Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| mihaela75 wrote:Si eu am invatat lectia asta tot pe propria piele Bine ca acum stii ce are si incotro sa te indrepti ,nici nu vreau sa ma gandesc cate zile de chin au fost la voi ,la mine au fost vreo 5 si dadusem in depresie deja .Multa sanatate lu Mariuca
multumim! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Sanatate multa puiutei LEEA!!!!! |
|
| Multumim Elena! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate si sa rezolvati toate problemele, cat mai repede! |
|
| Multumim Miri! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| si noi de confruntam cu o problema legata de pielea uscata. Dar asta se intampla doar pe fata. Pe corp are o piele fina si destul de inchisa la culoare. Dar pe fata se usuca pielea de pe pometi pâna când ajunge la bubite. Are pielea pur si simplu crapata. Asta cam de o saptamana. S-a intamplat si in iarna, am luat-o de la acresa cu obrajii trandafirii si cu pielea descuamându-se . Am fost la medic care zice ca nu e dermatita atopica, fiindca cica te nasti cu asta, ca e de la frig sau de la ceva aliment nepotrivit. Cu trixera nu a functionat ca sa plângea ca pisca si isi ingicea unghiutele in obraji si se zgâria (probabil pisca). A trecut cu bepanthen plus, adica a trecut in sensul ca a disparut roseata, dar in locul ei au aparut pete maronii si uscate. Ieri am fost la padure si, desi nu a fost soare aproape deloc, cand am ajuns acasa era cu obrajii rosii-rosii. Azi dimineata 2 bubite maricele pe pometi unde e pielea cea mai uscata. Din nou creme pe fata si nu suporta nimik ca toate pisca. oare ce se intampla? De ce e asa sensibila pielea pe fata? Sa nu uit are 2 ani puiutul. |
|
| Puiului meu cel mare avea asa ceva, doar la frig extrem, ger, asta pana pe la 4 ani. Ma mira ce spui de trixera, pt. ca e o crema emolienta, un dermatocosmetic, nu e medicament, doctorie in adevaratul sens. Dermatologul stie cel mai bine ce ar putea fi. E posibila si o alergie, mai ales ca e sezonul.
Sanatate! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| problema noastra e ca avem doi ani si doua luni si tot nu am scapat de dermatita atopica. ba chiar arata uneori mai rau, are pe git, picioare si fundulet. I-am dat tot timpul cu Atoderm. acum ma gindesc sa iau Trixera. Ce sa mai fac, ca nu mai scapam (doar o vreme, citeva luni, nu a mai avut). Dr. a zis ca trece cu varsta, insa nu vad schimbari majore. Help! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| andrada74 wrote:problema noastra e ca avem doi ani si doua luni si tot nu am scapat de dermatita atopica. ba chiar arata uneori mai rau, are pe git, picioare si fundulet. I-am dat tot timpul cu Atoderm. acum ma gindesc sa iau Trixera. Ce sa mai fac, ca nu mai scapam (doar o vreme, citeva luni, nu a mai avut). Dr. a zis ca trece cu varsta, insa nu vad schimbari majore. Help!
Da,trece cu varsta ,insa pana la 7 ani poate sa erupa periodic...pai ai luat toate masurile necesare evitarii eruptiilor? Atentie la alimente,la orice element alergizant? Ia Trixera sau gama STELATOPIA de la MUSTELA,e pentru dermatita atopica la copii mici. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si noi am avut probleme ceva timp cu pielea fetei la Alexandra dar ne-a trecut cu Epitelin. Este o crema romaneasca din ulei de plante, costa 6 lei si este foarte buna. Poate aveti curaj sa incercati si asa ceva, cremele straine sunt asa de mediatizate din pacate in defavoarea celor romanesti. Fatza fina si frumoasa va dorim. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| Epitelin vad ca scrie ca e pt. tratarea plagilor, intepaturi, arsuri, ecezme... Nu stiu ce sa spun. Trixera nu am incercat niciodata, de aceea intrebam de el. Multi citesc ca au avut rezultate bune. La farmacie sunt mai multe tipuri. De care sa incerc pt. dermatita atopica a unui copil de 2 ani? |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| andrada74 wrote:Epitelin vad ca scrie ca e pt. tratarea plagilor, intepaturi, arsuri, ecezme... Nu stiu ce sa spun. Trixera nu am incercat niciodata, de aceea intrebam de el. Multi citesc ca au avut rezultate bune. La farmacie sunt mai multe tipuri. De care sa incerc pt. dermatita atopica a unui copil de 2 ani?
Trixera sau Stelatopia de la Mustela. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| eu as mai merge la un medic, sa cer inca o parere; prietena mea era foarte multumita de medicul dermatolog de la Medsana, dl Popescu, Catalin Popescu, a avut ceva probleme cu fetita ei, i se decuama pielea de pe degetele, dar s-a vindecat. |
|
|