Petele de pe haine
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, March 18, 2010 9:49 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mi-am patat o pereche de pantaloni din lana care se curata numai chimic.Nu stiu cu ce i-am putut pata, dar cert este ca la curatatorie nu mi-au iesit petele.Pantalonii sunt sare cu piper , iar petele sunt galbui.
Cum as putea sa le scot? Ce as putea sa mai incerc?
danab
Scris: Friday, March 19, 2010 10:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Bereea, daca e cu grasime incearca detergent de vase, spuma sau un detergent de tapiterie tip spray.
roxinthya
Scris: Friday, March 19, 2010 10:41 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
fetelor dar petele de banana stiti ceva? are fi-mea o bluza alba si n-am putut s-o spal imediat dupa murdarire si acum a ramas cu picatele maro
Bereea daca imi permiti o gluma: poate se curata cu foarfeca!
hohot
ingerash
Scris: Friday, March 19, 2010 4:46 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
roxinthya wrote:
fetelor dar petele de banana stiti ceva? are fi-mea o bluza alba si n-am putut s-o spal imediat dupa murdarire si acum a ramas cu picatele maro
Bereea daca imi permiti o gluma: poate se curata cu foarfeca!
hohot

Incearca sa pui vanish pe pata si apoi baga la masina la spalat,din nouhearts

Bereea,daca nu sa curatat la curatatorie inseamna ca pata asa ramanesorry
bereea
Scris: Friday, March 19, 2010 5:56 PM
Nivel

Tocmai, asa mi-au zis si doamnele de acolo.Si mi-au mai zis sa incerc cu un pic de clor , ele nu si-au asumat responsabilitatea.
La masina de spalat nu-i pot baga ca raman chiar fara ei.
shirel
Scris: Friday, March 19, 2010 10:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
bereea wrote:
Tocmai, asa mi-au zis si doamnele de acolo.Si mi-au mai zis sa incerc cu un pic de clor , ele nu si-au asumat responsabilitatea.
La masina de spalat nu-i pot baga ca raman chiar fara ei.

incearca cu spray de curatat cuptorul,eu mi-am scos foarte multe pete care mi s-au spus ca nu se scot cu nimic.Sprayaza si lasa un timp asa sa intre in material ,pe urma spalat la mana locul .Succes
bereea
Scris: Saturday, March 20, 2010 6:47 AM
Nivel

multumesc, Shirel , voi incercapupici
bulibuli
Scris: Saturday, March 20, 2010 9:29 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Si daca nici asa nu merge, revolutioneaza-i cu niste fluturasi, floricele din material.. etc..

eu mi-am stricat niste pantaloni gri inchis odata cu superglue.. am desenat cu creionul pe deasupra si nu se mai vedea.. dar dupa un timp s-a crapat materialul ala ca era casant va dati seama..
bereea
Scris: Saturday, March 20, 2010 2:58 PM
Nivel

Pantalonul este elegant,iar locul unde sunt patati ...nu prea merg nici fluturasi, nici altceva.Plus ca sunt vreo 4 pete destul de marisoare.Nici macar nu-mi dau seama ce pot fi.
mama Alessiei
Scris: Sunday, March 21, 2010 7:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2009
Bereea, daca sunt pete de grasime/suc de fructe/cafea eu le scot cu "vanish" sau "sgrassatore" spray din acela galben, il lasi sa actioneze ceva timp pe pete si apoi speli pantalonii.
Esti sigura ca petele nu sunt de la clor ? oare cind faci piata mai e cite o sticla care nu e inchisa bine...sau l-ai fi putut atinge fara sa-ti dai seama pe la vreo toaleta oare
Cum a spus si Ingerash, daca nici la spalatorie nu au reusit sa scoata petele...sunt putine sanse uff
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, March 21, 2010 7:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
mama Alessiei wrote:

Esti sigura ca petele nu sunt de la clor ? oare cind faci piata mai e cite o sticla care nu e inchisa bine...sau l-ai fi putut atinge fara sa-ti dai seama pe la vreo toaleta oare

Si eu tot la clor m-am gandit, asa mi-am distrus salopeta de gravida la cumparaturi. Cand am ajuns la casa sa platesc aveam niste pete ciudate usor rosiatice ca materialul era negru.

Oricum ideea celor de la spalatorie sa dai cu clor mi se pare cam de neprofesionisti, clorul arde, pateaza, este tare mofturos. Sigur gasesti solutii de pete dar cateodata sunt si unele mai speciale atasate pe viata de haine. Succes Bereea!
bereea
Scris: Sunday, March 21, 2010 7:40 PM
Nivel

Nu, nu sunt clor.am sa incerc cu vanish - la el mi-a fost primul gand - dar trebuie sa-mi fac curaj
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, March 21, 2010 7:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
bereea wrote:
Nu, nu sunt clor.am sa incerc cu vanish - la el mi-a fost primul gand - dar trebuie sa-mi fac curaj

Pai nu mai ai ce pierde. Din cate stiu Vanish curata prin intermediul oxigenului activ deci nu-i foarte invaziv asupra materialului.
oanamaria
Scris: Monday, March 22, 2010 11:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Stefan si-a varsat sticla de ulei pe el acum 2 zile pe salopeta de blugi,camasuta si vestuta de lana de am zis ca mor si deja le vedeam la gunoi plans ,dar am pus Vanish lichid pe ele apoi la masina la 30de grade si sunt ca noi.Nu as fi crezut ca scoate si uleiul ,dar e super bun.yes yes
ingerash
Scris: Monday, March 22, 2010 12:14 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
oanamaria wrote:
Stefan si-a varsat sticla de ulei pe el acum 2 zile pe salopeta de blugi,camasuta si vestuta de lana de am zis ca mor si deja le vedeam la gunoi plans ,dar am pus Vanish lichid pe ele apoi la masina la 30de grade si sunt ca noi.Nu as fi crezut ca scoate si uleiul ,dar e super bun.yes yes

Da este super bunthumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.