Piciul mananca singur?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
roxanik
Scris: Thursday, November 18, 2010 5:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/11/2010
Buna, si noi am crescut mariyes. Singure mananca inca de la 1 an si 4, 5 luni. Acum ma laud si eucoeur, ale mele mananca singure fara sa intervin eu si sunt asa de bucuroasa, ei ca se mai mazgalesc putin asta e alta treabaessen, dar pot sa ma laud ca mananca singure singurele si mai nou nici fitze la mancare nu mai fac.
aurishta
Scris: Wednesday, May 11, 2011 5:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Angelica are un an si noua luni si mananca deja singurica aproape tot!topai
alexandrabogdan
Scris: Thursday, May 12, 2011 1:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
timid timid incepem si noi sa papam singurele. micul dejun aproape in intregime si pranzul o lingura ea o lingura eu ca altfel de apuca cinasic
Ana
Scris: Thursday, May 12, 2011 1:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Flavio papa singurel de ceva timp,chiar daca se murdareste il las ca sa se invete,numai la borsuc sau supica il mai ajut eu si acolo tipa ca vrea el sa pape singurelras
PrincessLilou
Scris: Thursday, December 8, 2011 9:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie la 18 luni mananca singura ou prajit sau ou moale sau omleta sau paine prajita unsa cu tot felul, iaurt, fructe si biscuite ras
in rest ne ajuta mami sau tati ca altfel ne apuca Anu Nou!! dar foloseste si singurica lingurita, desi uneori o mai apuca sa cate boabele de mazare si le baga in gura una cate una, dupa care striga: More!!! si noi o completam: "More, please!"
sophie sta si acum in high chair...nu stiu pana la ce varsta dar masuta de la scaun...arata de parca au cotropit turcii. uneori mai arunca si cate o bucatica de paine, ou, etc, pe jos. sau cand mananca iaurtel si a scapat pe masuta il intinde apoi peste tot cu manutele ras
dupa masa, de fiecare data ajung sa o schimb. sic
sweet angel
Scris: Thursday, December 8, 2011 1:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
edy papa singurel tot ce poate tine in manuta se muste, lingurita nu o foloseste sa pape numai sa imi scoata mancarea din castronel si sa o intinta pe tavita de la scaun. nici sticla de lapte nu o tine singur , e mai usor asa. in schimb cea de apa o tine, cand ii este sete
bulinutza
Scris: Thursday, December 8, 2011 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Alexandra papa totul singura ajutata de toate "uneltele": linguritza, lingura mare, furculitza si nu in ultimul rand manutze. La ciroba e cel mai nasol, ca nu ma lasa sa o ajut si jumatate ajunge pe haine...banghead Dar e capoasa si n-am ce face: fie o las sa pape singura, fie isi pune mana la gura si nu papa deloc...nervi Asa ca traiasca masina de spalat si de uscat!ras
Dianna
Scris: Thursday, December 8, 2011 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
Ce frumos!computerlove computerlove computerlove
Fiecare mamica se mandreste cu puiutul ei (asa si trebuie)..asa cum si eu o sa fac in continuare!!ras

Si fetita mea papa singura de pe la 1 an si 8 luni.Acum mananca aproape toate felurile,mai putin mancarurile mai lichide ..ca pierde ciorbita sau lapticul cu cereale pe drum.Asa ca aici mai avem de lucrat.Mananca si cu mana si cu lingura,furculita cum vrea ea in momentul respectiv.hearts hearts hearts

img

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.