Piciul mananca singur?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Wednesday, December 20, 2006 8:41 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kali wrote:
Stim si noi cum estebanghead ... dupa masa arata totul ca la porci.
Intotdeauna Alexia are o lingurita si un castronel cu mancare in fata, din care se serveste singura sau imi da mie.ras Ca sa fiu sigura ca ajunge ceva si in stomacel, nu numai pe jos, o hranesc eu din alta farfurie; in acest fel stiu si ce cantitate a mancat.
La ciorbe, pentru a evita un dezastru si mai mare, ii dau paine in manuta pe care o mananca singura, iar eu sunt responsabila cu lingurita.

Nici eu n-am renuntat la ai da eu ca sa fiu sigura ca mananca. Ii dau din aceeasi farfurie pe care o are ea in fata pt ca trebuie s-o tin sa n-o rastoarne. In privinta murdariei ... nu e chiar asa de mare. Doar pe hainele ei si pe masa. Pe jos nu prea ajung decat firimituri de paine(asta daca ii dau pt ca eu o cam evit painea. Chiar ieri mi-a spus doctorita sa ne ferim de multa paine)
tic23tac
Scris: Tuesday, December 26, 2006 3:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/22/2006
inca nu papa singur cu lingurita dar din manuta stie...am incercat si noi de cateva ori dar asa cum zicea o mamica nu nimereste decat ochisorii,nasucul si pana la gurita varsa tot asa ca mai asteptam un pic si ne da mami pana atunci ca altfel....zugravim bucataria din noufirstprize
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, December 26, 2006 4:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Revenim si noi cu detalii: Matei ar dori sa manance singurel.Daca ii dau in mana ceva, manca, dar acum, mai nou, kiar tine cu tot dinadinsul sa manance si semilikide cu propria-i lui manutza.Ramane insa valabila problema cu saturatul:dupa cateva lingurite de ale lui, se satura, pe cand daca ii dau eu, mananca mult mai mult.
fdianamaria
Scris: Sunday, January 7, 2007 4:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Am meu e o puturos tare...daca se poate sa-i dam mereu noi sa pape, eventual sa-i tinem si biberonul sa bea apa sau suc, e perfect. Nu are chef sa se chinuie deloc...doar sa primeasca. Daca avem intentia sa-l lasam pe el sa pape singurel, arunca mancarea si se joaca...ras
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, January 7, 2007 4:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
singur mananca biscuiti, banane, paine, cozonac, cam ce poate tine in manute singurel... f rar nimereste si cana sau bibi in gurita pe unde trebuie dar cel mai adesea toate ajung pe jos, pe el sau... pe mine!banghead
cu lingurita nu stie ce sa faca si daca i-o las o da de pamant sau mi-o arunca mie in cap si inca nu ma grabesc sa il las sa faca prin casa ca la nebuni!
isi mai baga manutele in castronul cu mancare, se mozoleste tot si apoi o striveste intre degetele si se uita taaare mirat la ea... dar nu o duce la gura. probabil ca daca nu o poate tine ca pe biscuiti nu stie ce sa faca cu ea...hohot
leut
Scris: Sunday, January 7, 2007 8:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mniko, care-i treaba cu painea? Ti-a spus dr. de ce nu-i buna?
Te intreb pentru ca Alex nu concepe sa nu manance la pranz si o bucatica de "pia"...cum sa nu-i dau, ca nu tace pana nu vede o bucatica?oare
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, January 7, 2007 9:16 PM
Nivel

Cred ca Cristina de MNiko este un pic grasunica si de aceea are interdictie la paine. Noi ne impacam foarte bine cu painea de secara, cu grahamul sau cu painea de seminte si nu-mi inchipui cum ar fi fara ele, Alexandrele se pare ca sunt moarte dupa painitza ras . Si fara paine cum i-as putea da ciorbitza? Cum s-ar satura doar din supa si zarzavat?oare
AdrianaC
Scris: Sunday, January 7, 2007 10:00 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Andrei nu papa singurel. Daca ii dau in manute banana sau biscuiti sau orice altceva, e prea lacom si baga prea mult in gura si se inneaca, asa ca am renuntat sa ii mai dau lui.
Andi&Mariuca
Scris: Monday, January 8, 2007 8:28 AM
Nivel

Nicoleta, fetita lui MNiko este putin mai slabuta decat Andrei al meu ca doar asa ii sta bine unei domnisoare, nu? pupici .
eu totusi i-am dat paine (nu in fiecare zi si nu multa, maxim o felie la masa, dar micuta) pentru ca trebuie sa manance si paine de la aceasta varsta. in Capraru am citit ca e ok chiar si paine neagra pt tranzitul intestinal.

cred ca numai daca i se in exces, copilul ajunge sa se umfle, sa fie "pufos".
MNiko
Scris: Monday, January 8, 2007 11:22 AM

Imi cer scuze pt intarzierea raspunsului, dar 2 zile n-am avut internet.
Intr-adevar cand ni s-a interzis painea era mai grasunica, dar si acum cand este chiar pe linia de mijloc a graficelor de crestere ni se spune "fara paine". Ni s-a spus si fara cereale.
Cristina mananca totusi o felie de paine pe zi (cateodata mai multa) dar o dau dimineata cu unt sau cu branza topita. Prefer sa manance ciorba mai mult goala(oricum are cartof in ea) pt a nu se obisnui sa manance cu multa paine. Mie mi se dadea mica fiind multa paine la masa. Acum cand vreau sa renunt, nu pot ca mi se face rau la anumite mancaruri daca nu mananc si paine.
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, February 7, 2007 1:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
uite asa papa nazdravanu meu Paella:
Kiki
Scris: Wednesday, February 7, 2007 7:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Pofta mare, puisor! pupici
MNiko
Scris: Wednesday, February 7, 2007 8:15 AM

bravo Alfonso
Laura&Alfonso
Scris: Wednesday, February 7, 2007 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, Mniko pupici pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, February 7, 2007 1:08 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
darius nu vrea sa manance daca ii dau eu(rar il prind cu chef de mancat astfel).vrea sa manance singur,orice ce se mananca cu lingura.mai nimereste gura,sau de multe ori doar jumatate de lingura de ciorba ajunge in gura,restul pe bluza.mie drag cand il vad cum se chinuie sa manance singur,si il las,doar ca stau langa el sa fiu sigura ca a si mancat ceva
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.