Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| De la varsta le-ati dat peste? de care? cum il preparati? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai Anca, eu am intrat repede aici sa aflu ce sunt acelea "pesetele", ca eu nu i-am dat Sarei pina acum Stai sa-mi revin si iti spun! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Andismom wrote:De la varsta le-ati dat peste? de care? cum il preparati?
Si eu sunt curioasa sa aflu. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Alexandrei i-am dat peste de pe la 9 sau spre zece luni si am incercat salau, crap, novac. Crapul e plin de oase, trebuie sa fiti atente, e mai grasut. Stiu ca in carti nu se recomanda insa Alex nu are nimic. Salaul este mai bun. Ii dau in combinatie cu piure de cartofi cu unt. Stiu ca este o sursa importanta de fier, asa incat e bine sa manance macar o data la doua saptamani. Asa,si novacul l-am facut pe gratar...iese o nebunie!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu am inceput sa-i dau peste de o saptamana...facut la cuptor cu morcovi si cartofi, peste care pun unt si un strop de sare. Ii place foarte mult Karinei, dar nu stiu sa va spun ce peste am luat...unul fara oase , alb si parca incepe cu p Rusine sa-mi fie! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taty wrote: parca incepe cu p  Rusine sa-mi fie![/b]
sa fie Peste...? |
|

|
... sau Peste Platica? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel wrote:... sau Peste Platica?
sau Peste Pastrav, ceva? |
|

| Kiki wrote:sau Peste Pastrav, ceva?
Pestele Pastrav cam are oase. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Sau pastruga...fara oase... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu de la 6 luni trebuie sa-i introduc neaparat. In Jp, pestele fiind prima carne introdusa in alimentatia bbilor.
Carnea de peste am sa o fierb ( numai fiarta ) si am sa o amestec cu supa de legume.
Pestele recomandat aici in Ro este: stiuca, pastrav, salau.
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu am inceput sa-i dau peste cu bechamel de la Nestle cam de la 8 luni .Eu nu i-am gatit peste dar daca ar fi sa-i fac ar fi peste file ca nu are oase.Si cred ca saptamana viitoare am sa-i gatesc . |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu am inceput sa-i dau peste cu bechamel de la Nestle cam de la 8 luni .Eu nu i-am gatit peste dar daca ar fi sa-i fac ar fi peste file ca nu are oase.Si cred ca saptamana viitoare am sa-i gatesc . |
|

|
Ce te mai distrez eu pe tine mai Kiki... chiar nu stiu, dar o sa ma duc in Cora sa vad ce mi-a dat aia acolo.O fi platica d-aia !! |
|

| Aaa si ce stiu e ca pestele asta pe care l-am luat , nu e de la noi. |
|
|