Piciul mananca singur?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Alfonsito bravo esti baiat mare!!!

eu am ramas masca cand am auzit de la nasa lui Andrei ca a vazut copilasi de 9 luni- 1 an care mananca singuri cu lingurita!!! what

eu stiam ca spre 2 ani cei mai multi copii reusesc sa faca chestia asta!

cum spuneam mai demult, nu stie sa manance inca cu lingurita... cu mana stie sa tina papa si canuta sau biberonul (cand nu ii e lene, ca de obicei!) dar sa bage lingurita cu mancare in gura... noooooo....
Cris Rusu
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Ioana mai baga lingurita in gura, la ea sau la mine, ca imi da si mie sa pap... hohot dance Dar nu tot timpul. De multe ori trebuie sa-i dau o lingurita separata, ca altfel mi-o ia pe a mea din mana. Bine, acum nu-i dau lingurita decat la alimentele care stau in lingurita, caci le cam imprastie. Ea mai face o chestie... Daca vede ca nu reuseste sa bage lingurita in gura, baga degetul in lingurita, ia mancare pe deget si apoi baga degetul in gura si linge mancarea de pe el... Dar tot e bine ca incearca... Robert parca a mancat iaurt singur undeva in jur de 1,6 ani, daca nu ma insel... Parca am o poza cu el pe undeva... Am gasit!
MNiko
Scris: Thursday, February 8, 2007 11:30 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
De 2 zile CRistina insista ca la ciorba sa aiba si ea lingurita ei si chiar incearca sa manance cu ea, desi jumatate e pe jos. Din pacate din faptul ca ea mananca cu stanga ma incurca si pe mine si imi da peste lingura cu ciorba. Ce rezulta...banghead banghead banghead
fdianamaria
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
al meu a ramas la nivelul de DA-MI !!! pe care il si zice cu tarie...sau ne arata cu degetelul spre gura unde trebuie sa bagam bunatatile hohot
leut
Scris: Friday, February 9, 2007 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Piticuta mea, Alex, papa singura cu lingurita cam jumate din castronel dupa care intervin ca sa papam mai repede. Promit sa pun un filmulet sa-mi vedeti papacioasa!yes
img
sousourel
Scris: Sunday, February 11, 2007 8:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sa-ti creasca mare papacioasa, ca frumoasa si cuminte mai e pupici pupici pupici
MNiko
Scris: Sunday, February 11, 2007 9:39 PM

Am vazut-o pe Alex ca cum tine lingura si am ramas asa surprinsa......de! Cristina mea o tine tot de varf, dar cu mana stanga.
Pofta mare!
Kiki
Scris: Sunday, February 11, 2007 10:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:
Piticuta mea, Alex, papa singura cu lingurita cam jumate din castronel dupa care intervin ca sa papam mai repede. Promit sa pun un filmulet sa-mi vedeti papacioasa!yes

Sa-ti traiasca mancacioasa! yes yes
leut
Scris: Monday, February 12, 2007 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Va multumim frumos! Chestia e ca repetam figura in fiecare zi cu jumatate de castronel...sper sa ajungem la unul intreg si sa nu-mi pierd rabdarea sa-i dau cealalta jumatate. dance
Maria & Mario
Scris: Monday, February 12, 2007 11:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bravo, Alexandra. E mandra mami si are de ce ! Leut, felicitari pentru rabdare. Nu vii si pe la noi ? oare

Frumoaso, pupici de la Mariuca ! pupici pupici pupici
Deziree
Scris: Tuesday, February 13, 2007 10:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Bravo Alex dar tu papi asa frumos,,,pupici
bontocel
Scris: Wednesday, February 14, 2007 3:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
bravo la pitici si multa rabdare la mamici ras
Elena cam de o luna manaca singurica cu linguritza ciorbitza, supa.. yes
Mai bine zis nu accepta sa o ajute nimeni, face mare galagie si imi impinge mana...
, ...chiar daca mai da pe alaturiessen
S-a invatat treptat. Incepand de la vreo 9 luni pt ca nu era atenta la ce manca si se juca cu diverse ...de pe masa...am hotarat sa ii dau furculita, linguritza in mana si sa o ajut cand papa.Chef
Asa ca , atunci cand vine ora de masa...ne asezam toti (care suntem acasa) la masa si papam, fiecare la locul lui...si o asteptam si pe Elena 30 min-40 min pana termina...ca altfel se da jos de pe scaun.sic
Natusic2008
Scris: Sunday, March 28, 2010 1:24 PM

fetita mea are acuma 1,5 luni si tine ft bine lingurita in mana si o duce si la gurita ...iar daca o las sa manince singurica toata bucataria e plina de papa..ma gindesc ca asa invata toti copiii..la inceput mai neindemanatici ..nu stiu daca n-ar trebui sa insist mai mult mai ales ca vreau s-o dau la cresa...mamici...care mai sunteti in situatia mea.....ce spuneti?
alcool
KRYS85
Scris: Sunday, March 28, 2010 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Bravo piticinewclap newclap newclap ,felicitari pentru progresepupici pupici si eu am scapat ,ai mei papa singuri amandoi!!!yes

miorita02
Scris: Monday, March 29, 2010 2:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
al meu papa si singurel dar ai mai dau si eu.am inceput cam pe la 1 an daca nu mai devreme sa ai dau o lingirita in mana
si nu mai concepe sa stea la masa fara ea.mai nou papa si cu furculita.al ajut eu cand nu poate.deci la supa trebuie neaparat sa aibe si el o lingurita in mana si eu ai dau cu alta.cateodata mai vrea sa facem si schimb.sau mi le ea pe amandoua si atunci eu iau supa de pe masa.la pireu si carnita sai macaroane ceva gros al las singur supa nu prea ajunge in gurita mai multin poala
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.