Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Dupa ce mi-am procurat panza de pictat si toate ustensilele necesare, am reusit sa ma mobilizez si am pictat pentru camera lui Razvan un tablou. 
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Vesna, felicitari! Ti-a iesit super tablouasul! ...Mami pictorita, ce culori ai folosit? normale? Ce idee misto mi-ai dat, ia sa incerc si eu, dar cu poza in fata neaparat, o sa caut ceva pe net |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| foarte frumos Vesna si pe mine m-a prins pictatul chiar inainte sa raman gravida si pictam nu gluma, sa vad pe unde le am sa le scanez si sa le pun si eu...
bravo si la mai multe |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna, super! |
|

| delfinasa wrote:Vesna, felicitari! Ti-a iesit super tablouasul!  ...Mami pictorita, ce culori ai folosit? normale? Ce idee misto mi-ai dat, ia sa incerc si eu, dar cu poza in fata neaparat, o sa caut ceva pe net Am folosit vopseluri acrilice, speciale pentru panza, pe baza de ulei, nu tempera care se dilueaza in apa. In orice caz, mi-am luat si ulei de in (de la magazin de vopseluri), dar nu l-am prea folosit.
Cauta panza gata inramata pe cadrul de lemn, data cu aracet. La noi se gaseste in hipermarketuri, e imposibil sa nu se gaseasca si la voi. Se gaseste si panza cu desenul imprimat, cum a fost partial a mea...eu am mai facut modificari, ca de fapt era un pirat cu picior de lemn, cercel in ureche si cu ochiul scos, si fara nici un fundal...asa ca, am improvizat la greu...
Spor la pictat! E o senzatie foarte frumoasa cand termini tabloul! |
|

| Kiki, Ira, multumesc!  Asteptam si alte mamici sa infrumuseteze camerele piticilor! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Vesna wrote:Asteptam si alte mamici sa infrumuseteze camerele piticilor!
Superb Vesna ... eu am infrumusetat camera Deei cu picturi facute de altu, ca eu sunt catastrofa si-mi lipseste rabdarea ... as vrea sa fac niste fluturi din carton, dar nu ma pricep deloc, n-am inspiratie |
|

| Vesna, hai k mi-ai dat o super idee - sa iau sa le inramez si le pun si eu pe perete... am foarte multe, insa astea imi plac mai mult, cred... imi facusem o "obsesie" pe vremea aia vis-a-vis de femeia gradiva, cine ar fi zis, k peste putin timp voi fi si eu |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ce talentate sunteti ! fetelor, ira trebuie sa le inramezi, sunt f frumoase |
|

| Ira, sunt frumoase! Fugi la inramat!...Sunt in acuarela? |
|

| Vesna wrote:Ira, sunt frumoase! Fugi la inramat!...Sunt in acuarela?
nu, sunt facute cu pasteluri, ador sa lucrez cu pastelurile.... bine - am si picturi in acuarele - dar alea chiar nu mai stiu pe unde sunt - erau pe niste coli mai mari - si habar nu am unde i-am pus.... oricum, merci mult pt. aprecieri
caris22tyna multam |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Vesna, Ira, felicitari pentru schite, sunt foarte frumoase!
Ce fete talentate avem aici!  |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Bravo fetelor Sunteti talentate, va admir! |
|

| taki, kali - multumesc mult de toto |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610