Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si lucrez,...lucrez de zor.....
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Adorabili! |
|
| AURA,MULTUMESC |
|
| Totul este facut din mana libera,...nu cu sabloane ,nu cu stampile......si cred ca aici este tot farmecul......
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Superbe creatii |
|
| Multumesc mult,Ioana |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce frumosi sunt |
|
| Multumesc Mada Sunt ai mei Am incercat sa fac acest model pe ei..... |
|
| Si iata ce am mai lucrat eu in ultimul timp......
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari, eu te admir in secret Daca toate femeile ar petrece timp cautandu-se pe sine si exploatand ce au mai bun lumea ar fi plina de oameni ca tine Pentru mine esti o inspiratie, am si eu un plan sa imi exploatez un talent descoperit de curand ,cere forta fizica ce nu prea mai am dar nu renunt ca te am aici sursa de inspiratie . Iti doresc ca munca si pasiunea sa iti fie cu adevarat rasaplatite
|
|
| t-mihaela wrote:Mari, eu te admir in secret Daca toate femeile ar petrece timp cautandu-se pe sine si exploatand ce au mai bun lumea ar fi plina de oameni ca tine Pentru mine esti o inspiratie, am si eu un plan sa imi exploatez un talent descoperit de curand ,cere forta fizica ce nu prea mai am dar nu renunt ca te am aici sursa de inspiratie . Iti doresc ca munca si pasiunea sa iti fie cu adevarat rasaplatite
Mihaela,iti multumesc din suflet pentru minunatele cuvinte...... Cateva veterane,care au mai ramas pe forum,ma cunoasteti foarte bine...Ani la rand m-am dedicat familiei,copiilor si tarziu am inceput sa-mi dezvolt pasiunile,visurile si visele neimplinite.Am trecut si prin greu si prin usor si mi-am indeplinit un vis:acela de a avea in preajma multi copii,asta pentru ca boala mea nu-mi mai permitea sa raman insarcinata....Siiii,iata-ma educatoare la o varsta la care altele isi plimbau nepotii in parc,eu cochetam cu studentia. Apoi,dintr-o simpla idee,am dezvoltat un hobby,hobby care imi aduce atata liniste si placere incat simt ca plutesc.Nu pot crea cand sunt foarte agitata,dar creez atuni cand ma simt tulburata,stresata.Fac totul cu mare dragoste si sper ca intr-o buna zi,hobby-ul meu sa-mi devina afacere.Imi doresc foarte mult acest lucru,dar inca nu stiu sa fac acei pasi,nu ma descurc foarte bine si sunt precum un copil care de abia acum invata sa mearga..... ITI MULTUMESC DIN SUFLET INCA O DATA si vreau sa-ti spun ca si eu te admir,din tot sufletul.....dar cred ca stii lucrul acesta
|
|
| O creatie superba care mie, imi taie respiratia......Iti da liniste,buna-dispozitie ......
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Foarte frumoasa, felicitari!!! |
|
| Miriam,multumesc din suflet |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Bravo fetelor sunteti super talentate!! o sa postez si eu o pereche de tenesi pictati de nepotica mea Lili Eu attached the following image(s):
|
|
|