|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Sousourel,Taki,Mniko,Mariuta,Kiki,va multumim din suflet!! Cu nasucul e mai bine.A fost racit si i-au iesit niste bubite.L-am dat cu niste creme si aproape i-a trecut. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Frumoasa petrecere!! Mateias, nu te-au ocolit "necazurile" nici de ziua ta. Bine ca au trecut si ati avut o petrecere frumoasa. La multi anisori, pui! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bravo,mateias,frumoasa petrecere ai avut.sa creti mare si sa ai parte de multi anisori!! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Mateias,La Multi Ani Fericiti! Frumoasa petrecere ti-a organizat mama! Sa ai parte de tot ce-ti doresti! |
|
| Alt anisor a trecut, eu iar am intrat in febra pregatirilor Anul acesta ii voi face singura tortuletul(am cumparat deja niste coloranti pentru figurinele din pasta de lapte praf si abia astept sa ma apuc de modelat).Cum are o mica obsesie pentru masinute,ii voi face o pista de curse cu multe masini Abia astept sa ma apuc de treaba.Am stabilit si care va fi meniul...Urmeaza sa mai fac invitatiile(personalizate cu poza lui pentru a ramane invitatului o amintire frumoasa).Decoratiunile raman cele de anul trecut...In fine...azi incep sa lucrez cu pasta de lapte pentru a face figurinele,mai ales ca mai am 'comanda'de un tort pentru nasa mea care e Mihaela |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alyna, spor la treburi! Sa va iasa o petrecere super! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alyna,sa aveti o petrecere reusita
abia astept sa vad tortul |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bafta mare Alyna si sa iasa totul bine. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mult spor Alyna! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Alyna, mult spor la pregatiri! Abia astept sa vad tortul care va fi cu siguranta o minunatie, asa cum ne-ai obisnuit! Pupicei dulci piticului! |
|
| fetelor,multumesc mult Am facut aseara niste figurine,o parte doar...m-am enervat ca nu am gasit lapte praf de care vroiam si pasta a fost dificil de prelucrat.In schimb e ff gustoasa.jumatate am mancat-o eu Urmeaza sa mai caut pe net idei.Azi fac un tort de proba.Mi-am luat un set pentru decorat cu crema sau frisca..sa vad cum iese
PS:aveti mila,sunt primele mele figurine din pasta si sunt cam anti-talent la modelat
Iata si o parte din meniu
Aperitiv -tartine cu somon afumat -cosulete de foietaj cu salata de ciuperci -cosulete de paine cu salata de ton si porumb -chiftelute din cascaval -inele de ceapa -chiftele din carne -piept de pui cu susan -carnaciori in aluat -ciupercute din oua si rosii(oul este umplut cu pate frecat cu galbenus,dupa ce se taie un capacel ca sa stea pe platou.in cap se pune jumatate de rosie scobita.Sa arate ca o ciupercuta)
Felul doi....pauza habar nu am.... Alyna attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Alina, arata super figurinele. Ce fel de lapte ar trebui folosit? Poti sa mai cumperi de la kaufland si alte figurine din zahar, cu pitici, pisici... Ca felul doi, poti pune la cuptor pulpite de pui si carnita de purcel si scapi mai usor, sau ceafa/muschi de purcel facute rulada. Cartofi natur sau pilaf ca garnitura (fierbi orezul cu un ardei rosu, il scurgi si il prajesti cu sunculita si cabanos taiati marunt - iese de nota 10). Spor la pregatiri! |
|
| danab wrote:Alina, arata super figurinele. Ce fel de lapte ar trebui folosit? Poti sa mai cumperi de la kaufland si alte figurine din zahar, cu pitici, pisici... Ca felul doi, poti pune la cuptor pulpite de pui si carnita de purcel si scapi mai usor, sau ceafa/muschi de purcel facute rulada. Cartofi natur sau pilaf ca garnitura (fierbi orezul cu un ardei rosu, il scurgi si il prajesti cu sunculita si cabanos taiati marunt - iese de nota 10). Spor la pregatiri!
Dana,multumesc mult pentru idei.Am citit pe diferite forumuri ca cel mai bun ar fi Raraul(eu una am vazut in Piatra,in Iasi,nu ).Am sa vad ce fel de figurine gasesc...e mult de munca la ele si foarte indemanatica nu sunt Sper ca asamblat,o sa arate bine tortuletul.Il fac cu blat de cacao si crema ganache.Cred ca am sa mai fac unul,diplomat,mai mic...am sa vad cum stau cu timpul...Azi merg sa fac cumparaturile,ca de joi trebuie sa ma apuc de gatit,sambata fiind petrecerea. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Alyna multa bafta....si sa fie sanatos MAteiut e cel mai important!!! |
|
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Alyna spor la treaba si LA MULTI ANI,Matei! |
|
|