Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Voi ce tratamente si creme pentru piele stiti ? Nu stiu ce se intampla dar de vreo trei zile pielea fetitei mele in zona pieptului si pe spate este foarte uscata si se descuameaza.eu cred ca ar putea fi din cauza apei care este foarte dura,detergentul sau balsamul.desi nu prea cred ca ultimele doua au de-a face.am folosit crema de galbenele si crema cu vitamina A pentru a rezolva problema, dar nu a trecut. Ce parere aveti? P.S. folosesc ariel si lenor sensitive. Multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Daca si pediatrul si dermatolagul spun ca nu e vorba de o piele atopica, poti folosi orice crema hidratanta pentru bebei.Desi, se spune ca nu ar fi indicata crema pentru ca deranjeaza ekilibrul natural, in unele cazuri face minuni.
La problemele de piele, numai medicii isi pot da cu parerea.Noi avem o pielicica foarte aspra, dar avem totodata si dermatita atopica ... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Tu ii dai cu ulei pentru copii dupa baita, la masaj ?
S-ar putea sa fie si de la ulei, Andrei a facut asa de la Johnson si acum i-am preparat in casa ulei de corp din 100ml ulei de masline + 10ml vit. A, fiert la bain marie. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si eu am avut problema asta, dar i-am dat cu ulei de corp cu vitamina E de la Dalin. Si Nu am mai avut probleme - si nici nu ii dau zilnic cu ulei, doar o data pe saptamana. |
|

| Fetelor va multumesc ptr raspunsuri.S-ar putea sa fie uleiul de vina.La inceput am folosit ulei Johnsons cu aloe vera si s-a iritat.Nu l-am mai folosit si am dat-o cu unguent de galbenele.Asta i-a priit.Apoi am zis sa incerc iar cu ulei,dar cu levantica.O perioada nu a avut probleme dar acum nu stiu ce s-a intamplat.O dau cu crema cu vit A acum si vad ca a inceput sa treaca. Oricum, va multumesc inca o data ptr sfaturi! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu ii pun in apa de baie un spumant de la Jonshon cu levantica si apa nu mai este atat de dura iar pielea ararta mai hidratata. Inainte ii puneam lapte de tarate in apa dar cum nu mai am tarate ....
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Jodie Kate dupa prima baita, a doua zi dimineata avea pielea uscata de parea crapata pe tot corpul. In seara urmatoare i-am dat cu lotiune de corp Johnson si a doua zi trecuse usaciunea, dar spres eara i-au aparut puncticele rosii pe tot corpul. Tare sensibili mai sunt bebelusii mici de tot... |
|

| delia, noi am scapat de problema.Ne-a dat dr. niste vitamine si am uns-o cu UNGUENT DE GALBENELE (nu crema).Nu stiu daca la voi se gaseste.Acum suntem frumoase si hidratate.Eu folosesc unguentul de galbenele si ca crema de fata si pot sa-ti spun ca am un ten curat.asa ca ...merita incercat! |
|

| In primele saptamani de viata pilea nou-nascutului "se ia".Adica se cojeste pur si simplu.Nu e motiv de ingrijoarare, caci cu timpul se va transforma intr-o pilicica catifelata.Nu e bine sa dai cu diverse creme, pentru a lasa pielii sansa de a respira, de a nu deveni dependenta de elemente emoliente.Nici unguentul cu extract de galbenele nu e indicat, pentru ca incarca pielea inutil, se absoarbe greu si nu este necesara utilizarea ei. |
|
| Noi oricum nu gasim unguent de galbenele, am niste crema, dar inca nu o sa o folosesc, ii dau doar cu lotiune dupa ce ii fac baie, dar nu in fiecare zi. Vad ca e mai bine, asa e la inceput, pana cand se regleaza toate functiile corpului. Mersi mult de sfaturi. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Poti sa ii mai dai inainte de baie cu ulei de corp pentru bebei si apoi dupa baie, chiar daca nu ii dai cu lotiune are pielea frumoasa. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Ma bag si eu ca musca-n lapte.... Poti sa-i pui si in apa de baita ulei si sa n-o mai dai dupa baie. Mie pediatru mi-a spus ca in apa de baita sa-i pun o canita de infuzie de musetel, putin ulei de baie si mi-a recomandat un gel pentru baie care e special pentru pielea uscata si predispusa pentru alergii din gama Atoderm. E foarte scump, intradevar, dar merita. Insa apeleaza la un medic in ceea ce priveste aceasta gama, poate bebeului tau ii trebuie altceva. Mi-a mai spus sa nu folosesc sapunuri pentru copii, ci doar geluri. Sunt mai blinde, chipurile, si au un ph mai apropiat de cel al pielii decit sapunurile.Pielea Anei a fost foarte uscata si de cind folosim aceste produse e atit de fina si de catifelata.....ca-mi vine s-o maninc. Pupici. |
|

| inainte foloseam sapun si sampon de le Johnson's.Acum am luat spumant de baie si sampon+gel de dus de la Nivea fabricate in Germania.Deocamdata sunt multumita!
|
|
| O sa incerc solutiile voastre, sa vedem care se potriveste fetitei mele. Va multumesc mult |
|

| alinutza wrote: mi-a recomandat un gel pentru baie care e special pentru pielea uscata si predispusa pentru alergii din gama Atoderm. E foarte scump, intradevar, dar merita. Insa apeleaza la un medic in ceea ce priveste aceasta gama, poate bebeului tau ii trebuie altceva. Pupici.
Daca copilul nu sufera de deshidratare (daca e alaptat la san nu are cum sa fie deshidratat, poate doar daca e si infometat) si nu are pus diagnosticul de dermatita atopica sau o alta forma ce afecteaza pielea, nu cred ca este indicat a se folosi altceva decat apa simpla la baita.Se poate spala cu gel de dus special pentru copii, dar nu isi prea are rostul, avand in vedere ca copilul inca nu merge pe jos, nu se murdareste, nu intra in contact cu microbii precum copilul mai mare.Produsele cosmetice in general sensibilizeaza pielea si o fac dependenta de "emolienti", in loc sa o lasa sa se "tabaceasca" singurica.
Produsele precum Atoderm sunt indicate in cazul pielii aspre care are o cauza anume, adica a fost pus un diagnostic de catre medicul pediatru(este un [rodus destinat pielii atopice).Acest attoderm noi al avem pentru Matei, dar Matei are dermatita atopica. |
|
|