Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| firma pt care lucrez are o astfel de traditie... in fiecare an, pe la mijlocul lui decembrie se organizeaza un party. acum doi ani am fost si eu la primul meu chef in firma de acest gen si am mers cu sotul meu. anul trecut, eram deja in prenatal, am primit invitatie dar am refuzat. in primul rand pt ca nu eram in stare (intrasem mai devreme in concediu datorita problemelor cu sarcina) si nici nu imi ardea de asa ceva, ca sa nu mai zic ca ar fi dat si prost sa apar la chef iar la servici nu mai mergeam de 2 luni... va dati seama. un alt motiv pt care nu am mers a fost ca anul trecut sefii ai mari au schimbat macazul: fara parteneri. mie personl mi se pare o chestie nasoala care naste discutii: "hai draga, eu ma duc la bairam, tu stai acasa ca fraierul/fraiera"... e chiar urat si prefer sa nu merg. si anul acesta se face petrecere (dar de data asta nu am mai primit invitatie, evident) si tot fara parteneri. cei mai multi colegi mi-au zis ca li pare nasol si de aceea si anul trecut si anul asta au fost si vor fi putini. la team-building sau alte pregatiri (eu mai tineam cursuri pt middle management si am mai plecat cate un week-end) nici nu poate fi vorba de prezenta partenerului. asa ca visul cu Spa si alte chestii este rezervat companiilor occidentale si non-conformiste in care patronii se gandesc si la bunastrarea familiei si la motivarea sotului/sotiei. cale lunga mai avem noi romanii pana la un astfel de management competitiv! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mi-am luat si eu o preche de pantofi pentru petrecerea de Craciun de la servici. Nu prea sunt genul meu dar avand in vedere ca se cere costumatie tip James Bond am zis ca se asorteaza cu ce voi purta. Nu ca fetele Bond ar purta asa ceva dar ptr o noapte merge.
 |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Andismom wrote:firma pt care lucrez are o astfel de traditie... in fiecare an, pe la mijlocul lui decembrie se organizeaza un party. acum doi ani am fost si eu la primul meu chef in firma de acest gen si am mers cu sotul meu. anul trecut, eram deja in prenatal, am primit invitatie dar am refuzat. in primul rand pt ca nu eram in stare (intrasem mai devreme in concediu datorita problemelor cu sarcina) si nici nu imi ardea de asa ceva, ca sa nu mai zic ca ar fi dat si prost sa apar la chef iar la servici nu mai mergeam de 2 luni... va dati seama. un alt motiv pt care nu am mers a fost ca anul trecut sefii ai mari au schimbat macazul: fara parteneri. mie personl mi se pare o chestie nasoala care naste discutii: "hai draga, eu ma duc la bairam, tu stai acasa ca fraierul/fraiera"... e chiar urat si prefer sa nu merg. si anul acesta se face petrecere (dar de data asta nu am mai primit invitatie, evident) si tot fara parteneri. cei mai multi colegi mi-au zis ca li pare nasol si de aceea si anul trecut si anul asta au fost si vor fi putini. la team-building sau alte pregatiri (eu mai tineam cursuri pt middle management si am mai plecat cate un week-end) nici nu poate fi vorba de prezenta partenerului. asa ca visul cu Spa si alte chestii este rezervat companiilor occidentale si non-conformiste in care patronii se gandesc si la bunastrarea familiei si la motivarea sotului/sotiei. cale lunga mai avem noi romanii pana la un astfel de management competitiv!
Si in firma in care lucrez eu,e tot la fel,fara parteneri.Am fost anul trecut in decembrie,dar sincera sa fiu nu prea a avut haz,mai ales ca am auzit ca in alti ani,au fost unii care au venit cu parteneri,iar ceilalti s-au simtit nasol,de parca n-ar fi avut cu cine veni. Asa ca , a fost si prima si ultima la care ma mai duc,iar anul asta nici nu intra in discutie sa merg,deoarece vorba ta,fiind in concediu prenatal doar n-o sa apar la chef dupa ce nu merg la munca de o vreme.
Pupici! |