Petrecere de Craciun la firma
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Monday, December 4, 2006 4:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Compania pentru care lucrati organizeaza sa spunem in fiecare an cate o petrecere cu ocazia sarbatorilor de iarna, a Craciunului in special, petrecere care se intinde pe vreo 3 zile si are loc in afara orasului, sa spunem undeva la munte.

La aceasta petrecere nu pot participa insa decat angajatii companiei, nu si familia (sotul / sotia).

Ce faceti in acest caz? Mergeti la petrecere singuri? Ce parere are partenerul / partenera vostra de acest lucru?

Roxanel
Scris: Monday, December 4, 2006 4:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
La noi se face in fiecare an. In fiecare an am refuzat sa merg pe aceeasi tema. Nu se pot aduce partenerii.uff Anul acesta tema va fi James Bond. Singurele lucruri care se intampla la aceste petreceri este ca toti beau ca porcisorii si isi arata partile corpului intr-o forma mai mult sau mai putin decenta. E riscul ca daca mergi poti vedea un coleg/sef pe care il stimezi foarte mult intr-o forma aiurea si iti pierzi tot respectul pentru persoana respectiva.
georgy_adinutza
Scris: Monday, December 4, 2006 4:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si la noi se face in fiecare an , insa la noi ai dreptul sa vi cu sotul/ sotia sau partenerul/partera . Sunt super petrecerile , noi o avem chiar sambata acum !yes yes dance dance
kali
Scris: Monday, December 4, 2006 4:59 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
georgy_adinutza wrote:
Si la noi se face in fiecare an , insa la noi ai dreptul sa vi cu sotul/ sotia sau partenerul/partera . Sunt super petrecerile , noi o avem chiar sambata acum !yes yes dance dance

Mai, Georgy, eu cred ca sotul meu lucreaza la aceeasi companie la care lucrezi turas Se pare ca sambata petrecem amandoua, insa tu la Bucuresti iar eu la Iasi.
Cris-DL
Scris: Monday, December 4, 2006 5:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
hohot hohot

Si pe noi ne duce societatea la petrecere, de o singua zi nu de 2-3 (ce bine era bounce ) .... anul acesta o sa fie pe 22 decembrie si o sa mergem impreuna ( ca in fiecare an) cu sotul/soata, prietenul/prietena, amanta/amantul, etc yes
georgy_adinutza
Scris: Monday, December 4, 2006 5:07 PM
Nivel

kali wrote:

Mai, Georgy, eu cred ca sotul meu lucreaza la aceeasi companie la care lucrezi turas Se pare ca sambata petrecem amandoua, insa tu la Bucuresti iar eu la Iasi.

cum il cheama pe sotul tau ? ..ca poate eu sunt chiar cea care ii da bani ......ca eu fac Iasi-ul ras ras
AdrianaC
Scris: Monday, December 4, 2006 5:10 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Roxanel wrote:
La noi se face in fiecare an. In fiecare an am refuzat sa merg pe aceeasi tema. Nu se pot aduce partenerii.uff Anul acesta tema va fi James Bond. Singurele lucruri care se intampla la aceste petreceri este ca toti beau ca porcisorii si isi arata partile corpului intr-o forma mai mult sau mai putin decenta. E riscul ca daca mergi poti vedea un coleg/sef pe care il stimezi foarte mult intr-o forma aiurea si iti pierzi tot respectul pentru persoana respectiva.

Sa stii ca si eu am vazut acelasi lucru la compania la care lucrez. Nu am fost decat la o singura petrecere-sedinta, spun asta ca de obicei se pleca vineri seara, sambata dimineata era sedinta de sfarsit de an in care ni se povestea ce a facut firma si daca am iesit bine sau nu, sedinta tinea pana pe la ora 14-15. Apoi seara era si o mica petrecere, iar duminica dimineata se pleca acasa. Si la mine la firma am avut "placerea" sa vad colegi in ipostaze nu tocmai fericite si sa ma faca sa imi schimb impresia despre ei.

Eu sunt de parere ca daca e sedinta, atunci e sedinta, dar nu tine 3 zile si e posibil sa fii obligat sa te duci.

Daca insa e petrecere, de asemenea e cam aiurea sa tina 3 zile si cu atat mai aiurea mi se pare sa nu poti sa te duci cu partenerul / partenera, si sa mai fii si "obligat" sa te duci.

Se presupunere ca la o petrecere te duci sa petreci si sa te simti bine si nu te duci din obligatie, cu atat mai mult cu cat mai esti si familist.

Sunt eu nebuna sau depasita ?
kali
Scris: Monday, December 4, 2006 5:11 PM
Nivel

georgy_adinutza wrote:

cum il cheama pe sotul tau ? ..ca poate eu sunt chiar cea care ii da bani ......ca eu fac Iasi-ul ras ras

Ahaaaa, deci trebuie sa ma pun bine cu tineyes
georgy_adinutza
Scris: Monday, December 4, 2006 5:14 PM
Nivel

kali wrote:

Ahaaaa, deci trebuie sa ma pun bine cu tineyes

S-ar putea sa da .....mai mult ca sigur ca lucreaza la noi , iar eu sa stii ca am fost invitata la Iasi la party , insa e in acelasi timp cu Bucurestiul si cu Cta .....asa ca merg la noi la Bucuresti daca e ...poate in vara ajung la Iasi :)) ......dar totusi cum il cheama pe sotul tau ca m-ai facut ffff curioasa ????oare oare oare
kali
Scris: Monday, December 4, 2006 5:17 PM
Nivel

... Ca sa raspund intrebarii Adrianei, nu mi se pare ok ca petrecerile de Craciun sa se organizeze numai pentru angajati. Daca ar fi vorba de un team building as intelege, dar atata timp cat angajatul are familie, creezi discutii aiurea.
Pe de alta parte, petrecerile la care am fost eu au fost super-decente, asa incat l-as lasa cu cea mai mare incredere sa mearga singur, desi stiu sigur ca refuza sa mearga fara mine (cum s-a intamplat anul trecut, cand eram in spital).

Georgy, iti trimit p.m. ... si sigur ne vedem la vara, probabil la Plant day, nu?sic
Roxanel
Scris: Monday, December 4, 2006 5:42 PM
Nivel

La noi petrecerile nu sunt obligatorii datorita faptului ca in fiecare an se organizeaza in locuri selecte, anul asta la cazino, anul trecut pe un vapor, si nu toata lumea isi permite sa isi inchirieze costum sau sa plateasca un pret astronomic pe un pahar de vin.

Ei asigura transportul, la firma la care lucrez toate petrecerile au loc in Londra, si cam atat. Am fost tentata sa merg, inainte sa o avem pe Antonia, dar cei care mergeau din team-ul meu nu ma inspirau deloc asa ca am preferat sa stau acasa. Si la sot la servici se organizeaza petrecere de craciun dar ei merg la un restaurant local si in 2-3 ore au terminat. Tot fara partenerii dar avand in vedere ca sunt numai capete patrate imi convine. M-as simti inculta pe langa ei.ras
Kiki
Scris: Monday, December 4, 2006 8:54 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
La mine la serviciu se poate aduce perechea la petrecere. Chiar si in team-buiding-uri se poate merge impreuna, dar de data asta sotul/sotia plateste pentru el...Mi se pare ok.

Insa la Luci la serviciu, numai angajatii pot merge la petrecere, fara "remorci" uff
MNiko
Scris: Monday, December 4, 2006 11:56 PM
Nivel: Guest

AdrianaC wrote:

Sa stii ca si eu am vazut acelasi lucru la compania la care lucrez. Nu am fost decat la o singura petrecere-sedinta, spun asta ca de obicei se pleca vineri seara, sambata dimineata era sedinta de sfarsit de an in care ni se povestea ce a facut firma si daca am iesit bine sau nu, sedinta tinea pana pe la ora 14-15. Apoi seara era si o mica petrecere, iar duminica dimineata se pleca acasa. Si la mine la firma am avut "placerea" sa vad colegi in ipostaze nu tocmai fericite si sa ma faca sa imi schimb impresia despre ei.

Eu sunt de parere ca daca e sedinta, atunci e sedinta, dar nu tine 3 zile si e posibil sa fii obligat sa te duci.

Daca insa e petrecere, de asemenea e cam aiurea sa tina 3 zile si cu atat mai aiurea mi se pare sa nu poti sa te duci cu partenerul / partenera, si sa mai fii si "obligat" sa te duci.

Se presupunere ca la o petrecere te duci sa petreci si sa te simti bine si nu te duci din obligatie, cu atat mai mult cu cat mai esti si familist.

Sunt eu nebuna sau depasita ?

Adriana nu mi se pare deloc ca esti nebuna sau depasita. Sunt de acord cu ceea ce ai scris. Si la mine si la sotul la serviciu se mai fac ocazional petreceri la care nu sunt invitati si partenerii. Ne-am obisnuit sa ne ducem fiecare la petrecerea lui pt ca nu tin mult( maxim o zi) si sunt aproape. Oricum eu sunt obisnuita ca sotul sa fie plecat prin delegatii si deci sa merg fara el in multe locuri (nunti, botezuri, aniversari ) unde trebuie sa mergem. La mine problema e simpla : se face numai in timpul zilei si in timpul saptamanii, rar sambata, si in sediul firmei (universitatea) asa ca e ca si cum as merge la serviciu.
monachris05
Scris: Tuesday, December 5, 2006 1:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Si noi vom avea petrecere de Craciu, sambata viitoare.
In fiecare an s-a organizat, si bineinteles aici se invita si sotii/partenerii!
Asa mi se pare corect.
Acum 2 ani, a fost chiar frumos, eu eram insarcinata in 8 luni, si am fost placut surprinsa cand mi-au dat un cadou (si mie si sotului) pentru bebelus! Au strans toti bani si ne-au luat ceva frumos. M-a impresionat.

Dar, de ex, in cazul sotului meu care lucreaza la o firma de 150-200 persoane, nu sunt invitati si sotii/partenerii (banuiesc ca nu vor sa cheltuie sume extravagante).

Dar mie mi s epare normal sa se invite in general sotii si daca nu se invita, petrecere sa nu fie de 2-3 zile, in afara orasului. Ati auzit voi de firme care fac asa ceva? Eu nu cred!
Roxanel
Scris: Tuesday, December 5, 2006 9:20 AM
Nivel

monachris05 wrote:
Dar mie mi se pare normal sa se invite in general sotii si daca nu se invita, petrecere sa nu fie de 2-3 zile, in afara orasului. Ati auzit voi de firme care fac asa ceva? Eu nu cred!

Da, eu am auzit de asa ceva. Sotul prietenei mele lucreaza la o firma care de 2-3 pe an fac petreceri in afara UK-ului unde sunt invitati si partenerii/partenerele. Anul asta au fost in Elvetia 3 zile cu plimbari pe lacuri si asa mai departe si la Paris 3 zile. Au fost cazati la hotel de 300 euro camera/zi plus ca pentru parteneri au avut program special. Avand in vedere ca erau majoritatea doamne, le-au trimis la spa (sauna, masaje, etc), cumparaturi, muzee, etc. Domnii au avut conferinte si tot felul de sedinte.
Asa ca se poate. Depinde cat de generoasa e firma.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.