Piercing
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, October 27, 2015 4:57 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
laisha wrote:
Iar in ceea ce priveste ratul porcului...urat din partea ta! zic. Tot o inventie a omului a fost si asta, sa ii pui animalului un "cercelas".
Ei, oameni neseriosi sunt astia cu pierce :))))

Serios? Urat din partea mea? de ce? Nu e ceva adevarat? Stii macar de ce se pune porcilor in rat ?
sousourel
Scris: Wednesday, October 28, 2015 8:37 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
laisha wrote:
Pot sa va spun din experienta ca daca copilul tau nu poate sa iti spuna ca isi doreste un pierce sau un tattoo, fiti convinse ca o vor face pe ascuns.

Cum asa? Atunci problema e mult mai adanca si asta e doar varful...un simptom.
laisha
Scris: Wednesday, October 28, 2015 3:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/12/2015
sousourel wrote:

Cum asa? Atunci problema e mult mai adanca si asta e doar varful...un simptom.

As spune ca e vorba de incredere. De increderea ca va veni la tine sa iti spuna atat dorintele cat si greselile, atat meritele cat si esecurile s.a.m.d.
Sa nu uitam ca orice relatie e two way street, si dintr-o parte si din cealalalta :)daca copilul/a are incredere in tine, acorda-i si tu.
Ca si noi am avut odata 16-20 de ani si asta ne da un avantaj, nu crezi?
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 28, 2015 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Laisha,da' romana are scaietzi? Ce inseamna cuvintele alea in straineza?Cat despre sfaturi pretioase tre sa mai treaca ceva apa pe Dunare sa fii tu in masura sa dai sfaturi in materie de adolescenti .
So, ca tot iti place pe straineza, de ce punem porcului belciug in rat?Poti raspunde fara sa gogalesti dupa raspuns, asa, din cap?sic
laisha
Scris: Thursday, October 29, 2015 11:10 AM
Nivel

Bravo t-mihaela! Asta era si ideea nu? De ce punem sarma in ratul porcului!! Sau ca ai tu cu 5 ani in plus si esti mai in masura sa o dai pe adolescentisme...ori daca nu intelegi strainismele, engleza..mai degraba GOOGLE asta sa te mai cultivezi si tu putintel ;) ce zici?
Asa ca sa scurmam si sa deviem de la subiect ca asta e si esentialul.
t-mihaela
Scris: Thursday, October 29, 2015 4:38 PM
Nivel

Pai na, am incotro? Tre sa ma cultivez si eu in strainisme ca altfel nu se mai intelege om cu om pe forum romanesc...de atat cultura,nu de altaalcool
Cat despre adolescenti gauriti,butonati, belciugati ,nu cei 5 ani in plus imi dau dreptul la cuvant ci munca la propriu cu un exemplar,"hands-on training" ,ha, ete ca am scos si eu o straineaza dupa ce m-am cultivat cum ma sfatuisi sic
laisha
Scris: Thursday, October 29, 2015 5:19 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Pai na, am incotro? Tre sa ma cultivez si eu in strainisme ca altfel nu se mai intelege om cu om pe forum romanesc...de atat cultura,nu de altaalcool
Cat despre adolescenti gauriti,butonati, belciugati ,nu cei 5 ani in plus imi dau dreptul la cuvant ci munca la propriu cu un exemplar,"hands-on training" ,ha, ete ca am scos si eu o straineaza dupa ce m-am cultivat cum ma sfatuisi sic

Îmi plac femeile sârguincioase ;) dar mai ales cele care îsi cunosc locul, egal de statut sau vârstă. Consider că în fiecare zi învătăm ceva nou atât de la cei de-o seama cu noi cât si de la tineri.
Păi tocmai pentru efortul si munca cu un exemplar, vorba ta, "hands-on training" (felicitări pentru străineză), ar fi trebuit să ai o interventie pertinentă. Nu că una a folosit o expresie în engleză...la care nici tu nu stai prost (vezi postările tale) sau tragem concluzii pripite în ceea ce priveste inteligenta cuiva, asa din căpsor :P
aurishta
Scris: Thursday, October 29, 2015 7:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Concluzia: sa ne lasam copiii sa se imbelciugheze ca-i bine! scratch banghead
sousourel
Scris: Thursday, October 29, 2015 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Daca e pe principiul sa dea cu capul in pragul de sus.

Dar totusi, acolo unde sunt standarde inalte...in mod cert nu e loc pentru asta. Prin urmare daca e sa nu tinem cont nici de parinti, nici de principii crestine, nici de aspect si tinem cont doar de ce vrem pentru noi insine, fara anticiparea consecintelor...asta e. Fiecare mai invata si din propriile greseli.

Mihaela, inca o data, tot respectul pentru tot ceea ce faci incercand sa o scoti la capat cu adolescenta din casapupici
t-mihaela
Scris: Friday, October 30, 2015 2:43 AM
Nivel

pupici
S-a mai dat pe brazda ,e liniste...ah ce iubesc cuvantul asta ,liniste hohot
aurishta
Scris: Friday, October 30, 2015 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
pupici
...ah ce iubesc cuvantul asta ,liniste hohot
Bravoo Bravoo Chiar daca suntem off-topic, nu pot sa nu subscriu....ce liniste este acasa la mine cand sunt doar 2 sau 3 dintre copii acasa1angel angel
StoneLiviu
Scris: Saturday, November 7, 2015 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/21/2015
Pfuuu da ... cam sau aprins spiritele pe aici de cand am 'tras chiulu' Se mai plang doamnele/domni ca vor odraslele piercinguri ?topai
Cristy
Scris: Wednesday, February 24, 2016 2:09 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Personal nu sunt pro piercing, mie nu imi place, dar cu doua trei gaurele in ureche m-am impacat (i-am facut si celei mici cea de a doua gaura + cercel pe partea de sus a urechii)
DAR, stiu un lucru, momentan am situatia in control, va veni si ziua cand, daca ele vor, vor face fara sa mai intrebe....

Adolescentii, ii impartim pe varste

Cei de 12-14 ani sunt ANTI la TOT, urasc TOT ce le iese in cale, iar acum dupa putina experienta, va pot spune AVETI RABDARE !!
Nu ve-ti intelege poate niciodata ceea ce trec decat daca incercati sa ii ascultati
Shachar sare din orice, plange din orisice, se ofenseaza din orice vorba/gluma/act
Sunt plini de emotii ca un butoi cu dinamita care sta sa explodeze
Solutia mea este sa petrec multe ore cu ea, sa fiu acolo cand are nevoie, sa o inteleg, DAR sa ii pun si limite
Chiar daca voi credeti ca nimic nu ajuta, sau pe o ureche intre si pe alta iese, stiu ca ceva tot se va prinde peste cativa ani
Certurile pe care l-am avut cu Eden nu mai sunt, tac si "ma fac ca ploua" nu mai iau la suflet.

Cei de 15-17 ani, ei, este varsta cand incearca marea cu degetul.... acum nici macar educatia buna "cei 7 ani de acasa" nu ajuta, nimic nu ajuta...
Incep prieteniile de toate felurile, incep discoteci/petreceri, incep cercurile cu tot felul de profiluri, incep anturaje, incep iubirile... trebuie sa fiu, ca mama, cu ochii in patru, ceva de genul
"spune-mi cine iti sunt prietenii sa stiu de ce sa te feresc"
Este ceva de groaza, si nici nu ma simt confotabil sa o sun la fiecare ora si sa o intreb unde este Boredom Pot doar avea incredere

Mamici, pot spune un lucru, daca nu stiti sa va aliniati acum, sa treceti peste EGO personal, sa aveti incredere in copiii vostri, sa incercati cu argumente bune si simandicoase sa ii atrageti de partea voastra, sa ii iertati dar sa ii trageti la raspundere, ve-ti primi tineri care vor dori doar sa fuga de voi

P.S. sunt in Israel pentru ca am vrut doar sa fug de tata si de conditiile grele pe care mi le-a impus, iar acum ca mama de tinere il inteleg atat de mult, el a vrut sa fie linistit si asa a stiut el sa isi aduca linistea lui personala... iar eu doar am suferit
Si va spun ca aveam 18 ani cand el imi impunea sa ma intorc la 10 noaptea acasa, iar eu petreceam la o discoteca din Suceava, cand DJ care era fost vecin si stia regulamentul, la ora 9:50, a spun la microfon, in fata tuturor, Cristina, vezi ca mai ai zece minute pana se impart pijamalele la voi in casa, fugi sa nu te vedem maine cu cercuri albastre in jurul ochilor... A fost exact momentul in care am jurat ca nu voi locui langa tata.... am avut nevoie de muuuulti ani sa imi refac legatura de suflet cu el si sa iert acele momente de groaza cand el credea ca ma imi face educatie cu forta....

t-mihaela
Scris: Wednesday, February 24, 2016 2:35 AM
Nivel

Uneori ne pierdem in nimicuri...Eu nu ma mai incurc cu piercingurile , sunt nimicuri temporare pe langa alte probleme.Din partea mea pot sa-si puna piercingsi in limba, daca atat cer ...daca asta ii ajuta sa treaca intregi la minte prin adolescenta.Sanatatea mintala e cea mai importanta si adolescentii recurg la diferite strategii sa ii ajute sa ramana intregi la minte in jungla din jurul lor .Din pacate la mine e tarziu dar am alti doi care vin din urma ,am capatat ceva experienta si sper sa nu ma mai pierd in nimicuri gen piercing sau culoarea parului.
kali
Scris: Wednesday, February 24, 2016 10:35 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cristy wrote:
...

Cei de 12-14 ani ...

Cei de 15-17 ...

... Sa inteleg ca de la 18 ani in sus se linistesc lucrurile?
Avem si noi o speranta?!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.