Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ma bucur ca ai deschis acest topic. Intr-adevar, mergand la o pediatra cu experienta in Cluj, pt diaree, i-a facut si un examen complet (cam ceea ce descriati voi, candva, despre cum trebuie sa fie examinarea bb-ului). Va amintiti, poate ca Victor are 6 degetele la piciorusul drept. Ei bine, acelasi piciorus e putin rasucit (laba piciorului) spre exterior. De altfel, cu ajutorul pediatrei ne-am si lamurit ca are si calcatura intr-o parte, pe acel picior. Ni s-a recomandat masaj si vizita la un ortoped. Sper sa mergem cat mai curand, dar avem strangeri de inima din cauza degetelului pe care ni se va recomanda sa-l operam. Ciudat e ca pare sa fie si ceva ereditar, sau poate fi coincidenta, atat tatal lui Victor, mama lui (bunica paterna), precum si strabunicul (tatal mamei paterne) au calcatura puternic apasata pe exterior. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Stiti ca si eu am observat la Alexandra ca paseste pe exteriorul labei piciorului (la ambele picioare)? Am zis s-o tin sub observatie deocamdata, sa vad cum evolueaza si, daca persista comportamentul, voi apela la un examen de specialitate. Sousourel, multa sanatate lui Victoras! Cand va trebui sa faceti operatia? |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Anaida wrote:Stiti ca si eu am observat la Alexandra ca paseste pe exteriorul labei piciorului (la ambele picioare)? Am zis s-o tin sub observatie deocamdata, sa vad cum evolueaza si, daca persista comportamentul, voi apela la un examen de specialitate. Sousourel, multa sanatate lui Victoras! Cand va trebui sa faceti operatia?
Multumim Anaida. Va dorim si noi multa sanatate
Cat despre operatie.... nici macar nu sunem hotarati sa o facem. Ma uit la degetelul lui bonus si arata la fel de normal ca si restul. Nu stiu, zau, ce vom face |