piele uscata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 29, 2007 7:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
mihaela75 wrote:

Si eu am invatat lectia asta tot pe propria piele banghead Bine ca acum stii ce are si incotro sa te indrepti ,nici nu vreau sa ma gandesc cate zile de chin au fost la voi ,la mine au fost vreo 5 si dadusem in depresie deja .Multa sanatate lu Mariuca pupici

multumim!pupici
S.ELENA
Scris: Sunday, July 29, 2007 9:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Sanatate multa puiutei LEEA!!!!!pupici
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 29, 2007 10:30 PM
Nivel

Multumim Elena!pupici
Miri
Scris: Sunday, July 29, 2007 11:14 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multa sanatate si sa rezolvati toate problemele, cat mai repede!angel
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 29, 2007 11:31 PM
Nivel

Multumim Miri!flowers pupici
venera
Scris: Sunday, April 20, 2008 9:18 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si noi de confruntam cu o problema legata de pielea uscata. Dar asta se intampla doar pe fata. Pe corp are o piele fina si destul de inchisa la culoare. Dar pe fata se usuca pielea de pe pometi pâna când ajunge la bubite. Are pielea pur si simplu crapata. Asta cam de o saptamana. S-a intamplat si in iarna, am luat-o de la acresa cu obrajii trandafirii si cu pielea descuamându-se . Am fost la medic care zice ca nu e dermatita atopica, fiindca cica te nasti cu asta, ca e de la frig sau de la ceva aliment nepotrivit. Cu trixera nu a functionat ca sa plângea ca pisca si isi ingicea unghiutele in obraji si se zgâria (probabil pisca). A trecut cu bepanthen plus, adica a trecut in sensul ca a disparut roseata, dar in locul ei au aparut pete maronii si uscate.
Ieri am fost la padure si, desi nu a fost soare aproape deloc, cand am ajuns acasa era cu obrajii rosii-rosii. Azi dimineata 2 bubite maricele pe pometi unde e pielea cea mai uscata. Din nou creme pe fata si nu suporta nimik ca toate pisca.
oare ce se intampla? De ce e asa sensibila pielea pe fata? Sa nu uit are 2 ani puiutul.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, April 20, 2008 12:54 PM
Nivel

Puiului meu cel mare avea asa ceva, doar la frig extrem, ger, asta pana pe la 4 ani. Ma mira ce spui de trixera, pt. ca e o crema emolienta, un dermatocosmetic, nu e medicament, doctorie in adevaratul sens.
Dermatologul stie cel mai bine ce ar putea fi. E posibila si o alergie, mai ales ca e sezonul.

Sanatate!angel
andrada74
Scris: Sunday, March 15, 2009 9:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
problema noastra e ca avem doi ani si doua luni si tot nu am scapat de dermatita atopica. ba chiar arata uneori mai rau, are pe git, picioare si fundulet. I-am dat tot timpul cu Atoderm. acum ma gindesc sa iau Trixera. Ce sa mai fac, ca nu mai scapam (doar o vreme, citeva luni, nu a mai avut). Dr. a zis ca trece cu varsta, insa nu vad schimbari majore. Help!
oanalaurisa
Scris: Monday, March 16, 2009 4:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
andrada74 wrote:
problema noastra e ca avem doi ani si doua luni si tot nu am scapat de dermatita atopica. ba chiar arata uneori mai rau, are pe git, picioare si fundulet. I-am dat tot timpul cu Atoderm. acum ma gindesc sa iau Trixera. Ce sa mai fac, ca nu mai scapam (doar o vreme, citeva luni, nu a mai avut). Dr. a zis ca trece cu varsta, insa nu vad schimbari majore. Help!

Da,trece cu varsta ,insa pana la 7 ani poate sa erupa periodic...pai ai luat toate masurile necesare evitarii eruptiilor? Atentie la alimente,la orice element alergizant? Ia Trixera sau gama STELATOPIA de la MUSTELA,e pentru dermatita atopica la copii mici.
g_nicoleta2000
Scris: Monday, March 16, 2009 8:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Si noi am avut probleme ceva timp cu pielea fetei la Alexandra dar ne-a trecut cu Epitelin. Este o crema romaneasca din ulei de plante, costa 6 lei si este foarte buna. Poate aveti curaj sa incercati si asa ceva, cremele straine sunt asa de mediatizate din pacate in defavoarea celor romanesti.
Fatza fina si frumoasa va dorim.
andrada74
Scris: Monday, March 16, 2009 8:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
Epitelin vad ca scrie ca e pt. tratarea plagilor, intepaturi, arsuri, ecezme... Nu stiu ce sa spun.
Trixera nu am incercat niciodata, de aceea intrebam de el. Multi citesc ca au avut rezultate bune. La farmacie sunt mai multe tipuri. De care sa incerc pt. dermatita atopica a unui copil de 2 ani?
oanalaurisa
Scris: Monday, March 16, 2009 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
andrada74 wrote:
Epitelin vad ca scrie ca e pt. tratarea plagilor, intepaturi, arsuri, ecezme... Nu stiu ce sa spun.
Trixera nu am incercat niciodata, de aceea intrebam de el. Multi citesc ca au avut rezultate bune. La farmacie sunt mai multe tipuri. De care sa incerc pt. dermatita atopica a unui copil de 2 ani?

Trixera sau Stelatopia de la Mustela.
magduta
Scris: Monday, January 21, 2013 12:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
eu as mai merge la un medic, sa cer inca o parere; prietena mea era foarte multumita de medicul dermatolog de la Medsana, dl Popescu, Catalin Popescu, a avut ceva probleme cu fetita ei, i se decuama pielea de pe degetele, dar s-a vindecat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.