Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Butterfly am si eu aceeasi problema cu Robert.Am vazut cam pe la 2 ani ca incep sa i se stambe de la genunchi in jos si parca merge si cu talpa dreapta un pic spre interior.Am fost la medicul de fam sa-mi dea trimitere la ortoped si s-a uitat la mine de parca as fi spus cea mai mare tampenie din lume de parca n-as avea ce face si ii caut fel si fel de boli lui Robert.Abia mi-a dat o trimitere la pediatru.Asta a fost ieri.Acum ca am descoperit postarea ta imi spui te rog si mie voi ce ati mai facut?Ati fost la medic? S-au indreptat de la sine? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| crinutza,da,la noi s-a indreptat de la sine.a fost asa cum au spus medicii atunci,ca o fi de la pampers,cum mersul lui era obisnuit cu pampersul intre picioare,dupa ce l-am dezvatat,a luat o "intorsatura" picioarele lui,dar acum totul e ok,chiar are picioare frumoase |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor noi nu am patit asa ceva dar prietena noastra are un baietel care a avut asa o problema si s-a indreptat cu siropel Osteocare (vitamina D, magneziu si altele). |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor si noi avem aceeasi problema cu Petru. Mama e suparata foc pe mine ca am neglijat atata timp aceasta problema desi mi-a fost sesizata inca de acum 2 ani de vecinul nostru care e kinetoterapeut. Acum am luat trimitere la kinetoterapie ( atentie - nu - ortoped care a spus ca totul e in regula) si deja suntem la a doua sedinta. In afara de asta o sa ii mai cumparam si incaltari speciale care costa 400 lei (prin casa de asigurari cu dosar) si 600 lei fara. Treaba e ca terapeutul ne-a spus ca nu sunt sanse de recuperare nici macar 50%. O sa ii fac si o poza si o sa revin. Si el are tot asa piciorusele in X si cateodata spun si ca il dor genunchii. Imi vine greu sa cred ca sansa de recuperare este atat de mica avand in vedere varsta. Imi vine sa mor de suparare ca parca am fost tampita ca nu am luat in serios cand mi s-a atras atentia prima data , singura mea scuza fiind ca era tot asa o etapa in crestere. Daca o pot numi scuza.
|