Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mamicilor,nu mai pot,sunt extrem de stresata din cauza picioarelor lui darius.de curand am observat ca de la genunchi in jos nu sunt drepte.de atunci il urmaresc tot mai des si nu stiu ce as putea face.ati mai trecut careva prin asa ceva?isi revine?sa merg la dr cu el?nu stiu ce sa fac,dar eu sunt stresata rau din cauza asta.pana la genunchi e ok,dar mai jos e "ceva".nu isi poate atinge gleznele.de la ce e asa? cam asa arata:
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Dar de cand ai observat ca sunt asa? |
|
| exact nu stiu,de aprox o luna,oricum nu le are asa din nastere(sunt convinsa) |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu una cred ca in locul tau as consulta un ortoped asap.
Nu prea am cunostinte in domeniu, nu pot decat sa trimit muuulti lui Darius si tie. Asteptam vesti bune |
|
| Cristy wrote:Eu una cred ca in locul tau as consulta un ortoped asap. Nu prea am cunostinte in domeniu, nu pot decat sa trimit muuulti lui Darius si tie. Asteptam vesti bune cred ca voi astepta pana luni si merg cu el la dr sa vedem ce e.stiu ca nu il doare,nu il deranjeaza nimic,dar pt linistea mea trebuie sa merg si sper sa fie bine intoarcem pupicii |
|
| Si eu as merge la medic.....va tineam pumnii sa fie totul bine. Pupici |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noi va tinem pumnii! Sper sa nu fie nimic grav! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Butterfly, Darius este inca micut si este dolofan dupa cum il vad si cred ca de-asta acum piciorusele stau in x...nu stiu daca este grav, noi avem problema cu mersul de rata, deci cu labele spre interior si doctora noastra a spus ca se va corecta in timp, fara nimic, cu mult mers pe jos, desculta pe cat de mult posibil...noi i-am dat si talonete pe care i le-au adus bunicii din tara, ii fac masaje la talpite dupa niste fise ortopedice aduse de mama mea, dar nu se vede nimic deosebit...saptamana viitoare avem programare la doctor sa vedem ce facem mai departe...cred ca un consult medical la pediatrie si/sau ortopedie o sa te lamureasca...pupam voinicul dolofan si sa auzim de bine . |
|
| chiar am vorbit astazi cu mama mea si i-am spus si ei,si mi-a spus ca e posibil sa aibe el asa picioarele,ca mai e in familie(o verisoara de a mea) care are la fel(desi eu nu stiam).totusi vom merge in control,sa fiu linistita total multumim ca ne sunteti alaturi |
|
| La asta m-am gandit si eu prima data, dar daca spui ca e doar de o luna Mult succes maine la doctor si sa aduci vesti bune. |
|
| sousourel wrote:La asta m-am gandit si eu prima data, dar daca spui ca e doar de o luna Mult succes maine la doctor si sa aduci vesti bune.
de o luna am observat eu si de atunci tot urmaresc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu sunt sigura, dar stiam ca picioarele se urmaresc daca sunt drepte atunci cand stai in picioare si tii calcaiele lipite, iar degetele orientate putin spre exterior. Nu stiu exact ce se urmareste, dar la controalele la care mergeam cu Cristina pana la un an, fizioterapeuta mereu ii intindea picioarele si ii lipea calcaiele.
Butterfly succes la medic. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| MNiko wrote: Nu stiu exact ce se urmareste, dar la controalele la care mergeam cu Cristina pana la un an, fizioterapeuta mereu ii intindea picioarele si ii lipea calcaiele.
SI eu tot pana la 1 an stiu ca se poate "indrepta" ceva la picioare.Noi inca de la 4 luni jmatate am facut masaj si gimnastica pt picioruse putin strambe.Acum Matei, la 2 ani si aprox 7 luni are picioarele perfect drepte, numai ca noi am respectat indicatiile de cateva ori pe zi timp de multe luni la rand, totul in joaca.Dupa 1 an la control ni s-a dat ok-ul pt intrerupere.Insa la noi cred ca a fost ceva soft, pt ca masajul era pe pulpa pe latura dinspre exterior sus-jos apasat, in talpa si la glezne.
Va dorim tot binele din lume si multa sanatate! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Butterfly, mult succes la medic si asteptam vesti!Sunt sigura ca nu e nimic grav! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Butterfly, uitandu-ma mai atenta la Mihaita, as spune ca are picioarele cam ca si Darius. Tin minte ca am citit si vazut in "Mama si copilul" a lui Capraru etapele dezvoltarii picioarelor la copii si ordinea era asa: paranteze, X-uri si drepte. Dar nu mai retin varsta corespunzatoare etapelor si am imprumutat cartea cuiva. Voi cauta sa ma lamuresc si voi reveni. |
|
|