Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17867
| Andrei are acum niste pete rosii mari pe piept si spate. E posibil sa fie varicela, de la vaccinul pe care tocmai i l-am facut? Altceva si in alte zone nu are |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La orice vaccin poti sa te astepti la cateva reactii asemanatoare bolii contra caruia i-ai facut vaccinul. Cu Cristina asa am patit cand an facut vaccinul antirujeolic. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Nu a facut alergie la ceva? |
|
| La ce sa fi facut alergie?
Azi i-am dat ce e drept vreo 4 bucatele de omleta. Sa fie de la asta?
O sa vad cum se prezinta maine si daca nu se duc ma duc cu el la medic sa vad despre ce e vorba. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate lui Andrei!
|
|

| AdrianaC wrote:La ce sa fi facut alergie? Azi i-am dat ce e drept vreo 4 bucatele de omleta. Sa fie de la asta? O sa vad cum se prezinta maine si daca nu se duc ma duc cu el la medic sa vad despre ce e vorba.
Nu cred... a mai papat ou si inainte, nu? |
|
| Adriana, uite aici reactii adverse la vaccinul VARILRIX http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=4312&fl=1 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adriana, avand in vedere faptul ca organismul lui Andrei este slabit dupa lunga perioada de boala din ultima vreme, se poate ca la el sa apara reactii secundare minore,dupa administrarea vaccinului! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Intoxicatie cu ou nu cred sa fie, ca petele apar de obicei pe burtica cele mai multe, cel putin asa stiu eu...si eu cred ca tot de la vaccin. Sanatate multa lui Andrei! |
|
| Taty, pai pe burtica si pe spate a facut petele alea.
Oricum, acum de dimineata am vazut ca nu le mai avea, deci nu stiu ce sa zic ca o fi fost. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| am inteles pe piept... auzi, poate ca l-ai imbrracat prea gros si i-a fost cald rau...am patit asa cu Kari cand era mai mica...facuse niste pete mari pe spate, pe cap parca ..si mi-qa zis Dr ca de la caldura. Acum tu stii mai bine... Bine ca au trecut |
|

| Ma bucur ca au trecut, indiferent ce au fost ...de la caldura, cum zice si taty, a facut si V, mai bine spus face mereu, ca in casa il tin cu body si bluzita dar atat de mult se misca incat adesea transpira si face pete care-i trec destul de repede si fara interventii. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Am facut si noi Varilrix-ul ieri si inca nu ne-a aparut nimic, nici febra nu am facut! Doctorul a zis ca eruptia usoara poate aparea in maxim 48 de ore de la vaccin. |
|
| Varilrixul l-ati facut la cerere sau medicul vi l-a recomandat? L-ati platit sau a fost gratuit? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| MNiko wrote:Varilrixul l-ati facut la cerere sau medicul vi l-a recomandat? L-ati platit sau a fost gratuit?
La recomandarea medicului, platit (1.600.000 la farmacie) |
|
|