Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Pofta mare la peste!
Noi nu stiam nici macar ca este oceanic... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Multumim, Kiki... Si eu am aflat cand am citit ce scria pe punga... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Uite mami Chryss inca o reteta :
Crochete de merlan (dupa 8 luni)
1 fileu de merlan 2 cartofi 1/2 ou unt sare patrunjel tocat
Se fierb cartofii in apa sarata Se trece prin masina de tocat fileul de peste crud. Se curata si de zdrobesc cartofii. Se amesteca merlanul cu cartofii, se adauga patrujel, sare si o jumatate de ou. Se fac crochetele. Se pun intr-o forma rezistenta cu unt cat o nuca. Se lasa sa se rumeneasca cateva minute la cuptor
Pofta mare sa aveti |
|

Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Multumim, mami Cristyna |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| n-ai de ce Chryss |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| EU am cumparat un borcanel cu merlucius (e acelasi peste, nu?) in combinatie cu orez. A mancat cam cate 60g x 2 zile. Eu pestele i-l dau fiert si-i place. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| De merlan nu stiu mai nimik. Eu pestele Mariei cel mai des il prepar asa : Un file intreg ( jumatate de peste, curatat de oase si pielitza )- proaspat de cod il pun la fiert cu un praf de sare si cu 2 catei de usturoi. Cand e gata il scurg si pun unt pe el. Mananca Maria mea un file intreg singura. E peste oceanic , slab ! Delicios ! Mai mananca si peste de apa dulce dar aici ajunge doar inghetat si il pregatesc prajit ca si pentru noi, doar ca ei ii dau doar carnitza aleasa din mijloc. Si pe ala e bataie. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| In folie de aluminiu nu pregateste nimeni? Mie mi se pare mult mai usor de preparat asa. Pun fileul de peste cu rondele de ceapa, marar si unt in folie de aluminiu si-l tin 25 min la cuptor. Iese mortal si nici nu-l supraveghez ca nu are cum sa se arda. |
|

| Pentru mine il mai pregatesc , uneori, doar ca pun si usturoi feliutze subtiri pe el si unt ! |
|

| Maria & mami wrote: Pentru mine il mai pregatesc , uneori, doar ca pun si usturoi feliutze subtiri pe el si unt !
Bun si cu usturoi . Am sa dau ceapa pe fratesu' usturoil ca-mi place si ala. |
|

| Deja mi-e pofta. Am sa fac si eu la cuptor pt Miru, sa vedem ce efect are |
|

| Sper sa iti placa. Mie imi placeeeee ! Pofta mare ! |
|

| danab wrote:Deja mi-e pofta. Am sa fac si eu la cuptor pt Miru, sa vedem ce efect are
Toata lumea la peste va rugam! ce bunut este!!! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| g_nicoleta2000 wrote:In folie de aluminiu nu pregateste nimeni?  Mie mi se pare mult mai usor de preparat asa. Pun fileul de peste cu rondele de ceapa, marar si unt in folie de aluminiu si-l tin 25 min la cuptor. Iese mortal si nici nu-l supraveghez ca nu are cum sa se arda.
Facem si noi asa. De asemenea mai papam cu rosii, orez, smantana si usturoi. Mi-e pofta si mie |
|

| Gata, e la cuptor |
|
|