Pictura pe haine
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, January 5, 2016 6:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Dupa cum am vazut aici s-au deschis diverse topicuri cu hobby-ul fiecaruia.
Am si eu,dupa cum stiti un mare hobby:pictura pe haine.O fac din pasiune,din dragoste pentru pictura,adaug dragoste pentru frumos si multa,foarte multa pasiune.Lucrarile mele le-am intitulat,,Tricouri cu dragoste''dar pictez si pe bluze,fuste,rochii,topuri,etc
Multe dintre voi ,imi cunoasteti pasiunea si pagina de Facebook
https://www.facebook.com/Tricouri-cu-dragoste-334713710010119/
As dori sa expun si eu aici,pasiunea mea asa cum si cele care croseteaza isi etaleaza rodul muncii lor Lol Lol Lol
Am sa va tin la curent cu lucrarile mele.......

Iata ultimile mele creatii care sper sa-si gaseasca cat mai curand posesoarele norocoase.....

Bluza din triplu-voal,dublata pe interior,pictata manual.Cumparata din Venetia,este Made in Italy.
Masura 40/42.Unicat
Disponibila

,,Ghiocei de grădina'
Bluza lungă tip tunica din pânză topită,pictata manual ,masura 36/măsura canadiană 7/măsura UK 5.
Deosebita,model UNICAT.

Geanta tip sacosa,din doc gros de culoare crem,noua,pictata manual.
Vedere din fata
-DISPONIBILA-

,,Papura''
Centru de masa,(Napron)din bumbac gros,cu dantela crosetata,pictat manual.
Unicat
Disponibil

-DISPONIBIL-
,,Craita''-Centru pentru masa,din bumbac,margine brodata, pictat manual.(La cerere,se pot adauga mai multe craite si mai multa culoare)

Setul de 4 servetele. -DISPONIBILE-
Unicat

marivic
Scris: Tuesday, January 5, 2016 6:29 PM
Nivel

Culorile nu ies nici dupa foarte multe spalari,firstprize .....si indiferent de anotimp,orice piesa vestimentara,fie ea rochie,tricou,fusta sau bluza se poate purta in orice moment si va va aduce fericire in suflet!
Nu vreau sa-mi fac reclama,dar vreau ca oamenii sa vada dincolo de materiale,dincolo de piesa vestimentara in sine,.....
Mie imi aduce ,fiecare piesa.....bucurie in suflet,fericire pe chip si imi lumineaza toata ziua.hearts hearts hearts
Vreau sa va arat piesele lucrate si purtate si de mine....
Tricou cu bufnita,pentru Victor...firstprize

Tricou cu bufnita pentru mine

Rochie de ocazie.de zi

Tricou cu maci

Am sa mai postez cat de curand DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss caci am in lucru o tunica din triplu voal si o rochita bavareza yes
marivic
Scris: Wednesday, January 6, 2016 9:52 AM
Nivel

Mi-am cumparat o rochie de tafta,neagra....care imi este mare si trebuie modificata ,apoi putin scurtata......si pe care vreau sa o pictez yes yes yes Am in cap ,ca va fi rochia mea de soacra mare yes yes yes
PS.Am reusit sa-mi deschid si magazin virtual pe FASHIONHUNT.RO yes yes yes (Acolo gasiti si preturile si putem discuta)
Fetelor,sunt atat de fericita ca explodezCrazy de fericire dance chitara bounce Un sfat:cand vrei ceva,incearca si incearca si incearca si iar incearca....vei izbuti firstprize sic
Aici,va voi tine la curent cu noile piese.....yes
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, January 6, 2016 10:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Felicitari!!! unele sunt tare tare dragute
marivic
Scris: Wednesday, January 6, 2016 11:24 AM
Nivel

Multumesc,Alexandraaaaa Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove
Eileen
Scris: Wednesday, January 6, 2016 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Bravo MarivicBravoo Bravoo Bravoo
Sunt foarte frumoase si ma bucur tare mult ca ai gasit o directie in care sa mergi! Mult succes si mult spor.Bravoo Bravoo Bravoo
marivic
Scris: Wednesday, January 6, 2016 12:56 PM
Nivel

Eileen wrote:
Bravo MarivicBravoo Bravoo Bravoo
Sunt foarte frumoase si ma bucur tare mult ca ai gasit o directie in care sa mergi! Mult succes si mult spor.Bravoo Bravoo Bravoo

Eileen Cheek Kiss multumesc computerlove Directia am gasit-o din 2013 DistanceKiss .Este un hobby care imi scoate la iveala,dragostea,pasiunea pentru acesta.....Imi dezvolt aceasta latura si ma relaxez extrem de mult atunci cand intru in atelier DistanceKiss
Sa dea Dumnezeu!angel MULTUMESC
Eileen
Scris: Wednesday, January 6, 2016 2:36 PM
Nivel

Stiu ca faci demult asta , doar ca o perioada ziceai ca nu ai mai facut ! Felicitari inca o data Bravoo Bravoo
marivic
Scris: Wednesday, January 6, 2016 2:53 PM
Nivel

Ahhhh si da si nu ras Nu am mai lucrat pentru stoc.....o perioada mare de timp;am lucrat numai pe comenzi stricte.Acum mi-am facut din nou provizii si voi incepe ,in forta ras
Multumesc din suflet,Cheek Kiss SINCER DistanceKiss
PS.Sa nu-mi spui ca tu esti Rita ras sic ras
Eileen
Scris: Wednesday, January 6, 2016 3:23 PM
Nivel

Oricum e foarte frumos ceea ce faci computerlove Se vede ca faci cu drag .
Da, da ...euuu Blushing Blushing Trebuie sa recunosc ca inspirata fiind de tine, astazi mi-am facut timp si mi-am postat si eu cate ceva pe fashionhuntBlushing Blushing DistanceKiss DistanceKiss Mai am multem dar nu prea am timp uff uff
marivic
Scris: Wednesday, January 6, 2016 4:25 PM
Nivel

cand am deschis,prima data mi-a sarit in ochi,pagina de noutati si....mi-a ramas pe retina Ritahohot hohot hohot Sunt foarte frumoase si incantata de cunostinta....Lol
Munca mea,sincer,o fac din pasiune si pun in ea,toata dragostea de care dispun!De aceea ies cele mei minunate tricouri cu dragostecoeur coeur coeur
marivic
Scris: Thursday, January 21, 2016 7:02 PM
Nivel

O tricou pe comanda, pentru o pustoaica de 12 ani,cu numele unei formatii,cica....sic
Asa a comandat,asa am realizat yes
Lasand gluma la o parte,tricoul a fost superb.A fost pictat cu alb,ivoire,auriu si bronz......yes
mirela74chris
Scris: Thursday, January 21, 2016 7:26 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Bravoo
marivic
Scris: Thursday, January 21, 2016 8:14 PM
Nivel

SIS Cheek Kiss Cheek Kiss DistanceKiss
aurishta
Scris: Friday, January 22, 2016 7:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Bravoo Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.