Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Cris Rusu wrote:Tot off topic: Ba da... Lucrez la ONB, si am fost acolo pe 5, si se pare ca nu ne-am vazut... Roxanel si Kiki, sunt de acord... Dar sunt firme cu muuulti angajati, care nici macar nu se cunosc toti intre ei... Atunci, cine organizeaza? Nu ma deranjeaza sa dau un ban pentru organizarea unui astfel de eveniment, dar, ce sa fac? Sa il organizez eu... Daca as putea, as face-o... Ma rog... Sunt destul de ofticata pe cei de la sv, si asa ca acum gasesc nod in papura din orice...
|
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
|
Si eu! |
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu daca as fi firma nu as face.Petrecerea de Craciun pt angajati si cu asta basta...nu i-am pus eu sa faca copii |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce petrecere de Craciun organizata de firma? Ce firma?Ca spitalele arata ca niste inchisori, ma refer la cele de stat, petrecere sa mai cerem ca si primim! In anii trecuti mai dadea sindicatul SANITAS cate un cadou pentru copii, dar nu stiu daca anul asta va fi la fel....
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| De anul trecut si la noi a inceput sa se organizeze un fel de petrecere pt copii si angajati. Cineva face pe mosul si da copiilor cate un cadou (in general niste dulciuri), apoi se aseaza masa(bufet suedez) pentru angajati si copii care mai raman. Am vazut ca majoritatea colegilor isi aduc copii pentru a vedea mosul apoi ii duc acasa si se intorc pt petrecere. Eu n-am stiut de evenimentul mosul asa ca anul asta m-am dus singura la petrecere, dar anul viitor o s-o duc si pe Cristina. La noi acest eveniment este si un mod de a ne aduna, de a ne mai vedea si purta diferite discutii, pt ca la universitate fiecare are ore tot in alt corp de cladire si in timpul anului numai pe la sedinte si sesiuni stiintifice ne mai adunam toti. |