Petrecerile lui Matei!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alyna
Scris: Sunday, November 11, 2007 11:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Sousourel,Taki,Mniko,Mariuta,Kiki,va multumim din suflet!!pupici pupici pupici flowers flowers Cu nasucul e mai bine.A fost racit si i-au iesit niste bubite.L-am dat cu niste creme si aproape i-a trecut.
Mami2x
Scris: Monday, November 12, 2007 9:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Frumoasa petrecere!!bravo Mateias, nu te-au ocolit "necazurile" nici de ziua ta. Bine ca au trecut si ati avut o petrecere frumoasa. La multi anisori, pui!flowers pupici
Fluturas
Scris: Monday, November 12, 2007 9:49 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bravo,mateias,frumoasa petrecere ai avut.sa creti mare si sa ai parte de multi anisori!!
Laura
Scris: Monday, November 12, 2007 10:06 AM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Mateias,La Multi Ani Fericiti! yes Frumoasa petrecere ti-a organizat mama! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! pupici
Alyna
Scris: Wednesday, October 28, 2009 3:36 PM
Nivel

Alt anisor a trecut, eu iar am intrat in febra pregatirilorbounce bounce bounce alcool alcool Anul acesta ii voi face singura tortuletul(am cumparat deja niste coloranti pentru figurinele din pasta de lapte praf si abia astept sa ma apuc de modelat).Cum are o mica obsesie pentru masinute,ii voi face o pista de curse cu multe masinibounce bounce Abia astept sa ma apuc de treaba.Am stabilit si care va fi meniul...Urmeaza sa mai fac invitatiile(personalizate cu poza lui pentru a ramane invitatului o amintire frumoasa).Decoratiunile raman cele de anul trecut...In fine...azi incep sa lucrez cu pasta de lapte pentru a face figurinele,mai ales ca mai am 'comanda'de un tort pentru nasa mea care e Mihaelatopai
Kiki
Scris: Wednesday, October 28, 2009 7:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Alyna, spor la treburi! Sa va iasa o petrecere super!
Mela
Scris: Wednesday, October 28, 2009 8:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Alyna,sa aveti o petrecere reusita dance

abia astept sa vad tortul majoreta
Ely
Scris: Wednesday, October 28, 2009 9:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bafta mare Alyna si sa iasa totul bine.pupici
raly
Scris: Thursday, October 29, 2009 7:23 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mult spor Alyna!majoreta majoreta
Anelise
Scris: Thursday, October 29, 2009 9:14 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Alyna, mult spor la pregatiri! majoreta angel Abia astept sa vad tortul care va fi cu siguranta o minunatie, asa cum ne-ai obisnuit! love bounce Pupicei dulci piticului! computerlove
Alyna
Scris: Thursday, October 29, 2009 1:14 PM
Nivel

fetelor,multumesc multcomputerlove computerlove computerlove computerlove iloveyou Am facut aseara niste figurine,o parte doar...m-am enervat ca nu am gasit lapte praf de care vroiam si pasta a fost dificil de prelucrat.In schimb e ff gustoasa.jumatate am mancat-o euessen essen essen Urmeaza sa mai caut pe net idei.Azi fac un tort de proba.Mi-am luat un set pentru decorat cu crema sau frisca..sa vad cum iesebounce bounce

PS:aveti mila,sunt primele mele figurine din pastasic sic si sunt cam anti-talent la modelatalcool

Iata si o parte din meniu

Aperitiv -tartine cu somon afumat
-cosulete de foietaj cu salata de ciuperci
-cosulete de paine cu salata de ton si porumb
-chiftelute din cascaval
-inele de ceapa
-chiftele din carne
-piept de pui cu susan
-carnaciori in aluat
-ciupercute din oua si rosii(oul este umplut cu pate frecat cu galbenus,dupa ce se taie un capacel ca sa stea pe platou.in cap se pune jumatate de rosie scobita.Sa arate ca o ciupercuta)

Felul doi....pauzabanghead banghead habar nu am....

Alyna attached the following image(s):
1.jpg2.jpg

danab
Scris: Friday, October 30, 2009 10:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Alina, arata super figurinele. Ce fel de lapte ar trebui folosit? Poti sa mai cumperi de la kaufland si alte figurine din zahar, cu pitici, pisici...
Ca felul doi, poti pune la cuptor pulpite de pui si carnita de purcel si scapi mai usor, sau ceafa/muschi de purcel facute rulada. Cartofi natur sau pilaf ca garnitura (fierbi orezul cu un ardei rosu, il scurgi si il prajesti cu sunculita si cabanos taiati marunt - iese de nota 10).
Spor la pregatiri!
Alyna
Scris: Friday, October 30, 2009 12:18 PM
Nivel

danab wrote:
Alina, arata super figurinele. Ce fel de lapte ar trebui folosit? Poti sa mai cumperi de la kaufland si alte figurine din zahar, cu pitici, pisici...
Ca felul doi, poti pune la cuptor pulpite de pui si carnita de purcel si scapi mai usor, sau ceafa/muschi de purcel facute rulada. Cartofi natur sau pilaf ca garnitura (fierbi orezul cu un ardei rosu, il scurgi si il prajesti cu sunculita si cabanos taiati marunt - iese de nota 10).
Spor la pregatiri!

Dana,multumesc mult pentru idei.Am citit pe diferite forumuri ca cel mai bun ar fi Raraul(eu una am vazut in Piatra,in Iasi,nuuff uff ).Am sa vad ce fel de figurine gasesc...e mult de munca la ele si foarte indemanatica nu suntalcool Sper ca asamblat,o sa arate bine tortuletul.Il fac cu blat de cacao si crema ganache.Cred ca am sa mai fac unul,diplomat,mai mic...am sa vad cum stau cu timpul...Azi merg sa fac cumparaturile,ca de joi trebuie sa ma apuc de gatit,sambata fiind petrecerea.
Ana
Scris: Friday, October 30, 2009 12:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Alyna multa bafta....si sa fie sanatos MAteiut e cel mai important!!!computerlove hearts
ilioara
Scris: Friday, October 30, 2009 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Alyna spor la treaba si LA MULTI ANI,Matei!dance dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.