Philips PowerPro Expert FC9723
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BogdanPop
Scris: Monday, March 23, 2015 11:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2015
Salutare,
Ce parere aveti despre noua generatie de aspiratoare Philips fara sac cu tehnologia PowerCyclone 6? Din ce am gasit despre ele par intr-adevar o generatie noua superioara.
sousourel
Scris: Monday, March 23, 2015 5:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
thumright
BogdanPop
Scris: Wednesday, April 8, 2015 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Intre timp am primit si un aspirator Philips PowerPro Expert fara sac, pot spune ca intradevar este un aspirator incredibil, aspira praful in profunzime de pe orice suprafata iar noile capate de aspirare fac treaba si mai usoara.
ageorgiana
Scris: Wednesday, April 8, 2015 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
Bogdan au un consum redus de energie si cam asta cauta toata lumea si aspira foarte bine praful.
maccristina
Scris: Wednesday, April 8, 2015 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2014
felicitari pentru faptul ca ai fost selectat as fi vrut si eu foarte mult ...dar nu a fost sa fie ...asa ca nu imi ramane decat sa sprer ca o sa il am si eu intr-o zi ..am inteles ca este super bun
Kmy
Scris: Wednesday, April 8, 2015 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
Tot un aspirator Philips am si eu, al meu este cu sac, modelul PerformerPro Expert FC8726/09, tot clasa A de consum. Este super eficient, nu l-as da pe alt model. Are o putere de aspirare extraordinara si ce m-a incantat cel mai mult este butonul de reglare a nivelului de aspirare. Habar nu am de ce dar la multe aspiratoare acesta a disparut, inclusiv la vechiul meu aspirator, care a expodat si ma lasat in pana fix inainte de craciun, asa cum e regula aceea( stiti voi care )si-a dat sfarsitul fix la 2 zile dupa ce a iesit din garantie.
Philips-ul are filtru HEPA 13, care scoate aerul foarte curat, nu lasa nici un fir de praf sa evadeze dupa ce a ajuns in sac. Am ales acest aspirator, pentru ca sotul are probleme de alergii si o rinita alergica foarte urata, iar de cand il am, in sfarsit nu mai este nevoit sa plece la plimbare cand aspir.
Acest model se potriveste foarte bine si persoanelor care au animale de companie. Are o perie speciala, pentru par de animale. De acest accesoriu a fost sotul incantat Big Laugh pentru ca prietena mea cea mai buna vine la mine la cafea cu pisica si imi umple mocheta de pe hol de par. Acum nu mai trebuie sa stau sa perii covorul, aspiratorul curata orice suprafata in profunzime.ras
Mie imi place foarte mult, e micut( dupa ce aspir il ascund in dulap), usor (il tin intr-o mana si aspir pe sus cu cealalta), silentios ( am facut curat dupa o petrecere , pe la 11 noaptea si nu m-au auzit vecinii sic ) , nu consuma ( are motor de 650W)si aspira maxim, MULT mai bine decat vechiul meu aspirator cu motor de 2000W yes aaaa si are un cablu lung de tot... il pun in priza pe hol si imi ajunge in tot apartamentul.
E un aspirator silentios , economic si eficient... Sunt tare multumita de el...

Kmy attached the following image(s):
dsc01309.jpg

camelia catea
Scris: Wednesday, April 15, 2015 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2015
Ce pot eu sa va spun este ca ''m-am îndragostit'' de el este: silen?ios, economic, aspira elemente mari, ?terge praful ?i murdaria de pe mobila si de pe pere?i,filtrul hepa 13 purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% de alergeni (par de animale, acarieni, polen..etc) asta în caz ca sunte?i alergici ca si mine este minunat, are un design modern, este foarte u?or de manevrat, periile se preteaza la orice fel de murdarie ?i patrund in cele mai mici col?uri.Ce pot sa spun mai mult? Va recomand sa-l încerca?i si sigur nu ve?i fi dezamagi?i:Bravoo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.