Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Pentru ca tot am vorbit undeva de petrecerea salariatilor hai sa vorbim acum si despre petrecerea piticilor . Deci voi incepe eu :
La mine la firma in fiecare an se organizeaza petrecere ptr copii angajatilor . Vine Mosul insotit de renul lui preferat Rudolf , impreuna cu ajutoarele lui ursuletii (in cazul nostru) si fetita din poveste . Se joaca cu copii , au piese de teatru , concursuri , premii , cadouri de la mosul si multe surprize . Anul acesta petrecerea va fi in Herastrau la Balonul copiilor si am sa va povestesc mai multe duminica seara , cand vom veni de acolo . Pe langa aceasta petrecere firma mai ofera ptr copii prima de craciun si pungute cu dulciuri .
La voi la servici cum vine si cu ce vine Mosul ptr BB-ii ? |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| La mine nu venea Mosul pentru copii. Era doar 1 cos plin cu de toate pentru parinti, pentru Craciun, si petrecerea de sfarsit de an pentru angajati.
La Tzepii insa s-a organizat mereu cate ceva, ba la teatru, ba la firma, dar cu pom, cu mos deghizat si bineinteles cu cadouri pt copii si o mica petrecere dupa. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| La noi vine nika. Cu cati copii au englezii firmele ar da faliment. |
|
| oups !!
ma asteptam sa povestiti care mai de care ceva super de la petrecerile acestea , dar se pare ca sunt angajatori care nu tin cont de bucuria micutilor , nu ???
si eu cand eram mica , tin minte ca ma ducea mama la pom la mosu la ea la servici si primeam dulciuri ...si ma bucuram fff tare !! |
|
| georgy_adinutza wrote:oups !! ma asteptam sa povestiti care mai de care ceva super de la petrecerile acestea , dar se pare ca sunt angajatori care nu tin cont de bucuria micutilor , nu ??? si eu cand eram mica , tin minte ca ma ducea mama la pom la mosu la ea la servici si primeam dulciuri ...si ma bucuram fff tare !!
Ti-ai gasit. Zgarciobii astia |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Georgy, se pare ca numai voi aveti parte de asa ceva. In Suceava nu se organizeaza |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cand eram mici, eu si fratele meu mergeam la seriviciu la tata la Mos Craciun. Mereu ne aducea cadouri multe. Nu stiu daca punea tata bani sau era din partea institutului la care lucra atunci. La mama nu venea Mosu' pentru copiii angajatilor. Cand si-au schimbat serviciile, eram deja mari si nu mai venea Mosu'. Acum, pentru David, va veni Mosu' la tati la serviciu. La mami, nu stim daca vine Mosu' ca fiind in CIC mami nu beneficiaza de nimic de la serviciu. |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Astia sunt romanii de dupa revolutie... Nici la noi la sv nu se organizeaza nimic pentru copiii angajatilor... E un spectacol de Craciun organizat de Coca-Cola, dar e cu bilete, si nu e pentru copii salariatilor ONB... Nici sindicatul nu mai da nimic, in afara de un martisor e 1 Martie si o floare de 8 Martie... Nici la tati la sv nu se organizeaza nimic... Oare ce vor intelege copiii nostri din magia Craciunului, fara o astfel de serbare? |
|
| Cris Rusu wrote:Oare ce vor intelege copiii nostri din magia Craciunului, fara o astfel de serbare?
Hai sa creez eu un pic de polemica ... Intr-un fel nu tine de firma sa le faca petrecere copiilor angajatilor. Daca firma vrea face, daca firma nu vrea nu face. Cum nu tine de firma sa dea al 13 lea salariu sau mai stiu eu ce.
Eu zic ca trebuie ca parintii sa-i faca pe copii sa simta atmosfera craciunului si nu firma. Eu pe aici am colegi indieni care nu sarbatoresc craciunul. Nu pom, nu nimic. Pai de copii lor ce sa zic |
|
| kali wrote:Georgy, se pare ca numai voi aveti parte de asa ceva. In Suceava nu se organizeaza
|
|
|
off topic:Cris sa inteleg tu lucrezi la ONB ? sa nu imi spui ca ai fost acolo pe 5 dec ...si nu ne-am vazut ..ca mor |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel wrote:
Hai sa creez eu un pic de polemica ... Intr-un fel nu tine de firma sa le faca petrecere copiilor angajatilor. Daca firma vrea face, daca firma nu vrea nu face. Cum nu tine de firma sa dea al 13 lea salariu sau mai stiu eu ce. ...
Foarte corect! Nu ii obliga nimeni sa faca daca nu vor. Angajatii cred ca ar putea sa faca ceva: sa stranga banutzi ori fiecare ia pentru copilul lui, ii aduna pe toti, angajeaza un Mos (un tati deghizat) si fac o mica petrecere. Poate asa da idei firmei si anul viitor se va ocupa ea. |
|
| Kiki wrote:Foarte corect! Nu ii obliga nimeni sa faca daca nu vor. Angajatii cred ca ar putea sa faca ceva: sa stranga banutzi ori fiecare ia pentru copilul lui, ii aduna pe toti, angajeaza un Mos (un tati deghizat) si fac o mica petrecere. Poate asa da idei firmei si anul viitor se va ocupa ea.
de acord cu tine !! |
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| georgy_adinutza wrote:off topic:Cris sa inteleg tu lucrezi la ONB ? sa nu imi spui ca ai fost acolo pe 5 dec ...si nu ne-am vazut ..ca mor Tot off topic: Ba da... Lucrez la ONB, si am fost acolo pe 5, si se pare ca nu ne-am vazut...
Roxanel si Kiki, sunt de acord... Dar sunt firme cu muuulti angajati, care nici macar nu se cunosc toti intre ei... Atunci, cine organizeaza? Nu ma deranjeaza sa dau un ban pentru organizarea unui astfel de eveniment, dar, ce sa fac? Sa il organizez eu... Daca as putea, as face-o... Ma rog... Sunt destul de ofticata pe cei de la sv, si asa ca acum gasesc nod in papura din orice... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| La parintii mei la serviciu nu se facea serbare de Craciun...dar in schimb veneau cu foarte multe dulciuri, fructe si jucarii , ce nu prea puteai sa iei atunci. Imi aduc aminte ca atunci cand veneau ai mei incarcati ...eram cei mai fericiti si ne ajungeau pana dupa sarbatori |
|
|