Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Dupa cum am vazut aici s-au deschis diverse topicuri cu hobby-ul fiecaruia. Am si eu,dupa cum stiti un mare hobby:pictura pe haine.O fac din pasiune,din dragoste pentru pictura,adaug dragoste pentru frumos si multa,foarte multa pasiune.Lucrarile mele le-am intitulat,,Tricouri cu dragoste''dar pictez si pe bluze,fuste,rochii,topuri,etc Multe dintre voi ,imi cunoasteti pasiunea si pagina de Facebook https://www.facebook.com/Tricouri-cu-dragoste-334713710010119/ As dori sa expun si eu aici,pasiunea mea asa cum si cele care croseteaza isi etaleaza rodul muncii lor Am sa va tin la curent cu lucrarile mele.......
Iata ultimile mele creatii care sper sa-si gaseasca cat mai curand posesoarele norocoase.....
Bluza din triplu-voal,dublata pe interior,pictata manual.Cumparata din Venetia,este Made in Italy. Masura 40/42.Unicat Disponibila
,,Ghiocei de grădina' Bluza lungă tip tunica din pânză topită,pictata manual ,masura 36/măsura canadiană 7/măsura UK 5. Deosebita,model UNICAT.
Geanta tip sacosa,din doc gros de culoare crem,noua,pictata manual. Vedere din fata -DISPONIBILA-
,,Papura'' Centru de masa,(Napron)din bumbac gros,cu dantela crosetata,pictat manual. Unicat Disponibil
-DISPONIBIL- ,,Craita''-Centru pentru masa,din bumbac,margine brodata, pictat manual.(La cerere,se pot adauga mai multe craite si mai multa culoare)
Setul de 4 servetele. -DISPONIBILE- Unicat
|
|
| Culorile nu ies nici dupa foarte multe spalari, .....si indiferent de anotimp,orice piesa vestimentara,fie ea rochie,tricou,fusta sau bluza se poate purta in orice moment si va va aduce fericire in suflet! Nu vreau sa-mi fac reclama,dar vreau ca oamenii sa vada dincolo de materiale,dincolo de piesa vestimentara in sine,..... Mie imi aduce ,fiecare piesa.....bucurie in suflet,fericire pe chip si imi lumineaza toata ziua. Vreau sa va arat piesele lucrate si purtate si de mine.... Tricou cu bufnita,pentru Victor...
Tricou cu bufnita pentru mine
Rochie de ocazie.de zi
Tricou cu maci
Am sa mai postez cat de curand caci am in lucru o tunica din triplu voal si o rochita bavareza |
|
| Mi-am cumparat o rochie de tafta,neagra....care imi este mare si trebuie modificata ,apoi putin scurtata......si pe care vreau sa o pictez Am in cap ,ca va fi rochia mea de soacra mare PS.Am reusit sa-mi deschid si magazin virtual pe FASHIONHUNT.RO (Acolo gasiti si preturile si putem discuta) Fetelor,sunt atat de fericita ca explodez de fericire Un sfat:cand vrei ceva,incearca si incearca si incearca si iar incearca....vei izbuti Aici,va voi tine la curent cu noile piese..... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| Felicitari!!! unele sunt tare tare dragute |
|
| Multumesc,Alexandraaaaa |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bravo Marivic Sunt foarte frumoase si ma bucur tare mult ca ai gasit o directie in care sa mergi! Mult succes si mult spor. |
|
| Eileen multumesc Directia am gasit-o din 2013 .Este un hobby care imi scoate la iveala,dragostea,pasiunea pentru acesta.....Imi dezvolt aceasta latura si ma relaxez extrem de mult atunci cand intru in atelier Sa dea Dumnezeu! MULTUMESC |
|
| Stiu ca faci demult asta , doar ca o perioada ziceai ca nu ai mai facut ! Felicitari inca o data |
|
| Ahhhh si da si nu Nu am mai lucrat pentru stoc.....o perioada mare de timp;am lucrat numai pe comenzi stricte.Acum mi-am facut din nou provizii si voi incepe ,in forta Multumesc din suflet, SINCER PS.Sa nu-mi spui ca tu esti Rita |
|
| Oricum e foarte frumos ceea ce faci Se vede ca faci cu drag . Da, da ...euuu Trebuie sa recunosc ca inspirata fiind de tine, astazi mi-am facut timp si mi-am postat si eu cate ceva pe fashionhunt Mai am multem dar nu prea am timp |
|
| cand am deschis,prima data mi-a sarit in ochi,pagina de noutati si....mi-a ramas pe retina Rita Sunt foarte frumoase si incantata de cunostinta.... Munca mea,sincer,o fac din pasiune si pun in ea,toata dragostea de care dispun!De aceea ies cele mei minunate tricouri cu dragoste |
|
| O tricou pe comanda, pentru o pustoaica de 12 ani,cu numele unei formatii,cica.... Asa a comandat,asa am realizat Lasand gluma la o parte,tricoul a fost superb.A fost pictat cu alb,ivoire,auriu si bronz......
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|
| SIS |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536