![Avatar](/i.ashx?u=18)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ahaaaa...Ia sa ma uit si eu la fi-miu, ca habar nu am...Presupun ca daca era ceva in neregula imi zicea medicul...ca l-a vazut recent si s-a uitat si in gura.. Hai ca suntem off topic, in loc de picioare am ajuns sa vorbim de limba... |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Pai daca scoate limba de un cot ca fi-miu, nu cred ca sunt probleme... glumesc, ar fi vazut doctorul daca era ceva. Suntem off-topic rau. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Stiam ca acest lucru se verifica la noi inca din maternitate. SI cu siguranta cineva ti-ar fi spus pana acum. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=37)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Daca poate zice "l", macar accidental, daca scoate limba (te imita), peste buze, daca o poate ridica spre nas...e putin probabil sa-i afecteze vorbirea. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=13)
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| sousourel wrote:Daca poate zice "l", macar accidental, daca scoate limba (te imita), peste buze, daca o poate ridica spre nas...e putin probabil sa-i afecteze vorbirea.
"I" de la iepure sau "L" de la Laura? |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| stele_pe_cer wrote:
"I" de la iepure sau "L" de la Laura?
"L" de la Laura. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=37)
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miru wrote: "L" de la Laura.
Intr-adevar. |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/tiere_34.gif)
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| Fara suparare, dar este recomandata vizita la ortoped, care mai mult ca sigur, va va recomanda fizioterapie sau gimnastrica de recuperare. Nu este grav, dar acuma este varsta la care se corecteaza. Din pacate stiu, pentru ca fetita mea s-a nascut cu picior equin si merg cu ea la fizioterapie de cand avea 1 an si 4 luni. Am mai vazut cazuri dar nu este grav. Se corecteaza. Curaj si bafta! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=378) Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| gordi multumesc pentru sfaturi si nu ma supar darius nu s-a nascut asa.pana pe la un an stiu ca la fiecare control se uita si la picioare si nu au vazut/spus niciodata nimic ca ar fi ceva in neregula,deci i s-a facut acum recent si de aceea nu intervin inca doctorii pentru ca au spus ca poate sa isi revina de la sine |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/Others/tiere_34.gif)
![Nivel](/images/ranks/1.gif) Nivel: Membru
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 41
| ne bucuram ca totul e OK. Va pupam. |
|
| gordi wrote:ne bucuram ca totul e OK. Va pupam. multumim si intoarcem pupiceii |
|
![Avatar](/i.ashx?u=583)
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| butterfly ma bucur ca totul e bine la piciorutele lui Darius, sunt sigura ca pana la 3 ani, 3 ani si un pic isi vor reveni, am mai vazut asa la un copil |
|
| crista,multumesc mult si sper si eu sa ii treaca,ca ma enerveaza pe mine cand il vad si se vede si in pantaloni lungi cand merge.totusi,am speranta ca ii va trece |
|
![Avatar](/i.ashx?u=583)
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| butterfly wrote:crista,multumesc mult si sper si eu sa ii treaca,ca ma enerveaza pe mine cand il vad si se vede si in pantaloni lungi cand merge.totusi,am speranta ca ii va trece
sunt sigura |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro/images/avatars/1an/deadly.gif)
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Pupicei lui Darius Bine ca nu e nimic de speriat. |
|
|