Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| adriana&maya wrote: As vrea materialul... am cautat si noi si avem cate ceva... dar nu strica niciodata mai multa informatie adresa de mail este ariadna_fieni@yahoo.com:
Trimit cat de curand tot ce am despre atopie!Poate iti este de folos!
Sanatate ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu ma confrunt la Briana cu o dermatita atopica, localizata la nivelul obrajorilor, care se manifesta printr-o continua "imbujorare" si pielicica foarte uscata in acea zona . Doctora mi-a recomandat Atoderm sau Trixera, inca nu am apucat sa ii cumpar unul dintre ele, dar cred ca sunt ok . Produsele pe baza de cortizon sunt tare periculoase, pot face mai mult rau uneori, asa ca eu ma feresc de ele, copilului nici atat nu i-as da. Sanatate multa tuturor. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| [quote=Tina]Si eu ma confrunt la Briana cu o dermatita atopica, localizata la nivelul obrajorilor, care se manifesta printr-o continua "imbujorare" si pielicica foarte uscata in acea zona . Doctora mi-a recomandat Atoderm sau Trixera, inca nu am apucat sa ii cumpar unul dintre ele, dar cred ca sunt ok . Produsele pe baza de cortizon sunt tare periculoase, pot face mai mult rau uneori, asa ca eu ma feresc de ele, copilului nici atat nu i-as da. Sanatate multa tuturor. [/quote
Off Topic: Si eu folosesc Atoderm crema, este extraordinar de buna in special pt pielea uscata. Mi-a recomandat-o un dermatolog dupa alergia avuta in urma folosirii Venorutonului. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Tina wrote:Si eu ma confrunt la Briana cu o dermatita atopica, localizata la nivelul obrajorilor, care se manifesta printr-o continua "imbujorare" si pielicica foarte uscata in acea zona . Doctora mi-a recomandat Atoderm sau Trixera, inca nu am apucat sa ii cumpar unul dintre ele, dar cred ca sunt ok . Produsele pe baza de cortizon sunt tare periculoase, pot face mai mult rau uneori, asa ca eu ma feresc de ele, copilului nici atat nu i-as da. Sanatate multa tuturor.
Sa stii ca si V face asa...dar numai in sezonul rece...chiar nu m-am gandit sa fie o dermatita...iarna trecuta ii dadeam cu crema de galbenele si se mai ameliora. |
|
| Fetelor, atopia nu apare sezonier.O dobandesti sau te nasti cu ea, oricum ai avea-o, nu trece de la sine (ma refer la eruptia cutanata).Daca pielea este mai aspra, un conglomerat de punctulete albe , NU ROSII (cele rosii se agraveaza) acestea trec prin hidratare de cateva ori pe zi cu o crema speciala pt.atopie.
Tina, intr-adevar, cortizonul este periculos, dar in cazuri exceptionale, cand exista pericol de infectie (cum a fost la Matei) absolut nimic in afara cortizonului nu vindeca temporar.Spun temporar pt.ca dermtita atopica nu se vindeca cu ceva anume, ci trece de la sine la un moment dat, cand sistemul imunitar al copilului dicteaza asta. |
|
| stele_pe_cer wrote:Fetelor, atopia nu apare sezonier.O dobandesti sau te nasti cu ea, oricum ai avea-o, nu trece de la sine (ma refer la eruptia cutanata).Daca pielea este mai aspra, un conglomerat de punctulete albe , NU ROSII (cele rosii se agraveaza) acestea trec prin hidratare de cateva ori pe zi cu o crema speciala pt.atopie..
E bine de stiut |
|
| Cam asa arata pe fata (un conglomerat de puncte mici-mici rosii, care netratate se extind si se transforma in rani care supureaza).Forma cea mai urat se pare ca ar fi pe fata.Lui Matei insa i-a aparut o forma usoara pe fata, care a tret repede si nu a mai revenit. stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
| Vai Mateias ... sper sa nu-ti mai iasa. Sanatate si Intr-adevar la noi arata cu totul altfel si e sezonier sau legat de balute, atunci cand mai iese ceva in gurita. |
|
| Multumim de urari, Sousourel !La fel va dorim si voua, pielicica catifelata in orice moment ! |
|
| Multumim de urari, Sousourel !La fel va dorim si voua, pielicica catifelata in orice moment ! |
|
| stele_pe_cer wrote:Multumim de urari, Sousourel !La fel va dorim si voua, pielicica catifelata in orice moment ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Off mai Stele, chiar ca a fost uratzica dermatita lui Mateiasi iepurash....va doresc sa nu va mai loviti de ea never ever |
|
| Tina wrote:Off mai Stele, chiar ca a fost uratzica dermatita lui Mateiasi iepurash....va doresc sa nu va mai loviti de ea never ever
Multumim, Tina !Intr-adevar, am tras ceva timp cu dermatita, dar tot e bine ca acum e mai mult de domeniul trecutului.Cum apare ceva pe corp, tzop cu un unguent, si stopam repede evolutia!
Si noi va dorim cat mai multa sanatate si...liniste in case si in suflet ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Va multumesc mult pentru lamuriri. Acum trebuie doar sa-mi misc gratiosul corp la o farmacie ca tare greu ma mai misc. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Va multumesc mult pentru lamuriri. Acum trebuie doar sa-mi misc gratiosul corp la o farmacie ca tare greu ma mai misc.
Sa gasesti produsul mult dorit ! |
|
|