
 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| De cand am mancat piept de rata cu portocale la restaurant nu m-am putut gandi decat cum sa o pregatesc si acasa.Am cautat retete dupa retete, care se contraziceau, care nu-mi sunau mie bine.Pana la urma am combinat cum am crezut mai bine.
Deci, am scos cu mare grija pieptul de rata, i-am crestat pilea de deasupra in forma de romburi si l-am pus intr-o tigaie antiaderenta foarte bine incalzita sa se rumeneasca.

Asa arata dupa ce s-a rumenit.

In grasimea ce s-a scurs in tigaie calesc feliile da la doua portocale , adaug un pic de otet, un pic de coniac si sucul de la doua portocale. Asez pieptul de rata intr-o tava , pun feliile d eportocale si torn deasupra sosul din tigaie in care am dizolvat si 1 lingura de miere de albine.Se da la cuptor pentru jumatate de ora.

Rezultatul final:

|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Vreau si eu pieeept de rata |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Cu placere! |