Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Alfonsito esti baiat mare!!!
eu am ramas masca cand am auzit de la nasa lui Andrei ca a vazut copilasi de 9 luni- 1 an care mananca singuri cu lingurita!!!
eu stiam ca spre 2 ani cei mai multi copii reusesc sa faca chestia asta!
cum spuneam mai demult, nu stie sa manance inca cu lingurita... cu mana stie sa tina papa si canuta sau biberonul (cand nu ii e lene, ca de obicei!) dar sa bage lingurita cu mancare in gura... noooooo.... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Ioana mai baga lingurita in gura, la ea sau la mine, ca imi da si mie sa pap... Dar nu tot timpul. De multe ori trebuie sa-i dau o lingurita separata, ca altfel mi-o ia pe a mea din mana. Bine, acum nu-i dau lingurita decat la alimentele care stau in lingurita, caci le cam imprastie. Ea mai face o chestie... Daca vede ca nu reuseste sa bage lingurita in gura, baga degetul in lingurita, ia mancare pe deget si apoi baga degetul in gura si linge mancarea de pe el... Dar tot e bine ca incearca... Robert parca a mancat iaurt singur undeva in jur de 1,6 ani, daca nu ma insel... Parca am o poza cu el pe undeva... Am gasit!
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De 2 zile CRistina insista ca la ciorba sa aiba si ea lingurita ei si chiar incearca sa manance cu ea, desi jumatate e pe jos. Din pacate din faptul ca ea mananca cu stanga ma incurca si pe mine si imi da peste lingura cu ciorba. Ce rezulta... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| al meu a ramas la nivelul de DA-MI !!! pe care il si zice cu tarie...sau ne arata cu degetelul spre gura unde trebuie sa bagam bunatatile |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Piticuta mea, Alex, papa singura cu lingurita cam jumate din castronel dupa care intervin ca sa papam mai repede. Promit sa pun un filmulet sa-mi vedeti papacioasa!
 |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa-ti creasca mare papacioasa, ca frumoasa si cuminte mai e |
|
| Am vazut-o pe Alex ca cum tine lingura si am ramas asa surprinsa......de! Cristina mea o tine tot de varf, dar cu mana stanga. Pofta mare! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:Piticuta mea, Alex, papa singura cu lingurita cam jumate din castronel dupa care intervin ca sa papam mai repede. Promit sa pun un filmulet sa-mi vedeti papacioasa!
Sa-ti traiasca mancacioasa! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Va multumim frumos! Chestia e ca repetam figura in fiecare zi cu jumatate de castronel...sper sa ajungem la unul intreg si sa nu-mi pierd rabdarea sa-i dau cealalta jumatate. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo, Alexandra. E mandra mami si are de ce ! Leut, felicitari pentru rabdare. Nu vii si pe la noi ?
Frumoaso, pupici de la Mariuca ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Bravo Alex dar tu papi asa frumos,,, |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| la pitici si multa rabdare la mamici  Elena cam de o luna manaca singurica cu linguritza ciorbitza, supa.. Mai bine zis nu accepta sa o ajute nimeni, face mare galagie si imi impinge mana... , ...chiar daca mai da pe alaturi S-a invatat treptat. Incepand de la vreo 9 luni pt ca nu era atenta la ce manca si se juca cu diverse ...de pe masa...am hotarat sa ii dau furculita, linguritza in mana si sa o ajut cand papa. Asa ca , atunci cand vine ora de masa...ne asezam toti (care suntem acasa) la masa si papam, fiecare la locul lui...si o asteptam si pe Elena 30 min-40 min pana termina...ca altfel se da jos de pe scaun. |
|
| fetita mea are acuma 1,5 luni si tine ft bine lingurita in mana si o duce si la gurita ...iar daca o las sa manince singurica toata bucataria e plina de papa..ma gindesc ca asa invata toti copiii..la inceput mai neindemanatici ..nu stiu daca n-ar trebui sa insist mai mult mai ales ca vreau s-o dau la cresa...mamici...care mai sunteti in situatia mea.....ce spuneti?
|
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bravo pitici ,felicitari pentru progrese si eu am scapat ,ai mei papa singuri amandoi!!!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| al meu papa si singurel dar ai mai dau si eu.am inceput cam pe la 1 an daca nu mai devreme sa ai dau o lingirita in mana si nu mai concepe sa stea la masa fara ea.mai nou papa si cu furculita.al ajut eu cand nu poate.deci la supa trebuie neaparat sa aibe si el o lingurita in mana si eu ai dau cu alta.cateodata mai vrea sa facem si schimb.sau mi le ea pe amandoua si atunci eu iau supa de pe masa.la pireu si carnita sai macaroane ceva gros al las singur supa nu prea ajunge in gurita mai multin poala |
|
|