
raly wrote:

hohot hohot hohot Bietul cucos

A, da? Bietul cucos m-a trezit de nu m-am vazut bine...nici nu stiam pe ce lume traiesc.Si cum pe langa el mai erau vreo 15 aspiranti cocosi inchipuieti cam pe la ce ora ma trezeau dimineatapupici

Shirel, eu fac doar racituri de cocos asa ca daca vrei iti fac
shirel
Scris: Saturday, August 14, 2010 1:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:

A, da? Bietul cucos m-a trezit de nu m-am vazut bine...nici nu stiam pe ce lume traiesc.Si cum pe langa el mai erau vreo 15 aspiranti cocosi inchipuieti cam pe la ce ora ma trezeau dimineatapupici

Shirel, eu fac doar racituri de cocos asa ca daca vrei iti fac

Si noi la fel fiindca nu mancam porc (stii tu Kasher)si mai sunt aici niste picioare de vita cred care se folosesc la racituri,ne facem si noi ca acuma nu avem incotro.
Ana
Scris: Friday, October 1, 2010 5:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Nici nu stiam ca se spune piftiesic

eu am pus la facut cu bulan de curcan si cateva bulanse de gainaras ras cu morcov,ceapa,foi de dafin si mai spre final usturoiul,am o pofta love love
delfinasa
Scris: Tuesday, October 5, 2010 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sambata am facut si eu o piftie de pui. Anabello, tu esti vinovata ca mi-ai dat idei ras angel.
Ana
Scris: Tuesday, October 5, 2010 8:57 PM
Nivel

Delfinasa pun si poze dar nu mai merge programul cu care faceam uploand si nici cont pe photobuket nu ma lasa sa-mi fac.

si pozele

img
danab
Scris: Wednesday, October 6, 2010 1:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
alcool Arata super, Anbabella!
Noi facem de sarbatori, si atunci prea multe racituri si mereu arunc macar o treime din cantitate fool
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 6, 2010 2:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Soacra mea face o minunatie de piftie (si in Moldova tot racituri se spune; doar la restaurant se numeste piftie sic ) din ciolan afumat de porc. Iese beton, cu gust de afumatura si... pentru doritori, si putin soric de pe ciolan!essen
Ana
Scris: Wednesday, October 6, 2010 3:51 PM
Nivel

danab wrote:
alcool Arata super, Anbabella!
Noi facem de sarbatori, si atunci prea multe racituri si mereu arunc macar o treime din cantitate fool
computerlove computerlove
bulibuli
Scris: Wednesday, October 6, 2010 6:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
cute_babies_of_mine wrote:
Soacra mea face o minunatie de piftie (si in Moldova tot racituri se spune; doar la restaurant se numeste piftie sic ) din ciolan afumat de porc. Iese beton, cu gust de afumatura si... pentru doritori, si putin soric de pe ciolan!essen

ciolan cumparat sau "de casa"? ca as face si eu, mi-ati facut o pofta..
delfinasa
Scris: Wednesday, October 6, 2010 6:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anabella, piftia ta n-a adunat grasimea la suprafata? Sau i-o separi tu cumva inainte s-o torni in farfurii? Mie-mi iese mereu piftia cu o crusta alba de grasime deasupra, pe care o culeg inainte de servire. Si asta de pui la fel mi-a iesit ca si aia de porc, nu credeam ca poate lasa atata grasime.

Cute, interesanta ideea soacrei tale...n-am incercat niciodata piftie cu afumatura...mmm, poate de sarbatori fac si eu thumright.

Spor la piftilit, fetelor ras!
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, October 6, 2010 6:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Buli, cumparat, ca nu sta nimeni sa afume porcul acum!pupici
Delfinasa, spor la gatit! Sa stii ca se merita!pupici
Ana
Scris: Wednesday, October 6, 2010 9:17 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Anabella, piftia ta n-a adunat grasimea la suprafata? Sau i-o separi tu cumva inainte s-o torni in farfurii? Mie-mi iese mereu piftia cu o crusta alba de grasime deasupra, pe care o culeg inainte de servire. Si asta de pui la fel mi-a iesit ca si aia de porc, nu credeam ca poate lasa atata grasime
Delfinasa alea erau pozele cand racitura era gata preparata dupaia a urmat sa se inchege,iar a doua zi avea asa crusta alba dar nu foarte multa.
raly
Scris: Wednesday, October 6, 2010 11:11 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Anabella ce pofta mi-ai facut!hearts
oanamaria
Scris: Wednesday, October 6, 2010 11:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si mie imi place racitura de mor.Eu de obicei fac din aripi de curcan.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.