Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| dany_m wrote: si eu am probleme cu fiara adica ma doare capul ingrozitor si imi tremura stomacul de la acid si pana nu vars nu trece durerea, dar ma feresc de mancaruri grase. Sotul meu a fost operat la Cluj in 2003 de fiara a avut pietre 63 buc.dar mici si in total am platit 10 mil. chirurgu, iar anestezistul 3 mil. si pe urma a tinut regim adica nimic gras. Incearca sa nu mananci prajit si fara grasime. Sa ai sanatate
Multumesc mult pentru informatii |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Mama n-a platit nimic pentru operatie,decat la anestezist i-a dat 1 mil de lei,dar adevarul e ca cunosteam eu chirurgul. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura wrote:Recent am descoperit ca am la bila un manunchi de pietre micute(boala se numeste litiaza biliara) Le am datorita mancarii grase(lapte gras, smantana, carne de porc) pe care am consumat-o de-a lungul anilor. Acum cateva zile am avut dureri ingrozitoare la stomac, am mers la medic si mi-a spus ca e din cauza pietrelor si ca ar trebui sa ma operez. Am observat ca, daca mananc ceva mai gras, imediat apare durere. Ati avut aceasta boala? Cum ati tratat-o? Cunoasteti persoane care au scapat fara operatie?
Acum am citit si eu prin ce treci! iti doresc multa sanatate! Offfff.... |
|
| Kiki wrote:
Acum am citit si eu prin ce treci! iti doresc multa sanatate! Offfff....
Multumesc mult, Kiki |
|
| Dupa alte cateva crize puternice soldate cu tavaliri pe jos de durere, am hotarat ca e mai indicat sa merg sa ma operez. Altfel, risc sa fac o pancreatita. Deci, duminica la pranz, in urma programarii, voi fi operata laparoscopic. Am mari emotii, desi stiu ca operatia in esenta, e foarte simpla. Va tin la curent! Multa sanatate tuturor! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| multa sanatate Laura! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/24/2007 Mesaje: 48
| Laura, iti doresc sa treci cu bine peste operatie, ti-am mai scris si sotul meu a trecut prin asa ceva si am stat cu el in spital a durat 6 zile, operatia a durat maxim 3 ore ma refer de cand a intrat el in operatie si totul a iesit super, dar dupa op. nu ai voie sa mananci nimic pana in ziua urmatoare, eu i-am dat sa bea ceai cu paiul si sa ai la tine si biscuiti, iaurt, sa ai mare grija trebuie sa faci regim, nimic pragit totul fiert si sa nu faci efort prea mare dupa operatie. Sa ai curaj si multa bafta si multa SANATATE |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Laura, sanatate multa si sa te refaci repede dupa operatie! S-auzim de bine! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Curaj,Laura ca totul va fi bine! |
|
| Multumesc pentru incurajari fetelor |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Laura multa sanatate si recuparare usoara.. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Laura iti doresc sa treci cu bine peste operatie si recuperare usoara , tinem pumnii. |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Laura, multa, multa sanatate, tinem pumnii! |
|
| Toate sunteti niste dragute . Multumesc frumos, deja ma simt mai optimista |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Asa si trebuie sa fii optimista , gindestete ce bine o sa fie fara dureri . |