|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Buna, si noi am crescut mari . Singure mananca inca de la 1 an si 4, 5 luni. Acum ma laud si eu , ale mele mananca singure fara sa intervin eu si sunt asa de bucuroasa, ei ca se mai mazgalesc putin asta e alta treaba , dar pot sa ma laud ca mananca singure singurele si mai nou nici fitze la mancare nu mai fac. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Angelica are un an si noua luni si mananca deja singurica aproape tot! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| timid timid incepem si noi sa papam singurele. micul dejun aproape in intregime si pranzul o lingura ea o lingura eu ca altfel de apuca cina |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Flavio papa singurel de ceva timp,chiar daca se murdareste il las ca sa se invete,numai la borsuc sau supica il mai ajut eu si acolo tipa ca vrea el sa pape singurel |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| sophie la 18 luni mananca singura ou prajit sau ou moale sau omleta sau paine prajita unsa cu tot felul, iaurt, fructe si biscuite in rest ne ajuta mami sau tati ca altfel ne apuca Anu Nou!! dar foloseste si singurica lingurita, desi uneori o mai apuca sa cate boabele de mazare si le baga in gura una cate una, dupa care striga: More!!! si noi o completam: "More, please!" sophie sta si acum in high chair...nu stiu pana la ce varsta dar masuta de la scaun...arata de parca au cotropit turcii. uneori mai arunca si cate o bucatica de paine, ou, etc, pe jos. sau cand mananca iaurtel si a scapat pe masuta il intinde apoi peste tot cu manutele dupa masa, de fiecare data ajung sa o schimb. |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| edy papa singurel tot ce poate tine in manuta se muste, lingurita nu o foloseste sa pape numai sa imi scoata mancarea din castronel si sa o intinta pe tavita de la scaun. nici sticla de lapte nu o tine singur , e mai usor asa. in schimb cea de apa o tine, cand ii este sete
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Alexandra papa totul singura ajutata de toate "uneltele": linguritza, lingura mare, furculitza si nu in ultimul rand manutze. La ciroba e cel mai nasol, ca nu ma lasa sa o ajut si jumatate ajunge pe haine... Dar e capoasa si n-am ce face: fie o las sa pape singura, fie isi pune mana la gura si nu papa deloc... Asa ca traiasca masina de spalat si de uscat! |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Ce frumos! Fiecare mamica se mandreste cu puiutul ei (asa si trebuie)..asa cum si eu o sa fac in continuare!!
Si fetita mea papa singura de pe la 1 an si 8 luni.Acum mananca aproape toate felurile,mai putin mancarurile mai lichide ..ca pierde ciorbita sau lapticul cu cereale pe drum.Asa ca aici mai avem de lucrat.Mananca si cu mana si cu lingura,furculita cum vrea ea in momentul respectiv.
|
|
|