|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum scot petele de ulei de pe perete? Am facut niste ficatei si am uitat sa pun capacul si mi-a sarit ulei pe peretele dat cu lavabila. Cum scot petele? nu-mi ziceti cu o alta zugraveala, ca mor! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sa iti spun ca poti da cu var peste si tot ies la iveala ? Am incercat si eu cand stateam cu chirie , iar a doua zi eram dezamagita.... Sincer nu stiu ce sfat sa iti dau. |

| Maria & mami wrote: Sa iti spun ca poti da cu var peste si tot ies la iveala ?
Probabil iese cand cureti tot... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sorry, dar eu sper ca nu e cazul ! |

| Si eu |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Dar eu ce ma fac ca am pete de ulei pe tapet? Ca fostii proprietari ai casei noastre s-au gandit ca tot nu folosesc aragazul si au pus tapet in bucatarie ...iar noi, fiind nou si nedisplacandu-ne, l-am pastrat si uite ca am patit ca si Kiki si acolo o sa ramana pana dau jos tapetul |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Kiki, incearca cu Bref sau Cillit Bang, daca e varul alb. Si daca se duce putin varul poti sa retusezi repede, cu o pensula. |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kiki wrote:Cum scot petele de ulei de pe perete? Am facut niste ficatei si am uitat sa pun capacul si mi-a sarit ulei pe peretele dat cu lavabila. Cum scot petele? nu-mi ziceti cu o alta zugraveala, ca mor!
Kiki, imi pare rau pt incident si si mai rau pt zugraveala ta.. am comis-o si eu, am dat cu toate solutiile si clor si am dat si cu pensula peste: nu iese :101: Dar daca afli tu vreo metoda, spune-o si aici...chiar ar fi de un real folos. |

| sousourel wrote:
Kiki, imi pare rau pt incident si si mai rau pt zugraveala ta.. am comis-o si eu, am dat cu toate solutiile si clor si am dat si cu pensula peste: nu iese :101: Dar daca afli tu vreo metoda, spune-o si aici...chiar ar fi de un real folos.
Pai daca nu ai reusit, inseamna ca nu am nici eu, nici o sansa.
Dana, nu pot incerca cu Cillit pentru ca zugraveala e un fel de portocaliu murdar si nu pot... |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ma bucur sa revin cu vesti bune
Sambata am spalat peretii din bucatarie cu axion (facut spuma) si apoi am mai dat cu laveta sa "limpezesc" si am avut placuta surpriza sa constat ca petele de ulei au disparut aproape complet. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| DA AXIONUL E foarte bun ptr ulei ....incearca
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am folosit burete cu sarma de plastic si sapun de vase.... Am mai folosit si servetele umede cu clor ( la noi sunt speciale pentru curatenie). |
|
|